החלפה בין רכב לקוואן-חלק א
-
צהריים טובים לכולם
אני מתוכנן להיות בתחילת יוני בל.א {מבוגר+3 ילדים)
נחיתה ביום ראשון אחר הצהריים ולקיחה של רכב מהשדה
ראשון,שני שלישי עם הרכב וביום רביעי אמור להחזיר אותו ולקחת קרוואן
חשוב לציין שעוד לא “סגרתי” על קרוואן עד שלא אפתור את העניין הזה
{דרך אגב אותה בעיה גם בחזור-חלק ב}
איך אני עושה את זה בהתחשב בנתונים הבאים:
1 צ’ק אין מהמלון בשעות הבוקר אני מניח
2 החזרת הרכב { לא יודע באיזו מיקום}
3 לקיחת הקרוואן {לא ידוע באיזו תחנה}
אלו חלק מהסיבות שעדיין לא סגרתי רכב וקרוואן
להזכירכם אני מבוגר יחיד כך שאין מי שישאר עם הילדים בזמן שאני “בסידורים”
הילדים בני 13,11,10
אולי אפשר לעשות את כל הפרוצדורה בבוקר מוקדם לפני הצ’ק אין במלון ואז לחזור לקחת אותם.
ניסיתי לחשוב על כל מיני דברים אך טרם הגעתי לתשובה
תודה
-
אפשר פשוט לקחת את הילדים לסידורים. הרבה יותר קל מלנסוע ולחזור.מעבר לזה קשה לחשוב על פתרונות כשעוד לא ידועים קווי היסוד – מה השעה של ההחלפה, מה השעה של הצ’ק אאוט, איפה מחזירים רכב אחד ואיפה לוקחים את השני.
לוס אנג’לס עצומה! עם תחבורה ציבורית גרועה, ויכולה להיות פקוקה להחריד בשעות העומס של הבוקר – צריך לתכנן את כל הסיפור בצורה חכמה, אחרת תמצא את עצמך מחזיר רכב אחד בצד אחד, משלם למונית יקרה כדי להגיע לסוכנות בצד השני של העיר, ואז בפקקים בחזרה למלון…
אישית, בעיניי כדאי לבחור בסוכנות רכב שיש לה גם רכב וגם קראוונים כדי להימנע מטרטורים, ובעיקר – לוותר על כל הסיפור של הקראוון כמו שייעצנו בשרשור הקודם. המסלול שלך לא כולל ממילא הרבה טבע, ונדמה לי שהקראוון יהיה יותר התעסקות מפתרון. הנה כבר סיבוך שלם שהיה יכול להימנע לולא המעבר לקראוון...
-
לא כל כך ברור מה סגור ומה לא, אבל אנסה לעזור בכ”ז…
אם הלילה האחרון שלך הוא באנהיים (דיסני), לרוב חברות ההשכרה יש שם סוכנות, כך שתוכל בבוקר להחזיר את הרכב שם, ולקחת מונית לתחנת הקרוואנים.
אם לחברת הקרוואנים יש שרות של הסעות (ממלונות נבחרים – בד”כ כאלה שהם ליד שדה התעופה), כדאי ללון בלילה האחרון במלון כזה, להחזיר את הרכב בשדה התעופה, אולי אפילו כבר בערב (למלונות שדה התעופה יש הסעות משדה התעופה, כך שגם זו לא בעיה, ובבוקר תבוא לאסוף אתכם הסעה של חברת הקרוואנים.
עשינו את המעברים האלה די הרבה פעמים, וכל פעם היתה שונה מקודמתה, כך שיש הרבה אפשריות. כל מיקרה לגופו.
בהצלחה.
-
ובחזור אותו דבר: מחברת הקרוואנים אתה לוקח את ההסעה שלהם לאזור שדה התעופה, שם משכיר את הרכב ונוסע איתו למלון. מחזיר את הרכב לפני הטיסה ולוקח העברה לטרמינל.
זה לא סיפור גדול…
אם יש לך אומץ לנסוע לבד עם 3 ילדים- זה כבר קטן עליך...

-
תחנת ההשכרה של הקרוואן היא בסנטה פה{עדיין לא סגרתי} צמוד אליה 9 דקות הליכה נמצאת באדג’ט הבעיה ששעות לקיחת הקרוואן הן 13-16 עד אז כבר אעשה צ’ק אווט מהמלון.
או שעדיף לבוא כולם לתחנת הקרוואנים אבל אז מה אני עושה?
משאיר את הילדים בתחנת ההשכרה וקופץ לבאדג’ט להחזיר את הרכב?
דרך אגב,כמה באמת נכונות שעות לקיחת הקרוואן?
כבר קראתי סיפורים שאנשים הגיעו בבוקר והכל היה מוכן?
לגבי המלונות עם ההסעות :
שוב,שעות לקיחת הקרוואן ,על פניו, מאוחרות עז אז כבר אתבקש לעשות צ’ק אווט
מה אז?
-
באינטרנט כתובים הרבה סיפורים. אין לך מושג קלוש מי כתב אותם ומה באמת קרה. הכי טוב לשאול את חברת ההשכרה, או אפילו להתקשר אליהם בבוקר איסוף הקראוון ולשאול אם אפשר להקדים (במקרה שמישהו אחר החזיר קראוון מוקדם מהצפוי).
מה עושים עם הילדים? שוב, מה הבעיה בלקחת אותם? אם זה 9 דקות הליכה, הם יכולים ללכת את זה איתך.