סוקומוויט או קאוואסן?
-
שלום,
שוקל הפעם ללון בסוקומוויט במקום בקאוואסן כדי לגוון.
זוכר שלפני שנים נתקלתי בפוסט שהשווה בין השניים וכלל סקירה שלהם.
---אם מישהו מוצא את הסיכום אשמח לקבלו.
אני בד”כ לן בRAMBUTTRI VILLA ב 30$ ללילה ואני אוהב את המקום בזכות המיקום, האוירה, ארוחת הבוקר והבריכה שעל הגג.
---אשמח לשמוע על מלון דומה בסוקומוויט.
תודה,
עוזי
-
מבטאים קאו-סאן (Khao San) ולא קוואסאן!
קאו סאן זה לא יותר מגטו קטן של תיירים מאוד ממוסחר ולא מייצג את תאילנד בכלל וגם המיקום שלו גרוע ורחוק מהאזורים המרכזיים של בנגקוק, סוקומוויט עדיף בהרבה
ואני אישית מעדיף את אזור סילום-סוראוו'נג שקרוב מאוד לקניונים
המרכזיים מרחק 2 תחנות ברכבת עלית ועוד כמה תחנות ניתן גם להגיע לסוקומוויט.יש בו שוק לילה ואזור בילוי תוסס בלילה. ביום זה אזור עסקים.
-
מניסיון בחודש אוקטובר, אין שום מקום ראוי למגורים, עם ארוחת בוקר ועם בריכה באזור סוקומוויט במחיר של 1050 באט.
כעת, באזור סוקומוויט המחיר גבוה יותר ובהרבה.
בניגוד לדבריו המלומדים של איציק, אם העניין הכספי חשוב לך, תישאר במקום שאתה רגיל אליו.
אכן ההתניידות קצת בעייתית אך תוכל להיעזר בסירה מהצ’או פראייה ובשילוב של מוניות. עדיין יהיה לך זול יותר.
גם מי שמתגורר בטרמינל 21 לא יכול להשתמש רק ברכבות ונזקק לעיתים גם למוניות.
-
הקאווסאן אזור כייפי ומצויין
אם הרבה ברים ומועדונים ומכוני מסאזים ומסעדות (גם ישראליות) וכל מה שצריך
גם המלונות שמה הרבה הרבה יותר זולים מסוקהומוויט
זה לא כזה מבודד והמוניות בבנגקוק הכי זולות בכל תאילנד אם אתה נוסע במונה
-
בסופו של דבר גם מי שלן בסוקומביט-מחפש את המונית לקאווסן בסופו של דבר..
האוכל המסג’ים הסוכנויות הזולות-בסוף כולם מגיעים לקאווסן..
-
אם אתה עד גיל 25 לך לקוואסן אם מעל לך לסוקומוויט
-
כל כך מסכים עם dan0121... קאו סאן זה אזור תוסס, צבעוני ואותנטי; שריד שחוק של מה שתאילנד היתה. סוקומביט אזור לא פחות עמוס וצפוף, והרבה הרבה יותר יקר. קאו סאן, ללא ספק. ודאי וודאי אם זה בסוף הטיול: סוקומביט לא מחדש כלום ומהווה פשוט את הגרסה של בנגקוק לשאר האזורים המתויירים שהתמסחרו והתייקרו.
אז אלא אם כן מטרת הטיול היא סקס- קאו סאן.
-
קאו סאן מתאים לעד גיל 25-26 כשהייתי צעיר אהבתי להיות שם, עכשיו בגילי זה מקום די מזעזע ללון בו.את סוקומוויט פחות אוהב הייתי מזועז מכמות המוסלמים העויינים וזונות הרחוב הארגסיביות שראיתי בפעם האחרונה שהייתי שם, היום האזור המועדף עליי זה סילום-סוראוונג שיש בו אזור חיי לילה תוסס ושוק לילה גדול, ביום הוא אזור עסקים סולידי.רחוק רק 2 תחנות מאזור הקניונים המרכזי ברכבת עלית וגם לא רחוק סוקומוויט .
-
איציקאיציק.
מה שאתה כותב נכון לסוי 4 וסביבתו. סוי 11 והלאה די בסדר.