טיסות לסלובניה
-
שלום לכולם,
אנחנו מחפשים טיסות לסלובניה באוגוסט. אבקש המלצות ומידע היכן כדאי להזמין.
האם יש טיסות ישירות או שצריך לטוס לזאגרב.
תודה רבה
-
אני מצאתי טיסות לשבוע מתל אביב ללובליאנה לאוגוסט עם ישראייר.
לפני שבוע המחיר עמד על 490 דולר.
בסן דור נאמר לי שכל הטיסות נמכרו לסוכנים ואין לבודדים.
יהיו טיסות של אדרייה אבל כשהתקשרתי אמרו לי שרק סוכן יכול לקנות , וכשהסוכנת התקשרה אמרו לה שרק במאי יפרסמו מחירים ומחלקות.
בסוף הזמנתי עם קונקשין בציריך…
לזאגרב היה יותר יקר...
-
חוץ מאדריה וישראייר גם לארקיע יש טיסות באוגוסט.
-
היי,
בפברואר 2013 הזמנתי טיסות לליובליאנה לחודש יולי אצל ישראייר גם כן במחיר שנשק ל 500 דולר. ככל שהתקרב מועד הטיסה מחירי הכרטיסים ירדו, עד שבאיזה שלב הטיסה “נעלמה”. פניתי אל ישראייר בדאגה ושאלתי לשלום הטיסה. נציג השרות השיב לי “טוב תודה” ושכנראה הטיסה אינה מופיעה יותר משום שהיא כבר מלאה. פחות משלושה שבועות לפני מועד הטיסה הודיעו לי על ביטולה. כשפרסמתי כאן את המקרה, הבנתי שזו לא הפעם הראשונה. בסופו של דבר מעז יצא מתוק והצלחתי לקנות טיסות של אדריאה בכ 400 דולר הכרטיס. את הקניה עשיתי אצל “סביב העולם” שמשווקים את אדריאה. אני מציעה לפנות טלפונית אליהם.
טל
-
אנחנו הזמנו ב 2012 חבילה “טוס וסע” דרך אתר הזה
-
באתר של איסתא אפשר להזמין טיסות שכר ישירות לטריאסטה (שנמצאת באיטליה על גבול סלובניה, כשעה וחצי נסיעה מאגם בלד).
יש להם חבילות שכוללות טיסה, רכב ומלון לשבוע באגם בלד, ואפשר גם להזמין רק את הטיסות לטריאסטה.
כדי לגלות בקלות באיזה תאריכים הטיסות הישירות, אפשר לעשות קודם חיפוש על חבילות נופש לבלד ולראות באיזה ימים יש התחלה וסיום של חבילה, ואז לעבור לחיפוש טיסות לפי אותם תאריכים. -
שימו לב שרכב בזאגרב עולה כמעט כפול מרכב בסלובניה
-
לפני שלוש שנים כשעשינו טיול לסלובניה עם ילדים בחודש יולי, טסנו לבודפשט. הטיסות לבודפשט יותר זולות ובהרבה הייתי אומרת, למרות שהשכרת הרכב יותר יקרה. אז שילבנו את הונגריה, סלובניה ואת אוסטריה ולבסוף גם כמה ימים בבודפשט. סה”כ היינו שבועיים. יש אפשרות במקום אוסטריה לעשות את קרואטיה ככה היה מתוכנן אצלינו בהתחלה….