ויזה 29 או 30 ?
-
כל פעם שנכנסים מוחתם לך בדרכון תאריך כניסה עד תאריך יציאה או תאריך אחרון לשהייה
אם אתה נשאר 28-21 יום אתה לא מתעמק בזה
אבל אם אתה רוצה להישאר 30 יום,שמתי לב שהתאריך שמחתימים לך בדרכון ביום שאתה נכנס הוא היום ה30, שזה אומר שאם אתה חייב לצאת באותו היום היית בפועל 29 יום ולא 30… מה שאתה כביכול מקבל
האם זה תאריך אחרון שמותר לשהייה ואתה צריך לצאת יום אחרי או לצאת באותו היום??
זה חשוב להזמנה של הטיסות
-
תן תאריך ואני אגיד לךבדיוק מתי ל את מתאילנד.אני תמיד נוסע ל 30 יום.
-
את התאריך אני יקבע בזמן הקרוב אבל זה לא קריטי
תבדוק בדרכון שלך..בכל כניסה מחתימים לך גם תאריך של יום אחרון לשהיה או תאריך יציאה, לי עדיין לא ברור מה זה.
אני יתן לך דוגמה
אני פעם אחרונה נכנסתי ב11 לנובמבר ובדרכון התאריך יציאה/ או תאריך אחרון לשהייה היה ב 10 בדצמבר, יצאתי לפני, אבל אם הייתי עוזב באותו היום שהודפס בדרכון הייתי נשאר בתאילנד 29 יום ולא 30.
בקיצור השאלה אם התאריך שמדפיסים לך בדרכון בכניסה זה יום אחרון שמותר לשהיה או יום עזיבה?
-
לא מבין אותך.
30 יום מה 11 נובמבר זה בדיוק 10 דצמבר.אתה סופר גם את יום ההגעה.
ובדיוק ב 10 דצמבר אמור להחתים דרכון יציאה מתאילנד
-
או קיי
ספרתי גם את יום הכניסה כמובן
אז אני מבין שה10 בדצמבר היה יום היציאה ולא יום אחרון לשהיה.(לדעתי אם יוצאים ביום ה30 זה לא 30 ימים מלאים אבל עזוב..זה ממש לא חשוב)
אז אם הייתי מאריך שמה את הויזה לעוד חודש לפי הדוגמה הזו שנתתי לך אז את היום הראשון בחודש הנוסף היו סופרים לי מה11 בדצמבר..? (או מה10 שזה כביכול יום העזיבה)
-
יום אחרון לשהייה זה יום עזיבה. מה לא מובן?
לשאלתך השניה: כן.מה 11.
-
זה מובן
אבל סתם כדי לבלבל במוח..חח
אם הייתי במקום להאריך עוזב ב10 לדצמבר(התאריך שהוטבע לי על הדרכון ב11 לנובמבר) ב2 לפנות בוקר וחוזר בטיסה באותו היום היו נותנים לי ויזה מה10 לדצמבר.. כלומר פחות יום, שלא כמו בהארכת ויזה שבה היו סופרים לי מה 11 לדצמבר 30 יום נוספים, זה לטעמי 30 יום
בגלל זה שאלתי
אבל אחלה עכשיו אני יודע לאיזה תאריך להזמין כרטיסים בין אם אני נוסע לחודש או חודשיים..
לא מתרגש מהקנס של ה500 באט על יום אבל מעדיף לא להתעסק אם הדברים האלה..חחח במיוחד אחרי שעיכבו אותי ושני חברים כי לא היה לנו בוקינג של מלון
-
לא נכון.
ה 10בדצמבר מסתיים בחצות.
היו נותנים לך ויזה מ 11 דצמבר.
עד כאן אענה לשאלות בנושא הזה.
-
אם לדוגמה אתה יוצא ב10 לחודש ב 2 וחצי לפנות בוקר טס או חוצה את הגבול לקמבודיה וחוזר באותו היום ב19:00 אתה עדיין ב10 לחודש ומתחילים לספור לך מיום הכניסה …
אבל עזוב..אל תתעסק בזה
ענית לי על השאלה, תודה.