ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בונציה או מחוצה לה?

פורום אירופה
    8
    13
    5593
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענת
      ענת נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים לבקר בפסטיבל המסכות בונציה  ואני מתלבטת לגבי הזמנת מלון בונציה. המלונות בעיר עצמה סמוך למרכז עולים פי שתיים מהמלונות מחוץ לונציה , במסטרה. הייתי שמחה לשמע ממי שחווה מלון במסטרה כמה זמן לוקח להגיע למרכז ונציה (נאמר אזור כיכר סן מרקו) מהרכבת במסטרה? האם  עדיף בכל זאת ללון בוונציה עצמה?

אשמח לשמע מכל מי שהתנסה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • EuropeanTraveler
        EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

ישנתי בבסט ווסטרן במסטררה. היה נהדר. מלון ברמה גבוהה אוד ובמחירים שפויים. זה תלוי האם את/ה אוהב/ת לגור בלב העיר או שלא מפריע לך לעשות טיול עירוני ולהניח ראש מחוץ למרכז. התחבורה פשוטה.

• ענת
          ענת נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

תודה. הבנתי שמתחנת הרכבת במסטרה לוקח 10 עד 15 דקות להגיע לתחנה בונציה. כמה זמן לוקח להגיע מהתחנה בונציה לאתרי התיירות המרכזיים?

• EuropeanTraveler
            EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

בעיניי, כל ונציה מרכזית... ההגעה משם לכל מקום זה גם תלוי בך. הדרך עוברת בסמטאותיה של ונציה, וזה גם חלק מהחוויה. אני דווקא הרבה יותר אהבתי את הסמטאות מאשר את סן מרקו.

• סקר סביונית
              סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

אם התקציב ללינה בוונציה כבד בכיס,יש 2 מלונות במסטרה שקו אוטובוס מס׳ 4 ממש בפתח המלון מגיע לוונציה תוך 10 דקות שמות המלונות הם אמבצורי ודלפינו מאותה הרשת.אנחנו היינו בדלפינו.

• סקר סביונית
                סקר סביונית נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

קצת קשה לבטא את השם מלון אמבשטורי,המיקום פצצה

image.jpg
                • FlyingOut
                  FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

לדעתי כדאי לישון בתוך העיר. אלא אם הפרש המחיר משמעותי במיוחד, וכאן כל אחד יחליט מה הגבול שלו. אני בשמחה אשלם 150$ נוספים ללילה בשביל לישון בעיר.

להגיע מאזור מסטרה לסן-מרקו זה סיפור של שעה בתחבורה ציבורית, וצריך לעבור לפחות שני אמצעי תחבורה (רכבת+סירה, בדרך הרגילה). אם את מתכננת לטייל בעיר סדר גודל של 10 שעות נטו ביום - זה אומר לאבד 20% מהזמן שלך. ובכל מקרה מדובר בטירחה לא מבוטלת בעיניי.

• metayelet-i
                    metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

בהתחשב זה שאני מניחה שלא כל יום את נוסעת לוונציה ובכך שיהיה קר ועדיף להסתובב כמה שפחות, אני חושבת שהתשובה ברורה. את רוצה את הדבר האמיתי ולא פירורים מהשולחן. אין כמו לינה בוונציה, עדיף באזור פחות עמוס - ויש כאלה - וחוויה של האווירה. ללון בפרבר חסר אופי את יכולה בכל העולם. ונציה יש רק אחת.

אין לי ניסיון בלינה מחוצה לה כי בפעמיים שביקרתי בה הרעיון ללון במקום אחר שאינו בה עצמה לא בא בחשבון. בזבוז זמן וחוויה.

• nirit_mz
                      nirit_mz נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

כל ונציה היא אתר תיירות אחד גדול. כל נקודה שתטיילי בה, היא בבחינת אטרקציה.

תחנת סנטה לוצ'יה בוונציה מאוד קרובה לגטו היהודי (5-10 דקות הליכה), אבל נמצאת במרחק גדול מכיכר סן מרקו. אפשר לשוטט בסימטאות ונציה עד שמגיעים לכיכר ואפשר לקחת אוטובוס ימי שיביא אותך ישירות (על אוטובוס שעצר בכל תחנה בדרך זה לקח בערך 20 דקות של שיט, אבל הבנתי שיש אוטובוסים מהירים יותר).

• 1404p
                        1404p נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

אין תחליף לחוויה לשהות בתוך ונציה. ונציה מדהימה וכייף להיות במרכזה.

קצת יקר אבל כל העברות מהמלון ולמלון במחוץ לונציה... פחות אהובות עלי, במיוחד בטיול קצר .

אני אישית מעדיפה מלון פחות מושקע אבל במרכז.

• rani-b
                          rani-b נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

זה עניין של תקציב. ברור שעדיף בתוך ונציה אבל זה יקר...

הנסיעה באוטובוס ממסטרה לוקחת איזה רבע שעה אבל גם ממתינים לאוטובוס עוד איזה רבע שעה ולא תמיד המלון ממש צמוד לתחנה ולפעמים צריך ללכת קצת. הסביבה עצמה סתמית ולא מעניינת ובחורף יכול להיות קר...  

מצד שני קחי גם בחשבון כי להגיע למלון בתוך ונציה זה "תיק" שכרוך בעלויות נוספות: להחנות את הרכב (אם אתם עם רכב) או "ווטר טקסי" למלון (100 יורו משדה התעופה!) או להיסחב עם מזוודות על הגשרים באמצע הלילה כשמגיעים ואותו הדבר בדרך חזרה. 

רק אציין כי אנחנו עם ילדים, מזוודות, רכב ובוסטרים לנו מחוץ לונציה.

• metayelet-i
                            metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

כל מה שאתה מציין אינו מחויב המציאות: יש דרך זולה בהרבה להגיע משדה התעופה לעיר, אין חובה להגיע אליה באמצע הלילה. לא כולם שוכרים רכב לפני שהם מגיעים אליה ואני כבר לנתי בשני מלונות שלא היה צריך לחצות אף גשר כדי להגיע אליהם (ואדרבא, אם זו מוטיבציה לארוז כמה שפחות, מה טוב). בקיצור, לא "תיק". הגעה קלה ופשוטה.

• rani-b
                              rani-b נערך לאחרונה על ידי

לינה בונציה או מחוצה לה?

אבל עדיין הגעת למלון ברגל עם המטען ויש כאלה שזה לא מתאים  או קשה להם. נקודת המוצע שלי הייתה שלינה בונציה עדיפה רק צריך לקחת בחשבון את ההגעה. 

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון