הזמנת לינה airbnb
-
אחרי חיפושים מצאתי דירה שמתאימה לנו כמשפחה (6 אנשים- 3 מבוגרים+3 ילדים) בלונדון באתר של airbnb. כשאני מבקשת להגיע להזמנה ולבדוק תאריכים אני מקבלת קישור שלה לפייסבוק עם בקשה להוסיף תמונה. האם זה מקובל?
מדובר על:
-
כנראה שכן, גם מאיתנו ביקשו כשהזמנו לאחרונה דירה בספרד.
-
אני דווקא לא נתקלתי בבקשה כזו כשהזמנתי דירות לפני כחצי שנה, מצד שני יש לי פרופיל בAirbnb עם תמונת פרופיל שלי אז אולי הם לא היו צריכים לבקש תמונה.
מה שכן, בכל הבירורים שעשיתי בדירות השונות כולם ביקשו שאספר להם עלינו, אם אנחנו משפחה ומה הגילאים. ייתכן שזו אחת השיטות שהמשכיר רוצה לוודא שאתם אכן משפחה ולא חבורה של צעירים שמתכוונים להגיע, לעשות מסיבות ולהחריב לו את הבית.
כל עוד את ההזמנה את עושה דרך האתר ולא מבקשים ממך לשלם באופן פרטי אני לא רואה בעיה עם בקשה שכזו.
-
כן, גם ממני ביקשו בפעם הראשונה.
אחריה בעל הבית כתב עלינו ביקורת משבחת, כך שמארחים עתידיים כבר יכולים לקרוא להתרשם ולא לחשוש להשכיר לי ולמשפחתי את הדירה
.כל עוד לא צברת רקורד באתר, הגיוני שמנסים קצת לברר עליך.
וכפי שנכתב לפני, מה שחשוב (קריטי!) זה לא להוציא את התקשורת ואת התשלום מחוץ לפלטפורמה של אירבנב, אבל אין שום בעיה שרוצים לברר עליך במקורות מידע נוספים.
-
בעל הבית שמשכיר לכם את הדירה לוקח סיכון די גדול. הרי אתם מקבלים מפתח לדירה ועלולים לגרום לנזקים עצומים. סביר להניח שהם רוצים לדעת מי אתם…