ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות לגבי שכירת רכב

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    865
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sadeamit
      sadeamit נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני צריך בבקשה עזרה בהחלטה על איזה רכב לשכור.

אנחנו משפחה של חמישה. יוצאים באפריל לטיול של כחודש בקליפורניה. היות ונגיע לאזורים שעשויים להיות מושלגים – ממות’, חציית הסיירה נבדה, יוסמיטי וכד’ אני צריך רכב 4X4. הבעיה שחברות ההשכרה (מהארץ) לא מוכנות להתחייב שרכבי SUV יהיו עם 4X4 (למעט דגמים בודדים שהם יקרים וגדולים מידי בשבילי).

השאלות שלי הן:

1. מנסיונכם, אם אקח SUV בינוני כגון GRAND CHEROKEE, FORD EDGE, SANTA FE וכו’ אז יש סיכוי טוב שזה 4X4?
      2. יש למישהו רעיון/ניסיון עם הקטגוריה הזאת וכמה נפוץ שם 4X4?
      3. אני בכיוון לסגור עם חברת דולר. האם היא טובה? האם יש חברה מסויימת שעדיף להמנע ממנה?

תודה,

עמית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

רכב מהסוגים שציינת לא יספיק ל-5 אנשים + מזוודות ושאר המטען.

מנסיון, אתם צריכים רכב מיניואן כגון: דודג’ קרוואן או קרייזלר טאון אנד קאונטרי או טויוטה סיאנה או כדומה.

אפשר לרכוש שרשראות שלג בסופרים כמו וולמארט בפחות מ-50 דולר וההרכבה היא לא מסובכת, יש סרטי הדרכה ב-YOU TUBE.

אם לא השתמשתם בהן אפשר להחזיר לוולמארט ולקבל החזר כספי.

בדרל כלל רכבי ההשכרה מגיעים עם צמיגי ALL SEASON, אפשר לבדוק זאת בתחנת ההשכרה עצמה.

• sadeamit
          sadeamit נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 5 אבל מתוכם 3 ילדים צעירים...לא נראה לי שיש הצדקה למיניואן…

לגבי שרשראות – אני מבין מפורומים כאלה ואחרים שחברות ההשכרה לא מסכימות להתקין ובטח לא על ידי מתקין לא מוסמך.

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ב-SUV מהסוגים שציינת יש 5 מקומות ישיבה. תא המטען יכיל 3 מזוודות. מה עם הטרולים ? מה עם תרמילים וכד’ ? אתם תסתדרו עם שלוש מזוודות ? (אם בכלל תיכנסנה שלוש).

אתה חושב ש-SUV יספיק לכם ? לכו על זה. אני אישית לא הייתי לוקח SUV קטן או בינוני עבור 5, גם אם שלושה מהם הנם צעירים/ילדים. ותאמין לי שאני שכרתי רכבים רבים בארה”ב מכל הסוגים ומכיר את רובם.

ההרכבה של השרשראות היא עצמית. לא צריך להיות מקצוען.

לגבי חציית ה-SIERRA NEVADA, קחו בחשבון שמעבר TIOGA מיסומיטי מזרחה סגור למעבר כלי רכב בחודש אפריל. כנ”ל TIOGA RD.

אלה סוגי ה-SUV – במקרה זה של חברת ALAMO – אבל דומים פחות או יותר בכל החברות. תסתכל כמה מזוודות נכנסות. למעט השברולט טאהו (שיעלה לכם הרבה יותר ממיניואן) כל ה-SUV’S שבתמונה הם ל-5 אנשים ולשתיים או שלוש מזוודות גג. בשבי טאהו אפשר לקפל את המושבים האחורים (יש 7 מושבים) ולהגדיל את תא המטען, בדיוק כמו במיניואנים למיניהם.

• avnerda
              avnerda נערך לאחרונה על ידי

תחשוב שוב 

חודש ימים יחד .

שלושת הילדים יחד באותו מושב אחורי.

אתה הנהג,אתה רוצה ליהנות מהטיול .

מסתדר ?

• SJM
                SJM נערך לאחרונה על ידי

אני שכרתי רכב מאלאמו ושאלתי בסניף אם הם משכירים גם שרשראות שלג. הם אמרו שלא אבל לא הביעו התנגדות שאשיג וארכיב כאלה לבד. מודה – לא קראתי את כל האותיות הקטנות בחוזה. לגבי מתקין מוסמך.. זה עניין של 5 דקות וכל אחד יכול לעשות את זה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון