המלצה על ספארי באיזור דרך הגנים/ פארק אדו
-
שלום לכולם,
הפעם השאלה היא עבור ההורים שלי- זוג בסביבות גיל 62.
הם נוסעים ב 19/3-9/4.
אני ביליתי חודש בדרום אפריקה באוקטובר ואת חווית הספארי עשיתי בלימפופו ובקרוגר ולכן קשה לי להמליץ להם על פארק באיזור אליו הם נוסעים- קייפטאון, דרך הגנים עד לפארק אדו.
אשמח לקבל המלצה – הם מתכוונים להגיע לאדו, האם בפארק יש חווית ספארי מעבר לפילים? (לא הייתי שם) האם יש המלצה על מקום לינה בפארק אדו או בסביבתו?
האם למשהו יש המלצה על שמורה פרטית, יפה, גדולה ששווה ביקור?
תודה לעונים
-
הי ,
אחת השמורות הטובות לדעתי בכף המזרחי היא Shamwari, אך המחיר בהתאם ..
תבלו,
נטע

-
אנחנו הינו בשמורה בשם Kwandwe Private Game Reserve גם כן בכף המזרחי ומאד נהנינו. גם כאן מדובר בשמורה פרטית והמחיר בהתאם.
-
היי,
היינו בפארק אדו באוגוסט האחרון.
לחווית ספארי ראשון הפארק מעולה, בפארק מעבר לכמות הגדולה של פילים יש כמויות יפות של באפאלו ,זברות, אנטילופות שונות, חיות קטנות שונות, שפע עופות, טורפים כגון צבועים, תנים ומספר מצומצם של אריות. בפארק מותר לנסוע עצמאית ברכב הפרטי (לא נדרש 4*4) בכבישים ובשבילי הכורכר. יתרון נוסף של הפארק הוא שהוא נקי ממלריה .אנחנו לנו שני לילות במחנה הראשי שמאוד מומלץ, כולל סוגים שונים של חדרים, מסעדה טובה, תחנת דלק, בריכה, מינימרקט , מרכז מידע ונקודת יציאה לסיורים מודרכים, תצפית על בור מים המואר בלילה ומסתור ציפורים.