תיקון משקף
-
שלום,
למי יש ניסיון או המלצה לדבק לצורך תיקון של היפרדות קטנה בין הספוג למשקף ?
-
אתה מדבר על הספוג שבא במגע עם הפנים או הספוג על חורי האיוורור?
כשאצלי הספוג על חורי האיוורור התפורר קניתי בד רשת ספוגי כזה, והדבקתי עם דבק מגע.
-
אני מתכוון לספוג שבא במגע עם הפנים.
-
וואלה, כולם פה הנדימנ'ס ורק אני משלמת על כל דבר... -
גם אני משלם כמעט על כל דבר, אבל משקף יקר ואיכותי שקצת כשל לא אכפת לי לנסות לתקן עם שתי טיפות של דבק. השאלה איזה ?!
האפשרות לקנות חדש תמיד קיימת...
-
היתה לי שריטה באוקלי האחרונות שלי לפני שנה, בדיוק באמצע לאורך. הלכתי לבדוק באיזור דנבר רבתי כמה יעלה תיקון, 70 דולר מינימום, וזמן יקר, שאין.
קניתי בסוף גוגלס ב 75 דולר, חמודות לאללה עם הטכנולוגיה החדשה שלהם (פריזם).
כנראה שעדיף למי שאינו הנדימן- פשוט לשלם.
-
תראה את הסרטון הזה -
תודה רבה. ראיתי כבר את הסרטון הזה. כעת נותר למצוא את הדבק המומלץ.
-
אני הדבקתי ספוג עלחוריהאיוורו עם דבק מגע – לא עבר טוב כי הספוג “ ספג “ הרבה דבק לפני שהצלחתי להדביק . יכול להיות שעם הבד שהציעו יהיה יותר פשוט.
הייתי מנסה עם דבק לבן רגיל שילדים עושים את העבודות . לדעתי יחזיק מעמד בחשיפה “ למים " .
-
דבק נגרים (=הדבק הלבן של הילדים) לא עמיד למים. דבק CA (=דבק 3 שניות) לא גמיש, וגם עלול לפגוע בספוג. לכן בחרתי דבק מגע. אפשר גם אפוקסי, שגם הוא דבק גמיש ועמיד למים.
-
למה לעבוד קשה?
זה הדבק שמומלץ שם: https://www.amazon.com/BSI-142-Foam-Cure/dp/B00DT86A86
-
תודה רבה לכל המשיבים.
להזמין אותו זאת אפשרות טובה, אבל אני חושש שעד שיגיע המשלוח אשוב מהנסיעה הקרובה. אחפש משהו דומה.
-
גם אני נתקלתי בבעיה משקף במצב טוב אבל הספוג נפרד, לא ניסיתי אבל אולי דבק נייר כזה שמגיע בבקבוק פלסטיק יכול להתאים ? איפוקסי ודבק מגע נשמע פחות מתאים.
-
השתמשתי בדבק מגע.נהדר.רק צריך להשתמש נכון,כלומר מעט דבק ,המתנה של כ 2 \3 דקות ולחץ זהיר.אצלי מחזיק כבר עונה שלישית.
-
תודה רבה.
בסופו של דבר השתמשתי בדבק על בסיס סיליקון. התוצאה עד כה נראית בסדר גמור.