האלפים היפנים מסלול
-
שלום לכולם
אנחנו מתכננים טיול ליפן בתחילת אפריל
כרגע אני מתככנת 4 ימים באזור האלפים (12-15) , בהנתן שהפארק Kamikochi סגור שאנחנו שם והדרך האלפינית אולי תפתח ב 15.5
המסלול שיש לי
קיוטו-KANAZAWA
KANAZAWA –נאגנו פארק הקופים (לינה בריקון בעיירה Yamanouchi)
נאגנו – Matsumoto
חשבנו אולי גם לשלב את הטיול שבין מגומה וצומגו או לחלופין במידה והדרך אלפינית תהיה פתוחה לחזור אחורנית ולעשות אותה .
אנחנו מחפשים טיולי טבע, לא אכפת לנו לעשות פחות אבל להנות ממקומות
אשמח להמלצות על מסלולים חלופיים באזור והאם שווה להשכיר רכב רק לכמה ימים.
-
המסלול שאת רשמת טוב דיו כדי להתרשם מהאלפים וממה שיהיה נגיש בעונה זו, אם כי טאקיאמה, קנזאווה ולבטח עמק קיסו כבר יהיו נוחים מבחינת מ”א.
בעונה זו יהיו לכם מראות פריחה נהדרים, במיוחד בעמק קיסו (מצרף מספר תמונות שצולמו ב 13/14 לאפריל שנה שעברה).
מכיוון שאתם מגיעים מקיוטו אני ממליץ להגיע עד נגויה ברכבת ושם לשכור רכב לטיול מעגלי (הקנס על נסיעה בכיוון אחד יקר מאד ביפן) שיתחיל ויסתיים בנגויה.
בגלל קוצר הזמן אני לא ממליץ להצפין עד Yamanouchi ולהסתפק בקו טקיאמה-קנזאווה.
כאלטרנטיבה ומכיון שמסלול Tateyama Kurobe אכן יפתח ב 15.4 למלוא אורכו תחשבי אם לא כדאי לשנות זמנים ולהתכונן אליו.
-
מסלול טאטיאמה קורובה אמור להיפתח השנה ב 15.04
לא קראתי עד הסוף...סליחה
-
תודה, אנחנו חושבים לשנות את המסלול
12.4 Magome Tsumago (מגיעים מקיוטו מסיימים את היום בNagona)
13.4 מסלול הליכה באזור + המליצו לנו על סיור ביקב
14.4 נסיעה לקנאווזה – יום בעיר
15.4 Alpine route –סיום ונסיעה לטוקיו
האם אתה רואה בעיה מבחינת הזמנים?
תודה
-
חוזר וממליץ על שכירת רכב מנגויה לעמק קיסו.
מציע שתגיעו לקנזאווה בלילה של 13/4 כדי שתהיו יום מלא בעיר. יש מה לעשות בה. זה אומר שני לילות שם.
קחו בחשבון, שכמה שלא תקומו מוקדם למסלול האלפיני, תגיעו מקסימום למצומוטו בסוף היום (מלבד המסלול צריך רכבת לטויאמה ועוד אחת לטאטיאמה בתחילת היום, ועוד רכבת מאומאצ’י למצומוטו בסיומו). תכננו לישון שם ולא לנסות להגיע לטוקיו באותו הלילה.
-
הרכב רלוונטי גם אם אנחנו רוצים לעשות את המסלול הליכה בעמק? הבנתי שיש שירות שאתה משאיר את המזוודות בעיירה הראשונה ומקבל באחרונה.
-
לאיזה מסלול את מתכוונת? ממגומה לצומאגו? זה ענין של כמה שעות בודדות (לפי גוגל 2:18 ש’ בהליכה, 8.4 ק”מ). לגבי מסלול אחר אני לא יודע.