מבקשת את חכמת ההמונים- מקומות בהצגה מלך האריות
-
לא מצליחה להחליט על מקום!
יש לנו 2 אופציות :
שורה שניה בROYAL CIRCLE (יציע שני), ליד המעבר בצד.
שורה 7 בSTALLS (יציע ראשון) -ליד המעבר בצד.
2 האופציות באותו מחיר בדיוק מה שמסבך את הבחירה…
היתרון של כל אופציה הוא בעצם החיסרון של השניה-
ROYAL- אין חשש שיסתירו לילדה בגלל השיפוע והגובה, בSTALLS השיפוע לא ממש מורגש וילד עלול לא לראות היטב. (הילדה בת 12)
ROYAL- נותן מראה כללי מלמעלה אך רחוק מהבמה בשביל הבעות הפנים, פרטי התחפושות ועוד
בנוסף , במעבר של ה-STALLS עוברות החיות בעליה לבמה ונראה לי חבל לפספס את זה מקרוב..אבל לא הייתי רוצה שחוץ מזה יסתירו לילדה את רוב ההצגה..
אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי להחליט!!
-
לטעמי היציע הראשון הרבה יותר טוב מהבמה. לפחות זה מה שעלה מהמחקר שאני עשיתי בזמנו, זה מה שעשיתי והייתי מאד מרוצה
ישבנו שורה שלישת באמצע ביציע (אולי רביעית? לא סגור על עצמי) וראינו מצויין. לא זכרה לי שום בעיה עם הבעות פנים, פרטים או משהו אחר.
-
הכי פשוט לבדוק את ההמונים פה
חוות דעת מאנשים שישבו במקומות וצפו , בחלקן גם עם תמונות .
תמיד לזכור שלאנשים דעות שונות .
אשתי והבנות ראו את מלך האריות מהשורה האחרונה של הגראנד סירקל במרכז השורה אבל במחיר של 30 פאונד לכרטיס , אז אמרו שהיה בסדר גמור בתמורה למחיר.
-
תודה על חוות הדעת,
באמת נראה שמלמעלה רואים מצוין..
הנקודה היחידה שמפריעה לי למעשה, היא שכך מפספסים את הקטע שהחיות עוברות ליד המושב במעבר..זה לא “וואו” שחבל להחמיץ???
-
עד כמה שאני זוכר, הם גם הסתובבו טיפה ביציע העליון. אבל אני לא בטוח.
בכל מקרה – כל הנושא הזה לא זכור לי בתור ב”וואו” של ההופעה
האמת שבמקרה שלנו ה”וואו” היה מישהו שהציע נישואין בהפסקה תוך שהוא שר את “אההה ציווניה" (איך כותבים את זה?), אבל אני מניח שאת זה אין בכל הופעה...
-
הי, יש הרבה דעות, כרגיל.
הנה שלי – הייתי בדצמבר – עם בן 12 ובת 16. ישבנו ב – STALLS בכסאות שצמודים למעבר. נדמה לי שורה 13-14. השחקנים שעברו ועמדו ורקדו לידינו בהחלט היו WOW. בטח מבחינת הילדים… לגדולה זו היתה פעם שניה בהצגה. פעם קודמת ראתה עם סבא וסבתא וישבו ביציע. לדבריה ה – STALLS הרבה יותר “שווה”.
מקוה שעוזר.
-
כן, זה וואו שחבל להחמיץ אבל במחיר של לא לראות את שאר ההצגה?את לא יכולה לבחור ערב או מועד אחר (צהרים?) בו את יכולה גם וגם?
-
זה לקחת סיכון שלא לראות היטבזה לא במחיר של לא לראות את כל ההצגה אלא בלקחת סיכון שאם ישבו גבוהים לפני הילדה ( או האמת גם לפני..) יסתירו לנו יותר.
ההבדל הוא שב stalls כמעט ואין שיפוע לעומת היציע האמצעי שבו יש דירוג ממש והוא בכלל משקיף מלמעלה ..
אני יודעת שאני חופרת.. .פשוט זה הרבה כסף על חוויה חד פעמית ואני רוצה שיהיה הכי מוצלח שאפשר..
תודה לכל מי שעונה
-
המעבר של השחקנים בשני המעברים הוא נחמד…
אבל אורך זמן קצרצר
לדעתי עדיף לשבת באולם כמה שיותר קרוב, כדי להצליח לראות את התלבושות המהממות, האיפור, התפאורה וכו’…
כשיושבים רחוק.. חלק מהקסם של ההצגה מתפוגג וחבל..
בקיץ האחרון כשהיינו בסביבה (בצ’רלי והשוקולד) היה ניתן לקחת כריות הגבהה למושבים, אפשר לקחת אפילו שתיים לילדה
ואם אין, לקפל את המעילים של כולכם ולתת לה לשבת עליהם, שיגביהו..
כדאי להאזין לשירים באנגלית לפני הנסיעה
מניחה שאת העלילה היא מכירה..
המחירים במזנון האולם מאוד יקרים, אפשר להצטייד מראש בחטיפים פופקורן שתייה.
רצוי לבחור במופע צהריים, ולא אחרי יום עמוס של התרוצצות.
חשוב להקדים, יש פקקים באזור לפני המופע.
אזור מקסים לשיטוט, תתכננו לטייל שם לפני, יש גם מוזאון תחבורה שמתאים לילדים..
תיהנו

אשמח לקרוא רשמים כשתחזרו
-
תודה לכולם!
מעדכנת:
קניתי כרטיסים בשורה 8 בstalls
ליד המעבר גם כי שם היה מקום פנוי, (במרכז רק בשורות אחריות יותר)
גם כי עולה 20 פאונד פחות לכרטיס מהמרכז,
גם בשביל השחקנים במעבר,
וגם כי במבט צידי במעבר פחות סיכוי שיסתירו. (ונזכור את רעיון המעילים!
)אכן בחרנו הצגת צהריים .
-
היינו בדצמבר וישבנו בSTALLS ראינו מצוין, ממליצה מאוד לשבת שם, קרוב לבמה, השחקנים עוברים ליד, חוויה עצומה. בכל מקרה מחזמר מדהים! תהנו