טיול משפחתי קיץ אנגליה וסקוטלנד/אירלנד
-
שלום
מתכננת להיות שבועיים משפחה עם 3 בנים 7/11/14
מנסה להחליט בען סקוטלנד לאירלנד..המלצות?
באנגליה נרצה עשות 3 פארקים עם הילדים וגם טבע..
עוד לא סגורה על מסלול
אשמח להמלתוץ למסלולים מומלצים.
תודה
-
רשימת פארקים באנגליה- דעתכם?http://family.lametayel.co.il/navigator.php?q=113-5663-59-ar ticle
אשמח להמלצות או דיסהמלצות לגבי רשימת הפארקים הללו.
תודה
-
זה לא ממש “פארקים” – כשקראתי פארקים חשבתי שאת מדברת על שמורות טבע… מה שהצגת נע בין אטרקציות לילדים/משפחה לבין פארקי שעשועים. יש לומר שאנגליה היא לא בדיוק יעד מפורסם של פארקי שעשועים, ומקום כמו לגולנד ישעמם ילדים שעברו את גיל הפעוטות לדעתי, בעוד שמרתפי לונדון זה לא “פארק שעשועים" אלא אטרקציה לביקור קצר של שעה-שעתיים.כדאי לעשות איזושהי הכנה ראשונית והחלטה מה רוצים, כי די בלתי אפשרי לייעץ לך. גם עמוס מאוד לעשות גם את לונדון, גם פארקי שעשועים, גם טבע וגם עוד יעד גדול ורחוק כמו סקוטלנד או אירלנד (בכלל מדינה אחרת) בשבועיים.
-
שלום ronaam ,
לפי דעתי אם יש לכם רק שבועיים אין טעם להתפרס על כל-כך הרבה מקומות , תבחרו מדינה אחת וגם בה תבחרו אזור מסוים כדי באמת לראות אותו ללא לחץ של זמן .
אני הייתי פעמיים בבריטניה לטיולי טבע (צפון אנגליה והטיול השני היה לווילס) ואני יכול להמליץ לך על מסלולי הליכה וטבע אם תרצי .
לפי דעתי אם הכיוון הוא יותר טבע הייתי הולך על צפון אנגליה (אזור האגמים , יורק מורס , יורקשייר דיילס ) זה היה אחד הטיולים הכי יפים שחוויתי ואני ממליץ בחום!
לא יכול לעזור לגבי המלצות על אטרקציות לילדים אבל את יכולה לבדוק בטריפאדוויזר.
-
שלום,
מצטרף להמלצות קודמיי.
מה אתם רוצים לעשות בטיול?
פרט ללונדון (שיכולה לעניין גם שבוע ויותר) , כל אחד מהיעדים שנתתם (אנגליה, סקוטלנד, אירלנד) מתאימים לטיול של שבועיים
לי יצא לטייל לא מעט באנגליה היפה והמגוונת.
ולתכנן לעומק (עדיין לא נסעתי) טיול בסקוטלנד.
-
אז אהיה יותר מדוייקתכאמור- שלושה בנים
התוכנית היא כמה ימים בלונדון
ואחר כך לטייל כשהמטרה ללון בעוד שני מקומות לכל היותר.
מנסיון 3 מקומות לינה בשבועיים זה אידיאלי לילדים שלי.
האידאילי היה לעשות 3 פארקי שעשועים טובים והשאר לטייל באתרים מרכזיים באנגליה.
טבע/מרוצי סוסים/טיולים רגליים..
אפשרי גם להשאר רק באנגליה מבחינתי
אני ממש בתכנון ראשוני
-