עזרה בתכנון מסלול
-
שלום לכולם.
אנחנו מגיעים לניו יורק בתאריך 5.3 ויש לרשותנו שבועיים לטיול.
בגלל מזג האויר הבעייתי אשמח להמלצה למסלול בדרום ארצות הברית.
אנחנו זוג בני שלושים, אני בחודש 7 כך שהטיול צריך להיות קליל ככל האפשר.
לניו יורק אנחנו רוצים להקדיש רק 3 ימים כי ביקרנו בה פעמיים רבות בעבר ואנחנו מקדישים את הזמן רק לקניות.
אשמח להמלצות מעניינות למסלולים המשלבים טבע ונופים ומתחשבים במזג האויר.
תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
היי,
יש העדפה לאיזור מסוים? דרום מזרח? דרום מערב? הדרום האמצעי?
לגבי טיול בהריון מתקדם, אני מקווה שעברתם על כל הנושאים החשובים.. אם לא, תוכלי לקרוא פה שרשור מפורט בנושא. שימי לב בעיקר לענייני הביטוח.
-
היי אבי,
אנחנו מעדיפים להתמקד בדרום מזרח.
-
כולל טיסות פנים או רק ברכב?
-
מחזק את אבי – כדאי לשקול שוב אם אפשרי לטוס לארה”ב בחודש 7. אגב – חודש 7 עכשיו או בזמן הטיול?
חשוב להבין את המשמעויות של הביטוח הרפואי, גם שלך וגם של העובר, אם חו”ח יהיה צורך (בארה”ב בריאות עולה ביוקר רב מאוד).
-
למרות זאת לא הייתה השאלה וכבר שניים התייחסו לכך
תבדקו טוב את נושא הביטוח – בד”כ רוב החברות לא מבטחות הריון בחודש שביעי
ואם כן אז בסכום מוגבל של עד 40 – 50 אלף דולר , לאישה ולעובר/ביחד – שזה סכום שככל הנראה לא יספיק במקרה של לידה מוקדמת ו/או הזדקקות לאישפוז של מעבר לכמה ימים בודדים.
ניתן להגדיל את הכיסוי ע”י קנייה של מס’ ביטוחים מגבילים בכמה חברות (לוודא שאין בעיה בכפל ביטוח – בד”כ אין בעיה) – עלות לא זולה ליום יכולה להגיע ל $ ומעלה.
שיהיה בהצלחה
-
טיסות פנים בשילוב עם רכב.
-
היי,
אני אהיה בחודש שביעי במועד הטיסה. לפי הבדיקה שערכנו חברות הביטוח מבטחות עד שבוע 32… אנחנו צפויים לחזור בשבוע 29.