איך חברת וולינג?
-
שלום,
אני ואשתי טסים לחו”ל במרץ לשבועיים.
אנחנו נהיה בברצלונה ואמסטרדם.
נתנו לנו טיסה מברצלונה לאמסטרדם עם חברת וולינג הספרדית (הלואו קוסט של אבריה) העלות של הטיסה היא 180$
ומכיוון שאנחנו לא מכירים אותם שאלו על חברה אחרת ונתנו לנו KLM ב360$
שזה עוד 700 ש”ח בערך תוספת.
השאלה שלי האם זה שווה את השינוי והכסף? או שהם חברה בסדר ושעתיים טיסה זה לא קריטי? אשמח לחוות דעת בבקשה
-
אין לי נסיון אישי אבל כשאנחנו חשבנו לטוס איתם חיפשתי ביקורות וכולם אמרו לא להתקרב. מלא ביטולי טיסות, איחורים, דאבל בוקינג ועוד.. אני הייתי שלמת את העוד 700 שח. ממליצה לך להריץ גם בגוגל חיפוש ביקורות עליהם
-
בעיניי מטוסים זה לא דבר נוח, אלא גרוע יותר מאוטובוס. וכולה שעתיים, כך שלשיטתי אין טעם להוציא יותר כסף (אם זו היתה טיסה של 12 שעות אז באמת שווה להשקיע בחברה טובה ובטיסות ישירות וכו’).טסתי בעבר עם וולינג בתוך אירופה. זו חברת לואו קוסט, והיא בסדר גמור. לא היו איחורים או ביטולים או שום דבר אחר. טיסה סטנדרטית כמו בכל חברה אחרת. כאמור, לא רואה מה נותן לכם ה-700 שקל תוספת הללו (בטח כל עוד המזוודה כלולה ממילא בכרטיס המקורי), אין הבדל משמעותי, אם בכלל.
-
בשני הטיסות זה כולל מזוודה לבן אדם
-
אז לטעמי ממש אין צורך בהחלפה. -
תנסה לחפש טיסה ישירה עם נורביגיאן לברצלונה.
-
לברצלונה אין לי בעיה אני טס מפה מהארץ
אני פשוט בדילמה על הטיסה מברצלונה לאמסטרדם אבל החלטתי כבר ללכת על וולינג ונקבע שיהיה בסדר טיסה של שעתיים בסה”כ
-
לפי דעתי עשית החלטה נבונה – הטיסות היום הם כמו תחבורה ציבורית ולכן כדאי להוזיל בהוצאות ולטוס בזול הכי שאפשר, כמה הטיסה כבר יכולה להיות גרועה?

-
טסנו עם חברת ,, וולינג ,, לפני חודשיים לרומא וחזרה לארץ . הטיסה לשני הכוונים היתה נוחה , בלוח זמנים מדויק , ובמחיר זול משמעותית.
קיימת הקפדה על גודל המזוודה המותרת לעליה למטוס.
-
מזאת אומרת הקפדה על גודל המזוודה המותרת לעליה למטוס?
אנחנו מביאים 2 מזוודות סטנדרט לא ענקיות בינוניות שיספיק לנו לשבועיים וכמובן שבטח נקנה שם קצת אז הן לא יהיו מלאות לגמרי
-
לעלייה למטוס = מה שעולה איתכם ביד למטוס (יש חוקים ברורים והגבלות שונות לגבי מטען היד). לא המזוודה שאתם מפקידים בצ’ק אין. -
החברה מציינת באתר שלה את גודל המזוודות המותרות לעלות למטוס , גודל
מינימלי , מזוודות גדולות יותר מחייבות תשלום מיוחד , די יקר.
בעמדת הכירטוס קים מיתקן המודד הגודל המותר , והיתר שאינו מתאים
למידות מועבר לבטן המטוס , בתשלום.
לסיכום , מזוודות בינוניות לא עולות עם הנוסעים אלא לתא המטען, ומחיבות תשלום נוסף.