איפה לטייל ממאי עד יולי?
-
את הטיול אני מתחילה בנפאל ועוברת להודו ובעיקר את הודו מסיימת באמצע מאי... ואז יש לי עוד חודשיים לטייל, רציתי לאוס קמבודיה צפון וייטנאם אבל אני רואה שזאת לא העונה בכלל ולא מצליחה להבין איפה כן כדאי לטייל בזמן הזה? תודה!
-
תישארי בצפון הודו יש מה לראות
-
מתי את מתחילה את הטיול ?? איפה תכננת לטייל בהודו?? אולי כדאי לך בתחילת הטיול לטייל ב- לאוס קמבודיה צפון וייטנאם ותסיימי בנפאל והודו?? נראה לי שזה יתאים מבחינת העונות לכל הארצות שרשמת . ומה את מתכננת בצפון ויאטנאם.בהצלחה
-
shimon amar אני מתכננת להיות בהודו קצת יותר מחודש וחצי וזה נראה לי מספיק לצפון הודו
2ilan את הטיול אני מתחילה במרץ נפאל אהיה משהו כמו שלושה שבועות, ומשם עוברת לחודש וחצי בצפון הודו. אני יודעת שהתקופה לנפאל דווקא במרץ אז לא חושבת שכדאי לי להתחיל ממקום אחר.. ולגבי צפון ויאטנם עוד אין תכנון מאוד מפורט אלא רק אתרים באופן כללי
-
היי קנית כבר כרטיסים?? לאיפה ומתי תאריך הנחיתה?? ומאיפה ומתי ההמראה חזרה לארץ???
-
איך זה רלוונטי לשאלה...?
-
שאולי הפתרון יהיה שאת ויאטנאם קמבודיה ולאוס ( כולם או חלקם) תעשי בהתחלה ולקראת אמצעאפריל תתחילי את נפאל והודו. כל זאת בכדי להנות מהעונה הטובה יתר ב ויאטנאם קמבודיה ולאוס ואם אין ברירה אפשר ומטיילים בכל חודשי השנה ב ויאטנאם קמבודיה ולאוס
-
בויאטנם, קמבודיה או לאו לא הייתי.
רק רציתי לציין שאני טיילתי בקיץ האחרון, חודש וחצי בצפון הודו ושלושה שבועות בנפאל. בשניהם הרגיש לי מעט מידי והצטערתי שאין לי יותר זמן, אולי שווה להשקיע בהם טיפה יותר. בהודו יש המון מקומות מעניינים גם במרכז שלצערי לא הספקתי לראות.
-
2ilan לצערי הסדר נשאר ואותו אי אפשר לשנות.
נטע1 מעניין מאוד מה שאת אומרת, אסתכל על זה יותר לעומק. תוכלי להגיד לי מה עשית בכל מקום?
-
בכיף, תכתבי לי לפרטי.