שבועיים בסין
-
שלום לכולם
אני ואשתי לעתיד מתכננים לטוס לסין לשבועיים לירח דבש (ולשלב עם זה עוד כשבוע באחד האיים בפיליפינים). ממי שהיה ביעדים הללו, האם אפשר לשלב בפרק הזמן הזה טיול סביר ב-2 המדינות או שזה ממש לחוץ? בדגש על סין יותר, מה מומלץ לעשות בשבועיים, כאשר מצד אחד לא רוצים לרוץ בלי סוף ומצד שני רוצים לתת דגש על אתרי טבע?
-
אהלן .
שבועיים לסין לא מספיק אני מציע לך תתרכז ב 2 מחוזות , קודם כל ביינ’ין והחומה הגדולה . שיאן וחיילי הטרקוטה , שנחאי , מחוז יונאן (נוף) או הפוך ו לסיים בשנחאי ומשם לפיליפינים . אל תנסה לדחוס יותר זה יהפוך למסע כומתה ,
בברכה יעקב
-
מזל טוב

2 מדינות כאלה ב-3 שבועות זה קצת לרוץ ממקום למקום, אז הייתי בוחר יעדים ספציפיים ולא מנסה לראות הכל.דוגמה למסלול רגוע (בטן גב עם קצת טיולי יום) –
בייג’ין 2-3 ימים, גווילין-יאנגשואו כמה ימים, נסיעה להונג קונג ומשם טיסה לפיליפינים.מסלול קצת יותר פעיל – טיסה דרך מוסקבה לקונמינג בירת יונאן (כדי לחסוך זמן) למשך שבוע וחצי-שבועיים, משם טיסה לפיליפינים.
מזכיר שוב, בשני המקרים זה קצת לחוץ.בהצלחה
-
אהלן גילי
המסלול השני שרשמת נראה לי באמת יותר פרקטי וממקד לאזור הנ''ל, אבל מה עם סצ'ואן? לא אתה ולא הבחור השני הזכרתם את האזור הזה
-
באיזה חודש זה יהיה?
-
ספטמבר-אוקטובר
-
אני לא הייתי ביונאן אז אני לא יכולה להשוות, אבל העונה שציינת היא העונה הטובה ביותר לפארקים בצפון סצ’ואן Jiuzhagou & Huanlong אז אולי שווה לשלב אותם במסלול. אם התקציב מאפשר אז אפשר להגיע לשם בקלות בטיסה מבייג’ינג או משיאן. השאלה לאן להמשיך משם תלויה בהעדפות.
בשבועיים אין ברירה אלא לתעדף..
שים לב לתכנן ככה שלא תהיו בסין בשבוע הראשון של אוקטובר.
-
השבוע הראשון באוקטובר זה חג אמצע הסתיו נכון? אתה יודע לומר כמה ימים החג הזה?
-
היי,
יש המון מה לראות ולחוות גם בסצ’ואן, וכמובן בעוד מקומות בסין, אבל בסצ’ואן המרחקים בין האטרקציות יותר גדולים ובד”כ חוזרים לצ’נגדו אחרי כל אטרקציה (טיול כוכב).
לכן הצעתי את יונאן, שם יש פחות נסיעות הלוך חזור ולרוב יותר קל להתנייד.
-
זה לא חג אמצע הסתיו (שהוא נדמה לי באמצע ספטמבר) אלא החג הלאומי בו רוב הסינים מקבלים שבוע שלם חופש וכולם בערך יוצאים לטייל ומעמיסים מאד את אתרי התיירות.