מלון בדנוור
-
טסה לדנוור...באיזה אזור למצא מלון..והאם יש למישהי/ו המלצה?
-
אנחנו העדפנו מחוץ לעיר
ב-lakewood מרחק 11-12 קמ מהדאון טאון
וכעת כשאני רואה שהוא עבר שיפוץ בהחלט שווה.
מוני
-
בספטמבר 2014 לנו ב-COMFORT INN, כמה מיילים מדנבר, מקום נוח הקרוב לכביש המהיר I-70, מלון מצוין, יש ארוחת בוקר חמה וגם ארוחת ערב לא רעה כלולה במחיר, כולל משקה אחד (קל או בירה או יין). אז לקחנו את המלון בנקודות של CHOICE, שמו היה RODEWAY INN, עכשיו שודרג לקומפורט אין.
-
אני גם העדפתי מחוץ לעיר, בפרבר Westminster צפונית לעיר. משהו כמו 10 ק”מ ממרכז העיר. נדמה לי שהמלון היה מרשת Quality Inn.
-
לאהלהתשמעי ממני: תירשמי באתר של מלונות CHOICE, תני כתובת בארה”ב (לקבלת מבצעם בארה”ב וקנדה).
בטיול האחרון שלנו לקחנו רק בתי מלון של הרשת הזאת וצברנו נקודות לכמה ומכה בתי מלון בחינם. יש להם מבצעים נהדרים בעיקר באביב ובקיץ, על כל שני לילות במלונות הרשת לילה חינם. עכשיו הזמנתי מלון בסן דיאגו, לטיול הבא, ב-8,000 נקודות. ויש לי עוד הרבה נקודות.
אם לנים במלונות של רשתות שונות, לא צוברים מספיק נקודות לניצול.
המבצעים של צבירת נקודות ב-CHOICE הרבה יותר טובים מאלה של BEST WESTERN, מניסיון אישי.
-
,תודה רובן…
אם אני לוקחת רכב בדנוור קולורדו..ומחזירה בוגאס יש קנס?באלאמו ?
האם כדאי לנסוע מדנוור לקולורדו ספרינג? .מה עוד יש באזור הזה? .ולעשות את הדרך עם הרכב או טיסה? יש לי 7 לילות שם עד וגאס...\תודה קרידו
-
טיסה או רכבעדיף לטייל 7 ימים בקולורדו ולטוס משם לוגאס, בטח שיש קנס על לקיחה בדנבר והחזרה בוגאס.
חפשי בפורום שרשורים על קולורדו. מדינה יפייפיה. לא ציינת מתי הטיול, חשוב לדעת לתכנון המסלול.
-
תודה רובן...מתוכנן לספטמבר .ל7 ימים קולורדו...משם לוגאס.
-
תקופה טובה לדעתיחפשי את השרשורים על קולורדו. יש הרבה מה לראות שם. לא זוכר מי מהגולשים תכנן טיול במדינה זאת לפני כשבוע או שבועיים, משהו כזה.
-
הי אנחנו נוסעים לקולורדו ואספתי הרבה המלצות ,רשמתי תיכנון לפי ימים.תסתכלי בהודעות שלי בפורום
-
ביקרתי בדנבר 3 פעמים ולנתי באיזורים שונים. בפעם הראשונה בפרבר Aurora במזרח דנבר (על כביש I-225, כמדומני). המלון היה פעם Hampton Inn ועכשיו הוא Holiday Inn. יש גם מלונות אחרים בסביבה.
בפעם השניה והשלישית גרתי מצפון ל- I-70 באיזור רחוב Quebec. בפעם אחרונה במלון סוויטות מבית הולידיי אין. זה איזור די שקט ונוח (בגלל הקרבה ל- I-70). ליד רחוב Quebec מצפון ל- I-70 יש גם מרכז קניות גדול עם חנויות רבות וגם מספר מסעדות. אגב אחת החנויות היא חנות ספורט גדולה מאד שמקדשת לציד ודיג. שווה לבקר גם אם לא קונים כלום.
-
ב 2 טיולי הסקי האחרונים שלי ישנתי בדייז אין גולדןשנמצא בירידה 263 מה I 70. אחד היתרונות הגדולים שלו הוא הקרבה לקניון קולורדו מילס שמוקף אף הוא בלא מעט חנויות כמו טארגט, מרשלס, דולר טרי ועוד ברדיוס של כמה קמ באיזור. כמו כן בירידה 269a מהכביש יש חנות רוס. בשבילי, הואיל ואני גולשת מינימום שבוע, זו הגישה היחידה לחנויות שאינן טארגט, וולמארט או חנויות האאוטלט בסילברתורן שנמצאת כ 80 קמ מערבה מדנבר, באיזור עיירות הסקי.
-
,תודה , אני בונה כרגע לפי ההמלצות של כולם מסלול...אנחנו בגדול לא אנשים של טיפוס הרים...וכאלה….יותר נופים...דברים כייפים..בלי לשבור הרבה רגליים...אנסה לנווט...ראיתי שיש מקומות מדהימים...ו-7 ימים יספיקו...תודה שוב לכולם
-
תודה רובן...נרשמנו...ונתנו כתובת...מודה לך מאד...אצטרך לטיול בספטמבר מס רב של מלונות… מה עם איזה מבצע של רכב??????