נו, יש עוד חופשות מתוכננות לחברי הפורום, כשהעונה
-
מתחילה להתקרב לסיומה (ואיזה באסה)?
אני טסה לקולורדו בשבוע השני של מרץ לעוד 7 ימי גלישה- ככל הנראה 5 וייל והשאר ברקנרידג’.
-
יש עוד אחתאחרי Davos – Klosters, ו- Wurmberg הגיע התור של St Anton.
-
סופ"ש ארוך בסקי אמדה 15-20 במרץטיסה ברביעי בערב למינכן. מלון ליד חים זה ללילה הראשון.
חמישי עד ראשון סקי.
מלון חצי פנסיון ברדשטט.
שני טיסה בצהריים הביתה.
-
אני מתכנן על חופשת ספונטנית לאלפבאך. יומיים או שלושה. סוף פברואר או תחילת מרץ. אני מתכנן לנסוע ספונטנית לאחר סופה (אם תהיה). פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה. אדווח לאחר הביצוע.
-
לס ארכסשבוע ב les arcs
מיום חמישי השבוע עד רביעי בלילה
יונתן
-
צילרטל. פיוגן 10-15 במרץ.ארבעה ימי גלישה.
-
פמפורובו בולגריה עוד שבועיים.לוקח הילדות לחופשתם השנייה בסהכ לפמפורובו בולגריה. שני עד שבת. 4 ימי גלישה מלאים. דיל כל כל זול של ארקיע שהייתי חייב לקחת. לילדות ברמתן הנוכחית זה יספיק. מקווה שבתחילת אפריל אצא פעם נוספת באיזה דיל של הרגע האחרון לצרפת.
-
אגב מנהל תן דיווח מלא ומפורט על דאבוס. ממש חסר על האתר הזה. אני זומם עליו לשנה הבאה.
-
עוד שני סבבים על השניים הקודמים...בשבוע האחרון של ינואר היינו בשלדמינג. ברגעים אלה ממש אנחנו ב Juwel. בשבוע הראשון של מרץ חוזרים לשלדמינג שוב, ובשבוע האחרון של מרץ מתכננים אישגל...
. בהחלט שנה מבורכת

️
-
בוקר טוב,
מבטיח לכתוב ולשלוח.
-
יוחנן, קח אותי איתך….
-
דפנה, יאללה בואי! -
בהחלט עונה מבורכתאחרי סוף דצמבר של שלג תותחים ב לה-פלאן - לז ארקס, ינואר קר ומלא פאודר טרי בקיצבהיל-סקיוולט, וסופ’’ש בפברואר בסן אנטון מאוחדת ומחוברת לצורס, מתקרבת בסוף פברואר הנסיעה אחרונה לעמק צילרטל (4 ימי גלישה). ואם תעבור סופה טובה מעל שמוני השארתי לעצמי את האופציה לממש את החלום לעבור בVallée Blanche.
-
Davos - Klostersשלום,
כמו שכתבתי במהלך השהות, השנה בסוף דצמבר היה מיעוט שלג, כך שניתן היה לרגע לחשוב שאני בטיול באזור צחיח. תותחי השלג עשו עבודה מצוינת, ואיפשרו את הגלישה על חלק ניכר מהמסלולים, אבל לא מחוצה להם. חורף 2014 היה שונה לגמרי.
אני מצרף דיווחים שלי על Davos – Klosters מחורף 2014.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3898311/srch-dav os#msg_3898311