תכנית טיול להולנד
-
אנחנו ויתרנו על קינדרדאיק כי היו לנו המון תחנות רוח ממש קרוב לחווה שגרנו בה ונתקלנו בהם ממש בכל פינה. אם תרצו תוכלו לשלב את קינדרדאיק עם שוק הגבינות בחאודה.
אנחנו שילבנו את כפר הדייגים אורק (URK) ביחד עם חיטהורן. המקום הוא לא מלכודת תיירים כמו הכפרים המפורסמים. מצד שני בגלל שלא מגיעים לשם הרבה תיירים המקום פחות ססגוני ואין חנויות של מזכרות לתיירים. היה לנו נחמד שם אבל לא מדהים.
לא חייבים להחליט עכשיו הכל – אפשר בזמן אמת להחליט מה אתם רוצים, לפי המצב \ החשק \ הכוח.
-
ההמלצה על קימדרדאיק נובעת מהחווייה הכוללת- נסיעה במעבורת למקום, נסיעה באופניים או בסירה בין התחנות, תחנת רוח משוחזרת עם הדרכה, ריגוז תחנות רוח במקום אחד, המראה הכולל המדהים של המקום וכו
-
*קינדרדאיק,
-
מי זקוק למזכרות של תיירים?
נראה לי שיהיו כאלה בכל פינה.
-
לא קראתי את כל השרשור ולכן סליחה אם חוזרת על דברים שנאמרו…
בנוגע למוזיאון ואן גוך… אנחנו היינו שם הרכב של מבוגרים והיה נחמד, עם ילדים אני לא הייתי חוזרת לשם.
אני חושבת שהרבה יותר נחמד מוזיאון רמברנט שבשעות מסויימות יש הדגמות חיות עם מדריכים…
לגבי חיטהורן – היינו שם חצי יום (שכרנו סירה לשעתיים) וממש מיצינו… חושבת שכדאי לשקול להוסיף משהו באיזור… מה שכן, ממש ממליצה להגיע לשם כמה שיותר מוקדם ואז אין עומס ויש סירות פנויות.. אנחנו הגענו סביב 9 וחצי והיה נהדר...
-
האם ניתן לשלב את חיטהורן וטחנות הרוח kinderdijk?
או שזה ממש עמוס?
-
לא – זה לא באותו אזור ולא באותו כיוון