עזרה בתכנון נסיעה אמא ובת לברצלונה 04/17
-
נזכרנו קצת ברגע האחרון אבל אולי בכל זאת יצליח לנו
נוסעות: אמא ובת 16 (נסיעות קודמות ביחד: לונדון וברלין)
תאריכים: 09-16/4 . אני מבינה נכון שב 16/4 חל חג הפסחא? אם כן, איזו השפעה תהיה לכך עלינו?
- על מנת למקד את החיפוש, עם אלו חברות תעופה מומלץ לטוס?
- מלונות מניסיונכם מומלצים, לאמא ובת.
כמובן שאקרא גם את סיפורי הטיול
תודה מראש לעונים!
-
ועוד שאלהאם נגיע בטיסה שנוחתת לקראת 22:00, האם הדרך משדה”ת אל מלון במיקום מרכזי בעיר, נעימה גם בשעת לילה מאוחרת? (עד שנצא מהשדה...) או שעדיף לקחת טיסת בוקר מוקדמת (מעדיפות לישון שנת לילה בבית….)?
-
הי- קודם כל ברצלונה נהדרת…
דבר שני- לפי מיטב ידיעתי יש שני ימים שבהם חנויות יהיו סגורות- אך הרבה מאתרי התיירות יהיו פתוחים (אולי בשעות אחרות). מסעדות וברים יהיו פתוחים כרגיל- אני לא יודעת את התאיריכם- אבל יש את יום שישי הקדוש ויש את היום שלאחר הפסחא.
בכל מקרה- זה לא צריך לשבש את התכניות כיוון שיש מספיק מקמות שיהיו פתוחים בימים אלה. לא הייתי בתקופה הזאת בברצלונה אבל הבנתי שיש גם מצעד כלשהו והעיר מקושטת לכבוד הפסחא.
לגבי הטיסות- אין שום בעיה להגיע מאוחר- העיר בטוחה ונעימה גם בחצות.
-
תודה רבה על התשובה

-
אין שום בעיה להתנייד בתוך ברצלונה או מהשדה בלילה. אני עשיתי נסיעות בעיר גם בשתיים בלילה, כמו גם הלכתי מרחקים של 30-60 דקות בעיר בשעות הקטנות של הלילה. זו עיר בטוחה.יותר מזה, גם תוכלו בשעה כזו לעשות את הדרך מהשדה בתחבורה ציבורית בעלות מינימלית.
-
תודה על התשובה. החלטנו לשנות כיוון ולטוס שוב לברלין. המחיר הגבוה של הטיסה והמלון לברצלונה הכריעו לרעתה.