טיול עצמאי
-
היי
2 שאלות הקשורות בטיול עצמאי.
1. פעילויות על הדרך
אני שוכר רכב לכמה ימים בצפון ובדרום. נניח שאני מעוניין לעשות רפטינג, פילים, או כל פעילות אחרת עד הדרך. צריך להזמין מראש מקום או שפשוט להגיע? האם הסוכניות בערים מזמינות מקום או שבסך הכל מארגנות את ההסעה, תשלום וכו.
2. השכרת רכב
יש 2 אתרים שנותנים מחירים טובים בהשכרת רכב, עם ביטוח (עם או בלי ביטול השתתפות עצמית). האתרים הם rentalcars.com ו economycarrentals.com.
הביטוח הוא של האתרים ולא של חברות ההשכרה עצמם (מה שאומר אם אני מבין נכון, שאני משלם ומקבל החזר מהם). למישהו יש נסיון איתם (במקרה שהיה בעיה)? האם חברות ההשכרה בתאילנד "מחפשות" אותנו או שמחליקות?
תודה מראש
מוש
-
טיול עצמאיאגב, אני רואה שאת שניהם קוטלים ב tripadvisor

-
טיול עצמאיהשכרת רכב,
אממ לפי דעתי אין צורך בעליל לשכור רכב בתאילנד, זה לא איטליה

בבנגקוק, תחבורה ציבורית, הצפון קטן מספיק ללכת ברגל, ומקסימום תשכיר קטנוע להגיע ממקום למקום... כאילו באמת אין צורך להשכיר רכב, גם פעם נהגת באנגליה, או אירלנד, או יש לך נסיון בנהיגה בצד השני של הכביש ?
זה מאוד מסוכן בערים מרכזיות להשכיר רכב, בטח ובטח שיש לך 8 נתיבים לכל צד, תנועה סוענת, נהגים פסיכים, ולך אין את השמץ של מושג מה החוקים לנהיגה שם ...
בדרום תמיד לקחת קטנוע יותר מיספיק לך... או שוב טוקטוקים לכל כיוון, או משהו כזה
אני מזהיר מלהשכיר רכב, מאוד נגד זה, וזה משהו שלא הרבה עושים. אז אני לא הולך לתת הצעה בנוגע לזה.
אבל שיהיה בהצלחה !
-
SHAY הבן אדם מדבר על הצפון והדרום ואתה חופר בנקוק! -
טיול עצמאי1. במידה ואתה משכיר רכב, אין צורך להזמין אטרקציות מראש.
היופי בטיול עצמאי, שאתה יכול לעצור בכל מקום ומקום שתירצה,לדוגמא בכפרים בדרך וכד׳.
הסוכנויות המקומיות, דרכם ניתן לצאת לטיולים מאורגנים.
בתאילנד, תיקנה מפה וגיאו לכל האזורים, כמו גם אתם יכולים להיעזר בגוגל מאפ.
היופי בצפון, שגם אם טעית בדרך אתה תמיד תיראה משהו מעניין בדרך.
אתם יכולים לצאת יום אחד לכיוון דואי אינטאנון.
ביום השני, אתם יכולים לנסוע לחוות הנמרים, חוות הנחשים, חוות הקופים ולהמשיך לאיזור מאה טאנג, שם יש חוות פילים ורפטינג בסירות גומי שהוא אחרי חוות הפילים.
לאחר מיכן אתם יכולים לשהות באיזור מאה טאנג, ולמחרת להמשיך לאגם ngam dam, למערת הנטיפים בצ׳יאנג דאו.
2. סוכנות להשכרת רכב:
א. יש בשדה התעופה
ב. חברה מומלצת וטובה היא חברת Pop, אשר ממוקמת באיזור העיר העתיקה ליד שער Ta phe . חשוב שתבדקו ותקראו את הביטוח ולהגיע עם רשיון נהיגה בינלאומי מהארץ על מנת שחס וחלילה במקרה של תאונה, שתהיו מבוטחים.
תברר את עלות השתתפות העצמית, ואל תגיע לתאילנד בדיעה של. ״מנסים לדפוק אותי״ - בצורה כזאת אתה לא תהנה. תשמור על הרכב, הכל יהיה בסדר. לא תשמור על הרכב, תשלם.
בהצלחה.
-
טיול עצמאיתודה לכולם על התגובות.
Shay - אני מניח שאתה גם לא ממליץ לעשות רפטינג, רכיבה על פילים, אומגות וסתם להיות בחוף מבודד. היו לא מעט מקרים ...
, בקיצור, במקום אמירה גורפת, כל אחד צריך לבדוק את הסכנות, מה היכולות שלו ולראות מה מתאים לו ומה לא.אורית - השאלה היא לא מה לעשות או איך
, אלא אם אני נמצא קרוב, ישנתי ליד או שפשוט הגעתי עצמאית. האם עדיין צריך להזמין מראש דרך איזה סוכן או שפשוט להגיע בבוקר וזהו.לגבי רכב, יש לי 2 אפשרויות. 490 דולר עם השתתפות עצמית של 8000 באט או 570 דולר ללא כל השתתפות. בשניהם אני משלם מכיסי ואמור לקבל החזר מהאתרים שציינתי. מה את מציעה? את מכירה דיל / תנאים יותר טובים?
שוב תודה,
מוש
-
טיול עצמאיהיי מוש,
אני עניתי לך, אתה יכול לזרום ולהגיע עצמאית לכל מקום ומקום, אין צורך להזמין מראש.
אומגות - כן כדאי להזמין מראש וליידע אותם שאתם מגיעים היות ואם תגיעו ויש הרבה אנשים, לא יקבלו אתכם.
תבדוק עם חברת Zip Line אשר ממוקמת ליד חוות הפילים במאה טאנג, כך לא תאלצו להפסיד יום שלם רק בשביל האומגות. המסלול הוא כשעתיים.
אתה מודע למרחקים וזמני נסיעה?
בנוגע להשכרת רכב, אני הייתי לוקחת את הדיל ללא ההשתתפות העצמית.
אני מציעה לך לבדוק בחברת Pop, הם בסדר גמור ונחמדים.
תנסה לשלוח להם מייל ולברר.
-
טיול עצמאיתודה רבה אורית.
-
טיול עצמאיבכיף.
אם יש לך עוד שאלות או שתרצה להתייעץ, נשמח לעזור לך.
-
טיול עצמאילא , אני ממליץ בחום רב על הדברים שמלצת ...
אבל אומגות אתה לא עושה בארץ על בסיס קבוע, עם חוקים שונים מהחוקים של המקום ועם אנסטינקטים שיכולים להרוג אותך אם תעשה את אחד מהם.
על שאר הדברים שאמרת פה אני ממליץ בחום רב.
בקשר למכונית, מספיק פנייה אחת לנתיב הימיני מהנתיב הימיני כמו שאתה רגיל עם נהג פסיכי מלפניך, וזהו..
או שתעמוד ברמזור אדום, שלא צריך לעמוד לפני פניה וכל מני חוקים כאלה וכאלה.
לפי דעתי לא שווה את הסיכון במיוחד שהאלטרנטיבה כל כך יותר נוחה, כמו שאמרת שכל אחד יעשה את ההחלטות שלו.
-
SHAY הבן אדם מדבר על הצפון והדרום ואתה חופר בנקוק!דווקא אני מדבר על הצפון.
אבל תודה על החפירה שלך אני יקח את זה לתשומת הלב בעתיד.