ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Hyatt Regency Jersey City on the Hudson

פורום צפון אמריקה
    2
    5
    1035
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lilachrotem
      lilachrotem נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו מכיר את המלון?

ממוקם מרחק 4 דקות נסיעה ברכבת לתחנת World Trade Center והיתרון הוא המחיר האטרקטיבי ביחס למלונות מנהטן, ובעיקר בתקופת הקיץ. 

יחד עם זאת, החיסרון הוא לא להיות במרכז, וכן שיקולי בטיחות בנסיעה ברכבות בשעות החושך. 

אשמח לחוות דעת. 

תודה

לילך

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayank
        mayank נערך לאחרונה על ידי

אני מתגורר לא רחוק משם והאזור, באופן כללי, נחשב לבטוח. המלון הזה ספציפית נמצא באזור שהוא יותר מסחרי, כך שיחסית ריק בשעות הערב (בשונה מניופורט ומהובוקן שנמצאות מצפון לג'רזי סיטי והן יותר RESIDENTIAL). 

אם הנסיעה לא מפריעה לך, ואת בסך הכל מחפשת מלון לישון בו, זה נשמע לי אחלה אם ההבדל במחיר הוא משמעותי. 

אשתי ואני לא נתקלנו מעולם בבעיה מבחינת ביטחון בנסיעה ברכבות. בדרך כלל יש מאבטח או שניים בתחנות בשעות הלילה, בעיקר כדי לוודא שחסרי בית לא ישנים שם. כמובן שאם נוסעים ב-1 או ב-2 בלילה התדירות נמוכה (פעם ב-40 דקות נדמה לי) ועדיף לשקול לקחת מונית.

שימי לב שמדובר ברכבת ה-PATH ולא בסאבוויי (אפשר להשתמש גם בכרטיס הסאבוויי, אבל יותר משתלם לקנות כרטיס עם 10 נסיעות, שאפשר להטעין אותו לאחר מכן בנסיעות נוספות). 

• lilachrotem

תודה רבה על התשובה המפורטת. אני נוסעת עם בת 16 וזו אחת הסיבות לחשש מבחינת בטחון. שמחה לשמוע שאין ממה… 

הבנתי שיש גם מעבר ימי במעבורת. אופציה יותר טובה?

• mayank
            mayank נערך לאחרונה על ידי

המעבורת יקרה יותר משמעותית וגם מגיעה לצד המערבי של מנהטן, ולכן יותר מגבילה ומצריכה עוד הליכה בתוך מנהטן עד שאפשר להגיע למקומות מעניינים או לסאבוויי.

רכבת הפאת' לוורלד טרייד סנטר או למרכז מנהטן (יש שני מסלולים) היא האופציה העדיפה לטעמי.

שוב, אני חושב שאם מחפשים רק מלון לשים בו את הראש ואין לכן בעיה להיות בחוץ רוב היום וההבדל במחיר הוא משמעותי אז שווה לשקול את זה, אבל אפשר למצוא מלונות במחירים סבירים גם במיקומים יותר כיפיים מבחינת החוויה (כלומר, במרחק הליכה מהרבה אטרקציות).

• lilachrotem

שוב תודה.

להבנתי המסלול השני של הרכבת למרכז מנהטן לא עובר בתחנה שליד המלון (exchange place). צודקת?

ולגבי מלונות במחירים סבירים במיקומים יותר סבירים, אשמח להמלצות. בכל החיפושים שלי לחודש יולי המחיר במנהטן לא יורד מ- 300 דולר ללילה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון