טיסות מעובדה לאירופה
-
אני יודעת שכבר דנו מספר פעמים בפורום בכדאיות (יותר נכון חוסר כדאיות) של הטיסות מעובדה. בכל זאת, אני מעוניינת לרכוש כרטיסי טיסה לבודפשט במרץ.
כמה שאלות:
האם מישהו כבר טס בקו ויכול להסביר איך זה הולך?
היכן מחנים את הרכב?
האם יש קו אוטובוס לשדה? (באתר של אגד כתוב שיש תחנה ב"צומת שדה התעופה"...)
אם יש מישהו שעשה זאת כבר, אשמח לשמוע...
שתהיה שנה טובה!
-
טיסות מעובדה לאירופהמנסיון באזור. יש קו 392 שמגיע עד הכניסה למחנה. מדובר באוטובוס שיוצא מבאר שבע ולוקח לו כמעט 3 שעות להגיע לעובדה. לא זכור לי שהכשירו שם מגרש חניה מסודר.אבל רצוי לבדוק הם מתבססים על קבוצות מאורגנות.עם אוטובוסים
-
טיסות מעובדה לאירופהתודה ושנה טובה
-
טיסות מעובדה לאירופההטיסות לבודפשט מתחילות ב- 07/11/15 כך שכרגע אין
גולשים שטסו בקו זה .
לגבי הרכב , אני לא יודע מה הסידור מבחינת חנייה אך אפשר לבדוק
גם בישובים הנמצאים באזור , אולי אפשר לסדר חנייה
והעברה לנמל .
-
טיסות מעובדה לאירופהכרגע זה נראה כדאי למי שגר בערבה ו/או אילת. לצאת מהמרכז בשעה 08:00 בבןקר כדי להגיע לבודפשט בשעה 19:00 נשמע לי יותר מידי גם כשמחיר הטיסה מפתה ביותר - 17.99 יורו.
גם עם טיסה לאילת ואפילו בתעריף מוזל זה עדין נשמע לי כאב ראש לא קטן.
אין כרגע מגרש חנייה ולמיטב ידיעתי אין הכין להשאיר את הרכב.
צריך לחכות ולראות מה מתכננים ברשות שדות התעופה, כי כרגע אין פתרון באופק.
אולי כדאי להתחיל לשאול:
פניות ציבור שדות תעופה פנים ארציים ומעברי גבול יבשתיים:
כתובת דוא"ל - [email protected]פניות ציבור רשות שדות התעופה:
03-9758337 -
טיסות מעובדה לאירופהחג שמח מיקי

מבאר שבע אפשר לצאת עם רכב בשעה 12:30 להחנות בנאות סמדר ולקחת משם הסעה לנמל התעופה עובדה

כמו כן כרגע עדיין אין אופצייה של העברות לעובדה באתר של ריינאיר ,
אולי בהמשך יהיה מאילת .
אולי כדאי שמשרד התיירות גם יפעל בנושא הרי הוא מסבסד
נוסעים במחיר של 45 אירו לנוסע [אם אני לא טועה במחיר] .
שיפעיל שאטלים על חשבון המשרד לאילת / מצפה רמון / מסעף לוטן בערבה.
כמו כן אני שוקל לקנות את הכיוון בהלוך במחיר שציינת [מאתגר אותי
] -
טיסות מעובדה לאירופהראיתי שהמחיר ירד בכמה מועדים גם לבודפשט וגם לקרקוב למחיר שפל של 18 יורו בלבד. כנראה שאין כל כך הרבה קופצים על המציאה כמו שחשבו שיהיה.
גם אני בתור מישהו שחובב טיסות לואוקוסט והספיק לטוס בשנה האחרונה כבר 4 פעמים עם איזיג'ט וויזאיר ועתיד לטוס עם וויזאיר לפחות עוד פעמיים השנה לא מתלהב מעצם הרעיון להגיע לעובדה , במיוחד לנוכח העובדה שאני גר באיזור חיפה. הסיפור הלוגיסטי פה הוא סרט רע , בלשון המעטה. ומצד שני , המחיר - המחיר של 18 יורו קורץ עד מאוד. למרות שכשאני חושב על זה , כבר טסתי השנה במחיר של 89 שקלים לכיוון עם וויזאיר. אולי יהיה אפשרי לשלב טיסה מנתבג לאירופה וחזרה עם ריאנאייר או ההפך , מה שיהפוך את הסיפור לסביר יותר. מתלבט מאוד. אבל ללא ספק , הלוגיסטיקה פה היא לא לחלשי לבב ואני לא רואה הרבה אנשים מהמרכז או מהצפון במיוחד שהולכים לטוס בטיסות הללו.
-
טיסות מעובדה לאירופהאולי בנאות סמדר יקפצו על הרעיון לפתוח חניון עם הסעה לעובדה.
הבעיה שהשדה נמצא במרחב של הבסיס הצבאי וגם אזור החניה נחשב לשטח צבאי
שבלילות נסגר.
ניתן לפנות למועצה האזורית איילות, ולבדוק אם יש אפשרויות.
כמובן שכל פתרון אמור להגיע מרשות שדות התעופה.
אפשרות אחרונה חניה באילת ולעלות עם האוטובוס לעובדה , כמובן שזה עיכוב של שעתיים בנוסף לנסיעה הארוכה.
-
תודו שזה די מדהים...שבמדינה שקוראת לעצמה מערבית ומתוקנת הרבה יותר קשה ואיטי להגיע בתחבורה ציבורית לשדה תעופה, מאשר להגיע ממנו למדינה אחרת.
וזה עוד לפני שבכלל הזכרנו טיסות בסופ"שים ובחגים. ביזיון.