ויזה לויטנאם - מכתב VOA
-
שלום, בחודש הבא אני נוסעת לויטנאם. נוחתים בשדה תועפה של הו צי מין בטיסה מקמבודיה. השאלה האם לארגן ויזה בשגרירות בת”א או דרך מכתב VOA. מכתב יצא יותר זול (ויזה בשגרירות 220 ש”ח, ומכתב 6$ לאדם + 25$ ויזה במקום).
מישהו השתמש בשירות של VOA האנטרנטי ? איך היה?
-
בדכ הטיפול יעיל ומהיר. לא נצפו הערות שליליות בנושא כאן בפורום.
-
אנחנו בשתי פעמים לא נתקלנו בבעיות עם המכתב. אבל לדעתי תבדקי שוב את מחיר הויזה. לפני שנתיים הם העלו את זה ל-45$, אם אני זוכר נכון ( לויזה הכי פשוטה של כניסה אחת). זה אולי ישנה לך את הכדאיות....
-
אנחנו עשינו לנסיעה הקרובה באינטרנט לא היו בעיות. המחיר לכניסה בודדת 25$
ליציאה וחזרה אחת 50$. התשלום בשדה התעופה בויאטנם.טוב לחודש
עלה 12$ לאדם עם יציאה אחת, שילמנו עם פייפאל. לכניסה בודדת זה 8$.
-
בשני אתרים שמצאתי ברשימת המדינות ישראל חסרה. שכתבתי באחד (המלצה מטריפאדויזור) , הם אמרו לכתוב “אפגניסטן” שקצת הדהים אותי.
-
סתם שאלה מתוך סקרנות –
VOA זו ויזה שמקבלים בכניסה למדינה (שדה תעופה), לא?
חייבים להגיע עם מכתב/אישור מראש?
תודה
-
-
היי!

אשמח אם תוכל לפרט שוב את העלויות –
אני מבינה שכניסה אחת 25$.
כניסות מרובות 50$.
מהן העלויות בשדה שציינת (8$/12$), עלויות למה?
תודה מראש!!!
-
היי, מקפיץ חזרה..
אשמח גם לתשובה בנושא אם מישהו הצליח להבין… ממה שהצלחתי להבין עד כה, מכתב עולה כ-6$ וצריך לשלם עוד 25$ בכניסה.
וגם, האם ייתכן שאתרים ישראלים מנצלים אותנו ולוקחים סכום גדול פי 4-5 כדי להוציא את הויזה? כי אני קצת חושש להוציא דרך אתר שאני פחות מכיר והסכום של 6$ נראה לי נמוך באופן מגוחך לעומת האתרים הישראלים.
תודה מראש לעונים!
-
ומלון בישראל עולה 500 שח ללילה לעומת מאה שקל בחול.
תכתוב כל פוראמט של cheapvietnam visa, visa cheap vietnam, vietnam visa וכו’
מכתב בין 5-10 דולר. זה לא עולה כלום לסוכנות והם מסתפקים ברווח הזה. -
תודה על המענה!
אתה אומר את זה מניסיון אישי? האתרים האלה באמת נותנים את אותו המכתב ויכבדו אותו כשנגיע לשדה בווייטנאם?
-
כן, זה כולה מכתב עם השם שלך מסוכנות נסיעות.
אם בא לך ללכת על בטוח תחפש פה באתר טיפים ושלוף את האתר הראשון שאמרו עליו שהוא בסדר. -
היי! אני בוייטנאם כבר כשבועיים, השתמשתי בשירותי הויזה שבאתר שאלון המליץ עליו (לעיל) והכל היה בסדר.
-
אני חששתי קצת מלהזמיו מאתרים באנגלית של סוכנויות זרות ובסוף הזמנתי מהאתר www.visa-vietnam.co.il שהוא יותר יקר מהאתרים באנגלית אבל יש בו הסברים בעברית וגם שאלתי אותם במייל שאלות וענו לי מהר יחסית.
וגם הויזה הגיעה תוך יום למייל אז אני יצאתי מרוצה מהאתר הזה
-
תודה! בדיוק הזמנו אתמול מכתב לויזה באתר שאלון המליץ עליו בתגובה 7 ובכתבה של אתר למטייל. זה תהליך של יומיים וכרגע נראה לגיטימי. מחכים לויזה שתגיע חזרה. תודה רבה לעוזרים!
-
offirda חבל להפיץ סתם, גם אם יצאת מרוצה
האתר גובה פי 3 או 4 מכל ספק שירות אחר רק בגלל העברית
ומילא זה, הוא גם מטעה וכותב מחיר לוויזה, כאשר מדובר רק על מכתב הזמנה
ו”דמי החתימה” הם התשלום לוויזה עצמה כמו כולם בשדה התעופה 25 דולר. -
היי גילי,
VOA – זה ר”ת של Visa on arrival, אזרח ישראלי המבקש לבקר בויאטנם וברצונו לקבל VOA, חייב להציג מכתב רישום רשמי של הרשויות אשר מאשר שנרשם ברשות מוסמכת. כמו שיש מדינות המחייבות מכתב הזמנה.
אחרי הכל ועם כל התיירות, זו מדינה קומוניסטית. ברשויות עושים כאילו הם יודעים הכל בכל רגע נתון. אז אני מניח שהם בודקים באופן מדוקדק ומראש כל מי שנכנס בגבול.
כפי שציינו ניתן גם להוציא ויזה מראש בשגרירות, אולם לא מוצא טעם בכך, כי ברגע שיש לך מכתב רשמי ל-VOA אתה יכול להיות שקט, הויאטנמים לא יסרבו אותך. זה גם משהו שבודקים בשדה התעופה עוד לפני הטיסה הראשונה (ממש כמו שאתה מכיר את התהליך בויזה הסינית).
הערת אגב,
אזרחי מדינות אחרות כמו בריטניה, צרפת ועוד, רשאים לקבל VOA ל-15 יום ללא מכתב וללא רישום מראש, פשוט להגיע ולקבל אישור כניסה חינם בשדה התעופה, התקנה הזו מוארכת מעת לעת וכרגע תוקפה עד 30.6.2017, מה יהיה בהמשך? זה רק הויאטנמים יודעים.
חשוב להדגיש!!!
ויזה שכזו ל-15 יום בלתי ניתנת להארכה ובסיום ה-15 יום חייבים לצאת מויאטנם.
אזרח שרשאי לקבל ויזה שכזו בשדה התעופה, יכול גם כן להוציא בקשה לויזה מראש (כמו הישראלים) ל-30 יום והמחיר רק 15$.
אז אם יש דרכון זר כדאי לבדוק אם רשום ברשימה של הויאטנמים.