תלונות ללא מענה של חברות תעופה זרות
-
אתמול התפרסמה כתבתה של נגה ניר נאמן על הנושא הנ”ל בחדשות ערוץ 10. תלונות שאינן מקבלות מענה לאחר רכישת כרטיס הטיסה או שהמענה מגיע לאחר ימים רבים.
חשוב שנזכור למחיר זול יש סיבה..
-
הדבר האחרון שהייתי קורא לדבר הזה הוא "כתבה".
כבר נגמרה הבושה בעולם..
מתוך 9 וחצי דקות בפמפלט, 8 דקות בערך מוקדשות לאמירות כלליות על בעיות עם חברות התעופה (תוך דגש בפתיח לגיטרה שנשברה ע"י יונייטד דווקא)
ו.... דקה וחצי של שיר הלל ל....חברת התעופה "הלאומית" על כך שנציגיה דוברים את שפת הקודש.
פרסומת יותר בוטה מזאת בחסות של "כתבה" אי אפשר לייצר...
-
אפשר לחשוב שעל הטיסות היקרות של אל על אין תלונות כרימון… טסתי גם עם חברות יקרות וגם עם זולות, ולא ראיתי שיוקר הכרטיס מחסן מפני איחורים או בעיות שיכולים לצוץ גם כאן וגם כאן. יש לא מעט חברות זולות מצוינות, ולהיפך. -
- ישנה התעלמות מוחלטת משירות הלקוחות המצוין שיש לטורקיש ארליינס בישראל.
- אם אני זוכר נכון גם ל SWISS ישנו שירות לקוחות בארץ.
-
הכתבה הזאת לא רק חד צדדית ופרסומת (חינם???) לאל על אלא כתבה שיקרית. שרות הלקוחות של אל על אחד הגרועים בעולם.
אני מעדיף שרות טלפוני יעיל באנגלית מאשר אי שרות (בעברית) של המתנה אין סופית למענה הקולי של אל על.
-
אליפות העולם באיחורים למרחקים בינוניים וארוכים? תשובות ללקוחות שמתעכבות במשך חודשים?
-
הו לא, נציגים שמדברים באנגלית?!השם ישמור. שפה קיקיונית שכזו. למה לא בשפה הבינלאומית חוצת יבשות, שפת הקודש.
אין לי בעיה עם ביקורת רצינית ומסודרת על חברות בעייתיות, אבל מה שעשו פה זה בעצם לומר שכל החברות רעות חוץ מאל על (ומה מסתתר בציור השבועי לילד? אל תצפו להוזלת מחירים)
באמת כתבה ביזיונית, לא אופיינית לערוץ 10. אני בטוח שדרוקר לא היה מאשר כתבה כזו

-
אל תעשו קדושים מערוץ 10. עוד לא שכחתי את הכתבה על הילדה הישראלית שנחטפה בדיסניוורד באורלנדו.
-
אוסיף שאם נכנסים לאתר של האיחוד האירופי בנושא תעופה אפשר לראות את הפיצוי במקרה של עיכובים או ביטולים לכל טיסה שממריאה או נוחתת באירופה. אפשר להגיש תלונה לועדה שאחראית על הנושא. מספיק אימייל ממנה לחברת התעופה הרלוונטית וכבר יפצו אותכם, הם לא ירצו להסתבך איתם.