אוסטריה בפסח
-
שלום, אנחנו זוג + 2 (9 ו-16), החלטנו לצאת בפסח לאוסטריה. נהיה שם שבועיים.
לאחר בירור קצר בו הומלץ לנו על זלצבורגלנד וטירול, החלטנו לסגור טיסות למינכן ולא לוינה. רק אחרי שהזמנו טיסות והתחלנו לחפש מקומות בילוי, גילינו שרוב האטרקציות נפתחות רק בתחילת מאי.
לכן, הוחלט לחלק את הטיול ל-3 כוכבים: 4 לילות באזור סרפאוס-פיס-לאדיס, כ-3 לילות באזור קפרון וכל השאר בזלצבורגלנד. האם יהיה נכון לחלק כך את הטיול?
ושאלה לגבי האתר סרפאוס-פיס-לאדיס: איך עובד כל העסק עם הרכבלים? בגדול, אף פעם לא עשינו סקי ואולי נחליט להתנסות, אבל אנחנו כן מעוניינים באטרקציות בשלג שהם מציעים לילדים: אבובים, מזחלות וכדומה. האם לכל רכבל אפשר לרכוש כרטיס בנפרד, או שחייבים סקי פס (מינימום ליומיים), הרי לא נצטרך את כל השישים ומשהו רכבלים שיש שם?
במיוחד אשמח לשמוע על המלצות לגבי המקום הזה ממי שהיה שם.
תודה

-
אני לא הייתי מתכנן כוכב ל-3 או 4 ימים. זה מעט מדי. לא משנה איפה. במיוחד לא באפריל שעלול להיות גשום וקר במיוחד.
גם כשהרבה אטרקציות סגורות אפשר למצוא מה פעילויות לשבוע.
באזור קפרון, שנמצא בזצלבורגלנד, אפשר להיות גם שבוע ויותר.
אנחנו טיילנו באזור 10 ימים בקיץ.
את אזור סרפאוס אני לא מכיר ולא הבנתי למה בחרתם דווקא בו. בטיול ראשון לטירול אני הייתי מתמקם קרוב לעמק אוץ. בגלל הקור הייתי שוקל להמתמקם קרוב יחסית לאנסברוק שיש בה הרבה מה לעשות ביום גשום.
סקי אני לא בטוח שאפשר לעשות באפריל. אולי במקומות גבוהים במיוחד כמו הקרחונים מעל סולדן.