רויאל ג'ורדניאן
-
למישהו יש מושג איך אני יכול לפנות אליהם לגבי שינוי תאריך הטיסה חזרה? באתר שלהם אני לא מוצא מספר טלפון ושליחת פניה לא עובדת.
-
טלפון ראשי
074-7506666
פקס
074-7506660
-
טלפון החברה בחו"ל
962-65100000(קידומת בן לאומית מכל המדינות)
-
-
תודה לעונים. שאלה נוספת: למישהו יש מושג האם בסוקומביט יש מכבסה שגובה לפי משקל ולא לפי פר פריט? בקאו סאן קילו עלה ארבעים בהט, פה זה בערך מה שלוקחים על זוג תחתונים...
-
היתה מכבסה קטנה בסוי 19 ליד מלון the key.
מזמן לא הייתי שם כך שאולי זה השתנה
-
גם אני מכיר בסוי 19, אבל מכבסה אחרת. אם אתה בא מכיוון סוקומוויט, יש לך אחרי מרחק לא גדול רחוב שפונה שמאלה. בפינה יש מכון עיסוי כדי שתתמצא. גם הוא נקרא סוי 19. פנה לרחוב הזה, מיד תראה מכבסה בצד שמאל. הם לוקחים 100 באט לקילו.
יש גם בסוי 13 היכנשהו אבל לא ראיתי איפה בדיוק, רק ראיתי שלטי הכוונה.
מאמין שגם בבניין “טרנדי” בסוי 13 יש אבל לא בדקתי. זה גוש הבניינים הגדול בסוי 13 די על ההתחלה בצד ימין. עם כל מה שיש שם חייבת להיות גם מכבסה.
-
אין מענה באף אחד מהמספרים, ודרך האתר הם עונים מאוחר מדי. אז באופן כללי, מישהו יודע מה הם דורשים על שינוי תאריך הטיסה חזרה?
-
או שפשוט אני לא מחייג נכון… מה זה פלוס לפני מספר טלפון? איך מחייגים אותו?
-
014
-
פלוס לפני המספר פשוט לני המספר מוסיפים פלוס. תרשום בגוגל - Royal Jordanian - RJ Offices ותקבל את האתר עם אפשרויות תקשורות שונות כולל בפייסבוק. מצרף גם מספר שיש בו מענה 24 שעות ביממה. בחצי דקה ראשונה יש מענה בערבית ולאחר מכן באנגלית .
.
Call us on +962 6 5100000
For assistance with your reservation, fares, e-ticketing, arrival and departure times, lost or damaged luggage, online booking support, Royal Plus rewards, and general enquiries, our friendly, knowledgeable team is ready 24/7 to answer your questions and assist you in either English or Arabic.
Call us on +962 6 5100000