ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה לטיול בשוויץ

פורום אירופה
    3
    4
    1922
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רונית בייער
      רונית בייער נערך לאחרונה על ידי

אנו מטיילים בשוויץ שבוע ימים

באחד הימים אנו מעוניינים להגיע מתון לציריך (אחרי 3 ימי טיול באזור אינטרלאקן)

יש לנו יום פנוי באותו יום, באיזה דרך כדאי לנסוע ומה כדאי לראות באותו היום?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • michalkls
        michalkls נערך לאחרונה על ידי

עזרה לטיול בשוויץ

רונית שלום,

ביום האחרון של הטיול שלנו (לפני שנתיים), היינו צריכים להגיע מאינטרלאקן לשדה התעופה בציריך לטיסת לילה לארץ. יצאנו בבוקר מאינטרלאקן, עשינו עצירה קצרה בתון, והמשכנו לחצי יום (גשום indecision) בברן.
        למרות הגשם, הצלחנו לטייל להנאתנו ברחוב הראשי של העיר העתיקה (עד מגדל השעון) וברחובות הסמוכים, ובפארק הדובים.

טיול נעים,

מיכל.

• ב.א.
          ב.א. נערך לאחרונה על ידי

עזרה לטיול בשוויץ

שלום וברכה!

אני נסעתי מניו יורק לתל אביב, ועשיתי עצירה בציריך ליום.

מה שעשיתי הוא:

לקחתי את הרכבת משדה התעופה לתחנה המרכזית של ציריך (תשאלי במרכז מידע, הם יעזרו לך).

בתחנה המרכזית פניתי למרכז מידע והסברתי להם מה בדיוק אני רוצה. אמרתי להם שאני מחפש לסייר במשך כמה שעות במקומות המרכזיים בציריך. הם נתנו לי מפה ושרטטו על המפה מסלול שלוקח כמה שעות, מסלול זה ייקח אותך לכל המקומות המרכזיים שאמורים לעניין אותך. המסלול יוצא מהתחנה המרכזית לכיוון השדרה הידועה והיוקרתית - הבנהוף שטראסה, וגם חוזר לאותו מקום (מסלול מעוגל).

אני חזרתי חזרה תוך כמה שעות ועוד נשאר לי כמה שעות.

מה שעשיתי זה, שלקחתי את הרכבת מהתחנה המרכזית (אותו המקום שחזרתי אליו. גם בעניין זה כדאי לשאול במרכז מידע) לפסגת ההר "אוטליברג". מומלץ מאד!!!!! זה היה סיום מדהים לסיור שלי!!!

הרכבת עולה במעלה ההר ומחלונותיו משתקפים נופים ציוריים. בתחנה הסופית (שזו היא תחנת אוטליברג) יורדים ועולים טיפה ברגל, שם תראי מגדל גבוה שעולים לראשו במדרגות רבות (לא נורא...). כשתגיעי לראש המגדל, תוכלי לצפות על רוב העיר ציריך בגובה של חצי קילומטר בערך.

הנוף - מדהים!!!!!!!!!!! רואים איך העיר ציריך טובלת בעצים, ורואים את העיר שוכנת על הנהר, זה פשוט מדהים!!!!!!!

את המסלול להר וממנו חזרה לעיר ניתן לעשות ברגל, אולם יתכן וזה לוקח זמן רב, אני לא עשיתי זאת כלל.

בהנאה רבה!!!

• ב.א.
            ב.א. נערך לאחרונה על ידי

עזרה לטיול בשוויץ

הנה כמה תמונות מציריך

קטע באמצע המסלול, תמונה מרהיבה בציריךהשעון הכי גדול באירופה - בציריךבנין תחנת הרכבות המרכזית מבחוץ. מבט משדרת באן הוףתצפית על ציריך מפסגת הר אוטליברגמגדל התצפית בפסגת הר אוטליברג
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון