קאו לאק
-
האם באיזור קאו קאק יש מה לעשות מחוץ למלונות (מסעדות, חנויות) או שצריך לעבור לאיזורים האחרים?
מה המרחק מבאנג לה און? הבנתי ששם יש יותר פעילות. -
המרחק לחוף פטונג- לבאנג לה - 110ק"מ
-
תודה, אבל זה לא מה ששאלתי.
באיזור קאו לאק, מה המרחק בין חוף קאו קאק לבאנג לה און? -
קאו לאק היא נקודת מוצא טובה להמון פעילויות, בין יומיות (למשל איי סימילאן) ובין יותר – למשל שמורת קאו סוק המדהימה.
היינו שם שבוע וכל יום עשינו משהו אחר.
-
תודה.
באיזה חלק של קאו לאק ישנתם?
מה שמענין אותי הוא אם אני לוקחת מלון באיזור קאו קאק, ששם הבנתי אין הרבה חיים מחוץ למלון, כמה זמן נסיעה זה לאיזור של באנג לה און שם הבנתי שיש יותר מסעדות וחנויות.
מחפשיםמיותר חיי ערב מאשר אטרקציות יומיות.
-
בקרוב מאד אהיה שם (אם טייסי אל על לא ישבשו), מידע מקריאה:
אזור Bang La On הוא המרכזי מבחינת הפעילות (חנויות, בנקים, מסעדות, מרכזי צלילה ועסקים נוספים) , באזור יש מסעדות רבות, דוכנים, חנויות ועסקים שונים ובשעות הערב האזור כולו הומה בתיירים המטיילים להם בנחת במקום.
החוף של אזור Bang La On נקרא – Nang Thong.
אזור Bang Niang (החוף נושא את אותו השם)
נמצא כ 2-3 ק"מ צפונית לאזור Bang La On. תזהו אותו בקלות ע"י חנות 7/11 הנמצאת בו. זהו אזור בו מרוכזים חיי הלילה של אזור קאו לאק עם שפע של מסעדות, פאבים, מכוני מסאג' וחנויות שונות. המקום תוסס ופעיל עד שעות די מאוחרות.אזור Khuk Khak - יותר "תאילנדי" ופחות תיירים. נמצא עוד מספר קטן של ק"מ צפונית לאזור Bang Niang. כאן נמצא בית המלון של רשת Marriott.
המרחק שלו מהמרכז כ-10 ק”מ, 20 דק’ נסיעה. -
מה זה בקרוב מאוד?
את המידע שכתבת פה גם אני קראתי, איפה אתה מתכוון להתאכסן? אשמח לכל מידע כשתחזור.
-
אם קראת את הכל, אז מה השאלה, איזה מידע את מחפשת? בדיקת מרחק, יש מפות גוגל…...
בחרנו בית מלון ב- Nang Thong Beach .
שיקולי הבחירה- בחופים אני מעדיף בית מלון הממוקם על החוף וגם קרוב למרכז, למרות שנהיה ניידים עם רכב. -
ביקרתי ב Nang Thong Beach באוקטובר האחרון. היה די מנומנם. באיזה עונה אתם מבקרים?
כי אם זה מחוץ לעונה לא הייתי בונה על חיי לילה.
חוץ מזה, כמו בכל מקום בתאילנד, קל לקחת מונית ל Bang La On מכל מקום ולאורך הכביש הראשי יש גם תחבורה ציבורית כל רגע.
-
במאי.
לא מחפשים ממש חיי לילה, רק שיהיה איפה לאכול ולהסתובב קצת מחוץ למלון.
-
זה יש בשפע

-
נכון רוב המסעדות והסוכניות מרוכזות לאורך הכביש הראשי שצמוד לבתי המלון..