5 שעות הבדל,אבל איזה הבדל-הכירו את AZAL
-
אני שמחה שהיתה חוויה טובה ושמחה שדיווחת.
אבל אצלי בתחשיב תמיד נכנס ערך יום החופשה. ואם קונקשן ארוך מחייב אותי לקחת מלון ללילה או להקצות לכך עוד שעות חופשה, אני שוב עושה שיקולי עלות תועלת.
אתן דוגמא: אני אוהבת סופ"שים באירופה. כאלה שאני מגיעה בשישי ב-9 ויכולה לעזוב בראשון בלילה. בדרך כלל זה קורה עם טיסות אלעל כי הסלוטים שלה מאד טובים בנתב"ג.
לברלין טסתי 3 פעמיים. פעמיים בחרתי באופציה הזו.
מי שטס איזיג'ט, הטיסה יוצאת מהארץ לרוב מאוחר בלילה, כך שמגיעים למלון לקראת חצות אבל הטיסה חזרה עוזבת ב-6 או 7 בבוקר. כך שגם הפסדתי יום עבודה בחזרה וגם שילמתי על 2 לילות נוספים כך שהפער בעלויות הטשטש לחלוטין...
אכן, הפעם הייתה הפעם הראשונה שטסתי לניו ארק עם חניית ביניים בציריך של שעתיים, החזרה היתה בטיסה ישירה עם יונייטד. בבראסל איירליין ההצעה היתה 690 דולר אבל ההגעה היתה ל JFK. שם נכנס בחשבון שיקול אחר לחלוטין: השכרות הרכב מ JFK יקרות בעשרות אחוזים מאלו בניו ארק.
המחיר בשיא החגים לטיסה שלקחנו היה 870 דולר. מה ששירלי כתבה מאד מהותי בעיניי ודי קשה לי עם חברה שלא טסה על בסיס יומי לארץ, כיוון שלצערי כבר חוויתי פעמיים את אותם אירועים שגורמים לביטולי טיסות מכח עליון והאופציות שהוצעו לי מיזערו משמעותית את הבעיות (במקרה זה אלעל, אבל כמובן שגם חברות אחרות שיש להן מספר טיסות ביום או טיסות יומיות לארץ).
בכל מקרה, טוב שהארת את עיננו. תודה
-
ערכת פינוקחזראתי זה אתה עם טורקיש אירליינס, כאשר לקטע הטיסה הארוך (מקביל לטיסה לארה"ב) הם חילקו גם כן ערכת "פינוק" דומה לזו שהזכרת, לרבות מסכה לעיניים, גרביים, נעלי בית כאלו, מברשת ומשחת שיניים קטנה וכו'.
-
2 במחיר של אחדמצטרף לכל ההמלצות של mmns.
השעות הנקובות הן לפי שעונים מקומיים.
יצאנו מנתב"ג ב 5.10 ב 22:35 ונחתנו בניו יורק ב 09:30 בבוקר.
המראנו חזרה לארץ מניו יורק ב 29.10 בשעה 11 לפנה"צ. נחתנו בארץ ב 30.10 בשעה 11 לפנה"צ. כ 15 שעות טיסה וכשעתיים וחצי קונקשיין בבאקו.
הטיסות יצאו בדיוק בזמן, ללא דיליים ונחתו כמה דקות לפני הזמן הנקוב בכרטיס.
מחיר הכרטיס 640 דולר בלבד. כלומר ל 2 נוסעים 1280.
באלעל למשל, רצו 1350 דולר לכרטיס אחד.
אציין שהכרטיסים נרכשו כשבועיים לפני הטיסה.
שדה התעופה בבאקו חדיש ביותר, נקי ונוצץ. אפשר לאכול מהריצפה.
אגב נקיון, השירותים במטוס היו נקיים ומצוחצחים גם לקראת סיום הטיסות, מה שלא קורה בהרבה חברות.
מצרף מספר תמונות של השדה להתרשמותכם.

-
2 שאלות לפני המראה ב AZAL
האם האווירה במטוס לא יכולה להיות עוינת כמו לפעמים בטורקיש ?
איך המחירים בדיוטי פרי בבאקו ?
-
עד כמה שידוע לי, על כל הטיסות מישראל של כל החברות נאסר לעבור מעל ארצות אויב. מה קורה אחרי הקונקשן זה כבר סיפור אחר. -
האווירה היתה מעולה.
ברור שבקטע מהארץ עד באקו
ולא פחות מבאקו עד JFK.
הצוות מאוד מסביר פנים, הכל נעשה עם חיוך, מאוד אדיבים ומנומסים, דואגים לנוחיות הנוסע ונענים מיידית לבקשות.
לא נתקלתי אפילו בשמץ של עוינות.
לגבי מחירי הדיוטי פרי, לא בדקתי מכיוון שטסנו לארה”ב. המחירים של שום דבר לא יכולים להיות זולים יותר מהמחירים שניתן למצוא בארה”ב.