ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות על רומא

פורום טיולי משפחות
    5
    5
    907
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גלוש100
      גלוש100 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,

אנחנו טסים לרומא באפריל עם שני ילדינו בני 14, 11. פעם ראשונה של כולנו שם.

מתלבטים בין כל אתרי החובה ברומא, לאן באמת כדאי להיכנס, כדי לא להגזים בכמות האתרים, מבחינת הילדים וגם במחינתנו. מציינת שנהיה בסיור מודרך בותיקן.  מתלבטים אם להיכנס גם לפורום וגם לקולוסיאום, ועוד…

אשמח לציון האתרים שנראה לכם שלא לוותר. 

דבר נוסף: 

אנחנו רוצים ללכת למוזיאון ליאונרדו דה וינצ’י אבל גילינו שיש שניים כאלה ברומא. לא יודעים איזה הוא המומלץ. מישהו היה ומכיר?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לִי
        לִי נערך לאחרונה על ידי

לא חייבים להכנס לכל האתרים, ובטח עם ילדים… שלא תמיד מגלים עניין Smile

ברומא נחמד לשוטט בין האתרים, הסמטאות, לרכב בפארק באופניים, בתי קפה, פיצות, גלידות….

כדאי ללון בלב העיר, בסביבת הפנתאון, שתהיו במרחק הליכה קצרה מרוב האתרים.

מעלית הזמן, אטרקציה מאכזבת בעיניי….

ממליצה להשאיל מהספרייה את רומא לילד המטייל של דני קרמן

תיעזרי בסיכום של סיון

• חופשה ברומא והסביבה – עם ילדים (11.5, 9, 7) – אפריל 2016 

ופירטתי בבלוג על המוקדים לשיטוט:

בהצלחה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Orit N
          Orit N נערך לאחרונה על ידי

קודם כל איזה כיף לכם! 

לא כתבת כמה ימים יש לכם ברומא…

בכל מקרה, אני לא הייתי מוותרת על הקולוסיאום. כשאנחנו היינו לפני כמה שנים היה שם Underground Tour (באנגלית), שבו אפשר לראות מה שיש מתחת לרצפת הקולוסיאום וגם נותן גישה למפלס גבוה יותר מזה של המבקרים הרגילים. עבורי, בתור חובבת היסטוריה, היה מרתק. הבנות הגדולות שלי, שהיו אז בנות 10 ו 8 גם נהנו. אני מניחה שלילדים גדולים זה אפילו ידבר יותר. גם ביקור רגיל בקולוסיאום מרשים מאוד.

הפורום קצת יותר מאתגר לביקור ולטעמי מחייב הדרכה או לפחות Audio Guide, כי אחרת קשה להבין מה רואים.

אנחנו קנינו את הכרטיסים המשולבים (קולוסיאום+פורום+גבעת פלטין) בפורום, שם לא היה תור בכלל ואחר כך נכנסנו לקולוסיאום בלי לעמוד בתור.

סיור בותיקן גם נשמע מצויין, קחו בחשבון שזה מאוד מעייף ולא הייתי מתכננת עוד פעילויות כמו מוזיאונים או סיורים באותו יום.

אם היסטוריה וארכיאולוגיה מעניינים אתכם, אז יש עוד המון אפשרויות ברומא. אם לא, אני הייתי מסתפקת בותיקן ובקולוסיאום.

אם אתם מתעניינים באוכל איטלקי ורוצים לראות שכונות מעניינות או אפילו לקחת שיעור בישול, תבדקו את חברת Eating Italy. אנחנו עשינו איתם סיור מקסים ואפילו גילינו את הפירמידה של רומא וקיבלנו טיפים על איך יודעים שהג’לטו טוב (הסיורים לא זולים אבל מאוד מומלצים).

אני לא מכירה את מוזיאון ליאונרדו דה וינצ’י ברומא.

רומא יפהפיה ורק להסתובב ברחובות ובכיכרות עושה טוב לנשמה. תהנו מהיופי ואל תוותרו על הגלידות.

אורית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • סיון רביבו
            סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

תודה לי על ההפנייה לסיכום שלי. הטיול המשפחתי ברומא היה בהחלט מוצלח ,והתוספות של הלונה פארק מג’יקלאנד וה -zoomarine היו כמובן ההיילייט לילדים.

לדעתי ממש לא כדאי לוותר על הקוליסאום ! ואם הילדים בקטע של כדורגל כדאי לבדוק אם יש משחק בתאריכים שתהיו בעיר.

אפשר גם להוסיף סיור סאגווי או חדר בריחה אם אתם בעניין. על מעלית הזמן החלטנו לוותר לאור הביקורות הפושרות שקראתי.

סיכום הטיול שלנו מופיע בבלוג 

http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92+%D 7%A9%D7%9C+smile4u?archive=52016

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • טל גלינה10
              טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו היינו במוזיאון לאונרדו דה וינצ׳י שליד כיכר פופולו. בעיני חביב, אבל לא יותר מזה. למתעניינים בז׳אנר. המקום לא גדול והביקור הוא כשעה או פחות מכך. 

אם עדיין לא הזמנתם מקום לינה, ממליצה בחום  על הספאניש פנטהאוז.

עם מתבגרים כשלכם אני ממליצה כמו לפני לא להעמיס. גם לדעתי הקולוסיאום יותר מעניין למתבגרים. מומלץ לעשות הרבה הפסקות גלידה. אולי שיט. 

אנחנו השתמשנו די הרבה במדריך הקולי של ריק סטיבס. מומלץ אם הילדים שולטים מספיק טוב באנגלית.

תהנו!

טל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון