נסיעה מיוסימיטי לווגאס
-
בקיץ הקרוב נבקר ביוסימיטי פארק ואחריו מתכוונים לנסוע ללאס ווגאס. מה המסלול הכי טוב לנסיעה לווגאס? ממזרח ליוסימיטי או ממערב לו?
האם צריך לעצור ללינה בדרך או שניתן לעשות זאת ביום אחד?
ואם צריך לעצור ללינה – היכן מומלץ ללון?
תודה מראש לכל המסייעים.
-
מתי ? יש תקופה שהמעבר למזרח סגור.
-
באוגוסט 2017 (כנראה הנסיעה תהיה ב-7/8)
-
אנחנו נלון ללילה לפני המעבר מיוסמטי לוגאס בצד המזרחי בממות' לייק ולמחרת נסע לוגאס באותו היום עם עצירות להתרעננות. נסיעה של כ 6 שעות.
-
זה מה שגם אני חשבתי לעשות.
יש לכם כבר מקום לינה בממות’?
-
או ב-MAMMOTH LAKES או ב-LEE VINING אחרי הביקור ביוסמיטי. ומשם כמה שעות לוגאס.
-
כן, במלון Juniper Springs Resort.
אנחנו מתכוונים לדלג על נסיעה בכבישים 266 ו168
-
אפשר גם להתקדם עוד קצת עד בישופ. אמור להיות יותר זול.
-
לדעתי זאת הדרך המומלצת לנסוע ממות’ לוגאס.
כמו שציינה ganit הכבישים 168 ו 266 מאוד לא מומלצים לנסיעה – מנסיון אישי.
עופר
-
מה עם נסיעה דרך כביש 395 ואז דרך עמק המוות? אומרים ש395 זה אחד הכבישים המעניינים בקליפורניה (לא נסעתי בו).
-
היי עופר. תודה על המפה.
תוכל אולי לומר לי מה הסיבה שלא כדאי לנסוע דרך כבישים 168 ו-266?
נילי
-
168 עקלקל ותלול, 266 שומם, לדעתי צריך לנצל את השהייה ביוסמיטי, להגיע ללינה בלי וינינג ומשם דרך 120, אז US6 ולבסוף US95 עד וגאס.
ממות’ לייקס מומלץ, לדעתי, למי שמתכוון לשהות שם לפחות חצי יום או יותר, ליד האגמים, אבל לסוע בחשיכה לוגאס כבר לא כ”כ מומלץ, למרות ש-US95 כביש מצוין ברובו.
-
התשובה של ראובן מפורטת, קטונתי.
עופר
-
אנסה שוב.. מה עם כביש 395? לא מומלץ?
-
לא הייתי בעמק המוות אבל מדובר באוגוסט והחום שם אמור לדעתי להיות בלתי נסבל לטיול.
עופר
-
אני לא מדבר על עמק המוות עצמו. שם הייתי. אני מדבר על החלק של כביש 395 מבישופ ועד עמק המוות. זה אמור להיות כביש מאוד נופי.
-
דרך US395 ועמק המוותמאריכים בכ-100 מייל (160 ק”מ) וגם החום של חודש אוגוסט משפיע, עמק המוות – למיטב ידיעתי – זה המקום הכי נמוך אחרי ים המלח והכנרת בחצי כדור הארץ הצפוני ואני חושב ששם יותר חם אפילו מאשר באזור ים המלח.
-
רק בצפון אמריקה. יש נקודות בסין וקזחסטן שהן יותר נמוכות מעמק המוות.
בכל מקרה, את עמק המוות אפשר לחצות בלי לצאת מהמזגן של הרכב. מעניין אותי לדעת אם מישהו נסע בכביש 395 וממליץ לא לוותר עליו. אגב, אם רוצים לעשות טיול לפסגת הר וויטני (ההר הכי גבוה בארה”ב חוץ מאלסקה), המסלול מתחיל כ20 ק”מ מהעיירה LONE PINE שנמצאת על הכביש הזה.
-
צודק, בכל אופן המקום הנמוך ביבשת צפון אמריקה ומניסיון, חם זה לא מילה. לא סתם נקרא עמק המוות.
ולעשות את הדרך על 395 והעמק, אז צריך כבר לחשוב על עוד לילה בדרך.
סתם לסוע על כביש זה או אחר עם חלונות סגורים ועם מזגן לא נותן כלום אם לא מבקרים באתר זה או אחר. אז עדיף הדרך המהירה ביותר.
-
גם נוף מהחלון זה אחלה נוף