ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול טוסקנה (עם פעוטה)

פורום אירופה
    3
    3
    585
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lefonit
      Lefonit נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

נוסעים במאי עם הקטנטנה שלנו (בת שנה ו-4) לשבוע בטוסקנה, נחיתה ברומא.  סה”כ יוצא 7 לילות ומתלבטים קצת איך לחלק את הימים. 

אחרי קצת קריאה והמלצות מחברים שעשו משהו דומה חשבנו על :

2 לילות באומבריה (אורבייטו) – די יקל עלינו לעשות נסיעה קצרה ביום הזה כי הטיסה יוצאת מהארץ ב 5:15 בבוקר ובטח נהיה די גמורים.

2 לילות סיינה

2 לילות סן ג’מינגנו

1 לילה בפירנצה 

אבל פתאום זה היה נראה לי קצת הרבה החלפות, ואולי עדיף טיול כוכב?  ברור לי שאם היינו בלעדיה לא היה אכפת לנו להחליף מלונות.. אבל מצד שני טיול כוכב יצריך יותר נסיעות ברכב.  אשמח אם למישהו יש טיפים – בפרט לגבי טיול כזה עם קטנטנים.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Shoshy_3374204
        Shoshy_3374204 נערך לאחרונה על ידי

הי, טיילתי עם ילדים, אבל לא כל כך קטנים…

מציעה לכם למצוא מקום לינה באמצע הדרך (אחרי לילה באורבייטו – לטעמי אין מה להתעכב שם יותר מיום אחד) ואז המרחקים לא כל-כך גדולים.

אם לדוגמא לנים באיזור San Gimignano, מדובר על מקסימום שעה לכיוון לרוב המקומות.

לסיינה אפשר  להיכנס בדרך מאורבייטו ולבלות שם את כל היום.

כמובן שאם חשבתם על הפסקה באמצע היום במלון, זה לא יילך. מצד שני לארוז כל יומיים עם תינוקת, זה גם עונש… הכל תלוי איך הקטנה שלכם בנסיעות ובימים שלמים מחוץ לבית.

דבר נוסף, אולי כדאי לכם לחפש דירה או בית קטן – עם ילדים זה  יותר נוח.  

תהנו, טוסקנה נפלאה.

• telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

הגיל של הבת שלכם הוא גיל לא קל לטיול. בגיל הזה לילדים יש מעט מאוד סבלנות לנסיעות ארוכות או לישיבה ארוכה בעגלה והם רוצים ללכת ברגל ולגעת בכל דבר.

אני מתבסס כמובן על הנסיון שלי עם הילדים שלי בגיל הזה בכמה טיולים שעשינו בחול.

אני מציע לתכנן טיול עם מינימום מעברים ונסיעות שיותאם לצרכים של הילדה.

להשאר כל השבוע באותו מקום ולא להתבסס על טיולים של מי שטייל בלי ילדים או עם ילדים הרבה יותר גדולים. בכל יום כדאי לתכנן מינימום נסיעות. מקסימום שעה לכל כיוון. גם אם זה אומר שתראו מעט מאוד ממה שתכננתם במקור.

על אזור פירנצה הייתי מוותר כי הוא רחוק מרומא. מטייל באזורים קרובים יותר באומבריה או דרום טוסקנה. 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון