טיול לאגם גארדה בקיץ
-
הי דפנה
תודה.
אני בהחלט אוסיף אותם למסלול שלנו.
לגבי שייט – מה הכוונה? יש מקום ספציפי לעשות שיט באגם?
אשמח לשמוע אם יש לך עוד מקומות שאני אוכל למלא את יום ראשון ושני.
הטיסה חזור שלנו היא ביום שלישי בשעה 06:30 ככה שיש לנו את כל יום שני לטייל והזמנתי לנו חדר במלון ליד הטיסה כך שנישן טוב גם לפני הטיסה חזרה

-
הי יונית
אשמח לקבל המלצה על מלון בשדהת מלפאנסה.
אנחנו נוחתים בשעה 1:00 לפנות בוקר.
כרגע הזמנתי חדרים במלון Idea אבל קראתי קצת תגובות שיש בעיה עם ההסעות.
האם ידוע לך אם הולידיי אין קרוב יותר לשדה”ת?
אני מחפשת מלון קרוב וזול כי זה רק לישון כמה שעות.
תודה
-
נוחתים עם איזי ג’ט,
אז המלון המקובל (בסיסי אבל מספק) הוא moxy
ממוקם מאד נוח לטרמינל הנחיתה של איזי ג’ט.
-
הי ישנם כמה אפשרויות לשיט: יש מעבורות מלימונה למלצסינה (וגם בערים נוספות ) שניתן לנסוע עם האוטו ,ישנם סירות גדולות ויש סירות על מנוע כמעט בכל עיירה.
אנחנו עשינו שיט בסירת מנוע בלימונה והילדים נהנו מאוד מאוד .... אחת האטרקציות!
את היום האחרון אתם יכולים לבלות או במילאנו או באזור אגם מאג’ורה או אגם אורטה והעיירה אורטה סאן ג’וליו המקסימה שרחוקה כחצי שעה משדה התעופה של מילאנו
יש גם את הר המוטארונה שנמצא קרוב עם המגלשה האלפינית שלו והנוף היפה
-
הי
ראיתי את המלון הזה אבל הוא פי 2 במחיר לעומת הולידייאין או idea.
את מכירה אולי את המיקום של המלונות האלו?
-
גם אנחנו לנו ב MOXY כיוון שהיינו על אותה טיסה שנוחתת ב 0100
שני המלונות שציינת לא נמצאים במרחק הליכה ממה שאז בדקתי . שאטל חינם אין בשעות אלה וצריך לקחת מונית . לדעתי הנוחות של לנחות וללכת שתי דקות היה שווה את ההפרש במחיר. אני לא יודעת עלות מונית.
ולגביי התוכנית אנחנו ביום הראשון לקחנו רכב ונסענו למגורה בילינו בשייט טיילנו באחד האיים ואז המשכנו לכיוון גארדה היה מוצלח ביותר.
-
נ
-
ניתן לשכור סירת מנוע לחצי יום ובעזרתה לנוע בין העיירות לחופי גרדה. יש מקומות עגינה ליד על עיירה.
את היום הזה מקנחים ברחצה באחד מחופי האגם.
זה יום נפלא שמשלב גם אטרקציה וגם שיטוט בעיירות.
הילדים שלנו מאוד נהנו שיכלו "לנהוג" בעצמם.
פארק החבלים הוא מצוין. אחד מהטובים שהיינו בהם.
תהנו
-
הי ענת
תודה רבה על התגובה.
אני בהחלט אשקול את זה.
התכתבתי עם המלון שעשיתי את ההזמנה והם אישרו שיש שאטל שלוקח גם בשעות האלה , אבל מצד שני יצא לי לקרוא כמה תגובות של מטיילים שזה לא עובר חלק ככ – או שאין מקום או שצריך להמתין 40דק.
לגבי היום הראשון נבדוק גם את האופציה של מאגורה – כיוון שביטלתי את התכנון של יום אחד לדולמיטים יש לנו יום פנוי

-
אין על הנוחות של מוקסי - פשוט לעבור את הכביש…
וגם בבוקר להגיע להשכרת הרכב ללא נסיעות הלוך חזור- שוב פשוט מול המלון.
-
איפה כדאי להשכיר רכב?
המחירים שראיתי עד עכשיו לרכב גדול 7 מקומות מגיעים ל 5000שח.
-
הי , מתפרצת לדלת פתוחה , בדיוק אני שוברת את הראש בין שני אתרי לינה באותו המחיר בערך. האחד נמצא מעל העיירה גרדה במרכז האגם במזרח (poiano) , מקום יפהפה ועם המון המלצות, והשני נמצא ליד פאסקיארה (belvedere vilige) פחות מוצלח לדעתי אבל מיקום מעולה.
עד כמה המרחקים משמעותיים והאם שווה ללון במזרח האגם לטובת הנוף ההררי? אנחנו מתכננים טיול כוכב בערך בסגנון שמדובר פה... -
אם את מתכוונת ללינה ליד העיירה גארדה (במזרח), לא הייתי פוסלת… אם מצאת לינה שנראית לך נהדרת.
המרחק בין שני האזורים.. כחצי שעה נסיעה ברכב.
היינו בפסקיארה (דרום מזרח) , והמיקום יעיל מאוד לטיול כוכב
-
הי
אנחנו סגרנו לינה בלאזיסה – אורכידאה רזידנס.
בפסקרייה אני יכולה להמליץ על מרידיאנה – אחותי לנה שלם עם המשפחה (זוג+4) כבר פעמיים.