ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בהודו- חייבת עזרה!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1814
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sapir_3535211
      Sapir_3535211 נערך לאחרונה על ידי

היי חברים!

עזרתם לי המון בטיולים קודמים ואשמח לעזרה גם עכשיו כי אני אבודה.

יש לי חודש אחד והרבה שאלות ...אם תוכלו לעשות לי קצת סדר זה יהיה מדהיםם:)

אני נוחתת בדלהי ב12.9 ב8 בערב ככה שאני חייבת להעביר את הלילה שם, למחרת בבוקר אני רוצה לתפוס טיסה לדרמאסלה- נכון לעכשיו מצאתי ב450 שקל-כדאי לחכות או להזמין?

בדרמאסלה נהיה שבוע פחות או יותר ומשם נמשיך למנאלי...אני מאמינה שנבלה במנאלי כמה ימים ומשם נצא לטרק כלשהו....אני מאוד רוצה את ספיטי או קינור.

יש אפשרות לעשות טרק מקוצר אליהם? 

יש טרק דומה שמתאים יותר לטיול קצר כמו שלי?

איך מזג האוויר בעמקים באמצע ספטמבר?

בהנחה שנהיה באזור שבוע וחצי ויישאר לי שבוע וחצי לטיול...אני רוצה להמשיך משם לרישיקש- איך עושים את זה? טיסה?

ברישיקש נהיה מספר ימים.

השאלה לגבי ההמשך היא האם להמשיך לפושקר? לקצר קצת את היעדים האחרים ולהדרים לגואה לקצת בטן גב? 

ושאלה אחרונה- מבטיחה!Smile

הטיסה חזור שלנו היא בראשון לפנות בוקר ואנחנו רוצות כמובן לעשות קצת שופינג בדלהי שזה יוצא בשישי שבת...אמורה להיות עם זה בעיה? חנויות נסגרות בשבת או משהו כזה?

אם מישהו היה חודש בתקופה הזאת אני אשמח לשמוע את המסלול שלו ואם מישהו עשה את ספיטי וקינור בג'יפים אני שוב אשמח לשמוע:)

תודה רבה לכל העוזרים!

הטיול מתקרב ואני בלחץ שיא!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עופר21
        עופר21 נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- חייבת עזרה!

דראמסללה שבוע מנאלי יחד עם טרק זה עוד שבוע, גם רישיקש גם פושקאר וגם גואה ?

נשמע קצת לחוץ.

בכל מקרה יש המון טרקים במנאלי באורכים משתנים. הטרקים הם לא לספיטי וכינור, זה רחוק מידי. יש טרקים בעמק מנאלי, ויש לנסוע לעמקים בג'יפ או באוטובוסים מקומיים. אני מסתייג מאוד מנסיעה בג'יפ וחושב שהיא מפחיתה כ-80 אחוז מהחוויה. 

אני לא הצלחתי להבין מה את מעדיפה, אבל הייתי משריין לסיבוב בספיטי או כינור לפחות שבוע. אם את עושה את שני העמקים- לפחות שבועיים.

המעבר בין מנאלי לרישיקש הוא קשוח - נסיעת לילה של איזה 14 שעות לצ'אנדיגר, לוקאל 7 שעות להארידוואר ואז עוד איזה ריקשה או מונית של שעה. מסע של 24 שעות. אפשרות אחרת היא לחזור בטיסה לדלהי ואז לקחת רכבת 6 שעות להארידואר, אבל צריך להזמין כרטיסים גם לטיסה וגם לרכבת מראש. ויש מצב שצריך לעשות עוד לילה בדלהי בין לבין. זה לא חוסך זמן - ההפך, ובטח לא כסף, אבל זה נוח יותר. 

לדעתי, הכי מוצלח ונוח יהיה לכם לעשות כמה ימים דראמסללה, כמה ימים מנאלי (מנאלי עצמה מקסימה אבל היא כזאת מין תחנת מעבר. כלומר - ממילא נתקעים בה לפני ואחרי טרקים או יציאה לעמקים, אז לא צריך להקדיש לה כמה ימים בפני עצמם), יציאה לספיטי וכינור ואיזה טרק של שלושה ימים. אפשר לעשות את זה בשלושה שבועות. ועוד שבוע גואה. תשמרו את ריקישקש ופושקר לפעם הבאה. 

• Sapir_3535211
          Sapir_3535211 נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- חייבת עזרה!

קודם כל תודה על התגובה המהירה!

אז ככה...מבחינת הכיוון שלנו (אני טסה עם עוד חברה) אנחנו רוצות לשלב בטיול טרק יפה...שמענו על ספיטי וקינור שהם מדהימים אבל מצד שני אנחנו לא רוצות שהטרק "ייקח" לנו את כל הטיול.

ממה שאני מבינה ממך שבוע בדארמסלה ועוד שבוע וחצי פלוס מינוס במנאלי לא מאפשר את ספיטי וקינור...השאלה היא על איזה טרק אחר קצר יותר אתה ממליץ?

בנוגע למעבר לרישיקש- יש אפשרות לאוטובוס ממנאלי לדלהי ומשם רכבת?

ובקשר לגואה תחילת אוקטובר זה זמן טוב?

שוב תודה!

• עופר21
            עופר21 נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- חייבת עזרה!

שוב - ספיטי וכינור זה לא טרק. זה שני עמקים שלרוב חווים אותם בנסיעה. יש שם גם טרקים. אבל זה לא קשור. אני ממליץ פשוט להיכנס לסוכנות רצינית במנאלי לשאול על טרקים בסביבה ושם כבר יעזרו לכם. 

יש את ההאמפטה טרק שהוא חמישה ימים לדעתי וממש יפה. 

יש גם טרקים לעמק פארווטי ועוד המון אחרים. 

אני לא חושב שיש טעם לקחת אוטובוס לדלהי ואז רכבת. אולי כן, לא יודע. 

גואה זה אחלה. 

• dragoness
              dragoness נערך לאחרונה על ידי

חודש בהודו- חייבת עזרה!

כדי להגיע ממנאלי לרישיקש, אני הייתי נוסעת 6 שעות לשימלה היפה ומבלה בה לילה, משם רכבת צעצוע בנוף המדהים לקלקא, ומשם רכבת להרידוואר ומונית לרישיקש, או מונית ישירות מקלקא לרישיקש 6 שעות. למה לסבול מהדרך כשאפשר ליהנות ממנה?

ככלל, כדאי לך לחפש בגוגל מפס או בראוט פלאנר של makemytrip את אפשרויות המעבר ממקום למקום, ולבחור את האפשרות שמתאימה לך מבחינת זמן ותקציב.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון