ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שכירת רכב בהוקאידו יפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    8
    1768
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rafi_3176053
      Rafi_3176053 נערך לאחרונה על ידי

מעונין לשכור מכונית לנהיגה עצמית בהאקודאטה שבאי הוקאידו ביפן. בדקתי עם שני סוכנים בארץ(סוכנות נסיעות ו- ממס”י) בשניהם נאמר לי שאינם מסדירים שכירת רכב ביפן. האם מישהו “יודע” על סוכנות שכן עושה זאת או לחלופין כתובת חברה ביפן שאוכל באמצעותה לעשות זאת בעצמי.

לגבי כרטיס רכבות ביפן האם כדאי להזמין בחו”ל או שאפשר באותו מחיר לעשות זאת בארץ.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

רק הערה קטנה: שים לב שליפן צריך רישיון בינלאומי מיוחד ליפן, לא את הרגיל שמנפיקים למקומות אחרים בעולם.

http://rishuy.mot.gov.il/he/driving/licence/293-internationa l

• 2ilan
          2ilan נערך לאחרונה על ידי

תנסה באתר kayak או כל אחר בינלאומי יש אפשרות לשכור רכב באמצעות האינטרנט. כרטיס רכבות לא ניתן לעשות ביפן אלא רק בהזמנה מראש

• Rafi_3176053

תודה על ההתייחסויות. אני יודע שלא ניתן לקנות את כרטיס הרכבות ביפן. השאלה אם כדאי לקנות בארץ .(אופיר טורס כמדומני) או לחפש אתר בחו”ל?

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

רכב אתה יכול לשכור בסאפורו (כמו בכל מקום אחר ביפן) על בסיס walk-in. אני שכרתי בחברת ניסאן, אבל יש שם את כל הסוכנויות כמו מאזדה, טויוטה וטיים. לכולן יש סניפים סביב תחנת הרכבת של סאפורו. ועוד טיפ כללי על הנהיגה ביפן.

פאס לרכבת אתה יכול לקנות כאן. אני קניתי אצלם 3 כרטיסים, אז המשלוחה היה חינם.

• Rafi_3176053

תודה לכולם

• נטע1
                  נטע1 נערך לאחרונה על ידי

מה שרוני כותב נכון, וגם לסוכנויות האלה יש סניפים רבים ולא רק בסאפורו.

• ניתאי א
                    ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

לי יצא לשכור רכב בחברת times car-rental  כשהייתי באוקינאווה – כיתוב שחור על גבי רקע צהוב. יש לה סניפים בכל יפן – כולל בהוקאידו, זאת חברה גדולה ומוכרת. יש לה גם מערכת חניונים קטנים בכל מקום שניתן להחנות שם אם אני זוכר נכון ללא תשלום.

עשינו הזמנה דרך אחד אתרי האינטרנט – לא חייבים דרך האתר הרישמי שלהם.

האנשים היו מאוד נחמדים, קבלת והחזרת הרכב הייתה מאוד מהירה ולא היו לנו בעיות כלל.

אין שום צורך להזמין את הפאס רכבות דרך חברה בארץ שגובה תשלום נוסף.

אנחנו הזמנו דרך אחד האתרים ותוך יומיים התקשרו מפדקס ואמרו שהכרטיסים מצרפת מגיעים. ויום לאחר מכן השליח כבר היה אצלי בבית.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון