מתלבט בין סקי לסנובורד
-
אבי בן 50 בכושר מצוין מתלבט בין סקי לסונובורד ומעדיף סקי כי הוא חושב שזה יותר קל ושסנובורד רק של צעירים, אשמח אם תתיחסו לטענה תפריחו או תצדיקו
-
בשבוע הראשון שום דבר לא יהיה לך קל.... כושר או לא כושר. תחפש בפורום, היה איזה דיון די מוצלח בנושא לפני כמה חודשים. ממה שאני זוכר הדיעה הרווחת הייתה שסקי לומדים יותר מהר. אבל לא הרבה יותר. מעבר לזה השאלה מה אתה מחפש בגלישה. לגלוש מהר? לעשות פעלולים? אוף פיסט? על המסלול?. לכל סגנון יש את היתרונות והחסרונות שלו. אישית- אני גולש סקי. אבל ככה יצא. לא כי בחרתי. ואני נהנה לאללה.
. -
אני לא ממליץ ללמוד סנובורד בגיל 50. הלימוד הוא מאוד קשה ופיזי וכולל המון נפילות- בעיקר על הטוסיק וכפות הידיים. אני לא טוען שזה בלתי אפשרי, אלא זה פשוט מיותר לדעתי. עדיף סקי.
אפשר לגלוש סנובורד גם בגיל 50 ו60 אך לאחר שכבר אתה יודע לגלוש ויש לך טכניקה שמונעת ממך ליפול כל כמה דקות.
-
לדעתי, סקי זה יותר כיף!
(גילוי נאות: לא ניסיתי סנובורד; אני גם יותר מבוגר ממך)
-
לדעתי הכל כיף כל עוד גולשים על השלג. זה לא באמת משנה סקי או סנובורד.
-
אני גולש בעיקר סנוובורד וקצת סקי, הרבה הרבה יותר קל ללמוד סקי, באופן כללי סנוובורד הרבה יותר אגרסיבי מסקי ותמיד נופלים הרבה יותר, אני שוקל לשפר את מיומנויות הסקי לקראת גיל 50, במקרים מסויימים יש התרון לסנוובורד למשל בפאודר עמוק, אבל ב 90% מהמקרים סקי יותר פשוט וורסטילי.