כמה שאלות על בודפשט
-
אנחנו נוסעים לפני פסח, זוג ושני ילדים. נהיה בבודפשט 5 ימים מלאים.
- איזה מרחצאות עדיף לנו? שלא תהיה הפרדה בין גברים לנשים, שלא תהיה בעיה עם ילדים מתרוצצים, שיהיו מים לא מלוחים, שיהיה יחסית במרכז. עדיף שיהיה זרם סיבובי או מגלשה או משהו אחר שיעניין את הילדים.
- אנחנו נוחתים ב 11 בלילה, אני רוצה לקנות כרטיסים לתחבורה הציבורית לימים הבאים כבר בשדה. נראה שעדיף לנו כרטיס קבוצתי יומי. כיצד קונים? יש פקידים בשעה הזאת? אם לא, יש במכונות אנגלית? חייבים פורינטים, או שמקבלים אשראי או יורו?
- כיצד מגיעים לAQUAWORLD(פארק מים מקורה) שבצפון בודפשט בתחבורה הציבורית?
- איזה פארק חבלים מומלץ, שיהיה נוח מבחינת הגעה, ולא יקר מדי?
- במידה ונרצה להגיע לאחת ממערות הנטיפים, איזו עדיפה וכיצד מגיעים?
-
לגבי פארקי מים אז ה aquaworld כפי שציינת הוא העדיף לילדים. יש הסעה מכיכר הגיבורים. תשאל במלון ויסבירו לך. מרחצאות סצ’ני לא מופרדים והמים בהם מתוקים אבל הם מיושנים במקצת וזקוקים לשיפוץ. לא ראיתי שם אטרקציה מיוחדת לילדים כשהייתי שם.
-
איזה מרחצאות עדיף לנו? שלא תהיה הפרדה בין גברים לנשים, שלא תהיה בעיה עם ילדים מתרוצצים, שיהיו מים לא מלוחים, שיהיה יחסית במרכז. עדיף שיהיה זרם סיבובי או מגלשה או משהו אחר שיעניין את הילדים.
- המרחצאות לא מתאימות לילדים.
2. אנחנו נוחתים ב 11 בלילה, אני רוצה לקנות כרטיסים לתחבורה הציבורית לימים הבאים כבר בשדה. נראה שעדיף לנו כרטיס קבוצתי יומי. כיצד קונים? יש פקידים בשעה הזאת? אם לא, יש במכונות אנגלית? חייבים פורינטים, או שמקבלים אשראי או יורו?- בשעה זאת החנות כבר סגורה. יש אוטומטים בחוץ ליד תחנת האוטובוס. אפשר לשלם בכרטיס אשראי. לכם הכי זול יהיה כרטיס קבוצתי ל-24 שעות.
3. כיצד מגיעים לAQUAWORLD(פארק מים מקורה) שבצפון בודפשט בתחבורה הציבורית?- כמו שנכתב, יש הסעות חינם מכיכר הגיבורים.
4. איזה פארק חבלים מומלץ, שיהיה נוח מבחינת הגעה, ולא יקר מדי?- אני מכיר רק פארק חבלים אחד ב-Csilleberc. מגיעים באוטובוס 21. מחיר הכניסה כ-50 ₪.
5. במידה ונרצה להגיע לאחת ממערות הנטיפים, איזו עדיפה וכיצד מגיעים?- ממליץ על Palvolgyi barlang. מגיעים באוטובוס 65.
-
רק לגבי ההגעה לאקוורלד- ההסעות חינם הם בתדירות מאד נמוכה. כדאי לוודא שעות.
יש גם אוטובוס בתשלום מכיכר הגיבורים- אפשר לבדוק את המספר בגוגל מפס. גם התדירות שלו לא גבוהה
מחיר מונית ממרכז העיר לפארק (מהקיץ האחרון)- כ50 שקלים.
-
lbd, תודה רבה על התגובות, רק צריך הבהרות לגבי 2 השאלות הראשונות.
מאיזו בחינה המרחצאות לא מתאימות לילדים? היינו במרחצאות בגרמניה, הילדים נהנו מזרם סיבובי וזרמים שיוצאים מקירות הבריכה ומהריצפה. עד שהתקרבו לזקנה גרמניה ששכבה שם והיא נבחה עליהן בגרמנית כי הפריעו לה.
אם כל המרחצאות וכל הבריכות מיועדות לרוגע ואסור לעשות שום רעש, באמת נוותר. אבל אם הכוונה שלך שאין מגלשות ומתקנים מיוחדים לילדים, אז זה בסדר. ואז השאלה באילו מרחצאות עדיף לבקר.
לגבי השאלה על מכונות כרטיסים בשדה התעופה, יש תפריט באנגלית בכל המכונות?
אגב, מצאתי סימולטור של מכונת הכרטיסים. אולי יעזור לעוד מישהו.
-
ענו לך על הכל כבר, רק אוסיף שאני לא בטוח מה lbd התכוון שמרחצאות לא מתאים לילדים.
אנחנו היינו עם שלושה ילדים בסצ’ני ומאוד נהננו.
-
- lbd התכוון שלא מתאים לילדים. אבל אם אתם מוכנים לשלם כ-80 ₪ לראש רק כדי שהילדים ישתכשכו ב-3 בריכות חיצוניות מתוך ה-20 שקיימות וגם לא ישתמשו במתקנים אחרים כמו הסאונות השונות. אז תלכו. בכל המרחצאות אסור להכנס לאיזור הטרמלי לילדים תחת גיל 12. בגלרט יש בריכת גלים חיצונית אבל לא בטוח אם יהיה פעיל לפני פסח.
- גם בסימולטור שהעלת וגם במכונות הכרטיסים יש תפריט באנגלית.
-
הייתי בבודפאשט עם ילד בן 9 ,מומלץ ללכת לקירקס להזמין כרטיסים ,גן החיות נפלא ,במרחצאות יש בריכה גדולה לשחיה והמרחצאות לדעתי מאכזב לא נקי אין זרמי מים שיושבים או מקלחת זרמים בריכה עם מים חמים הייתי מוותרת ,כדאי ליסוע עם הרכבל לפארק חויה כיפית .וכמובן פארק המים
-
תודה קבה לכולם. נראה לי שהבנתי.
-
יש הבדל בין קייץ לחורף.
בחורף,לא יודעת כמה גן חיות אטרקטיבי.
כדאי לבדוק אם יש איזה פעילויות בו..
מאחורי כיכר הגיבורים בקייץ יש שייט,בחורף החלקה על הקרח,למי שיודע.
באי מרגרט יש בקייץ ברכות ומאוד כייף עם ילדים. חברה הייתה+3 ולא רצו לעזוב את האי,ביולי.
לכן כל תקופה ומה שכדאי לנצל בה..
-
הטיול שלנו בתחילת אפריל. זה מופיע בהודעה הראשונה שלי.
-
בדיוק,לכן הכי נכון לבדוק מה האירועים בעיר לחודש,לפי ימים שתהיו בעיר.
להתעדכן,כי מה שהיה לפני שנה,עונה אחרת...לא רלוונטי.
ולבחור לפי זה..אפריל,פסח השנה יוצא יחד עם פסחה ויש לא מעט אירועים בעיר…
בודפשט עם ילדים יש כאן מידע רב על הכול כמעט. בלחיצה על מילה בכחול אפשר יהיה לראות את האתר,זמנים,פעילויות שלו.
-
לא כדאי לוותר על מרחצאות סצני . ביקרנו שם עם הבנות לפני כמה שנים והביקור היה נהדר, הן היו מתחת גיל 10. היה ממש כיף להיכנס לבריכות החיצוניות המחוממות, במיוחד הזרם במעגלים.