ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ללונדון במאי

פורום טיולי משפחות
    9
    13
    2638
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לימור10
      לימור10 נערך לאחרונה על ידי

מה ניתן לעשות עם שלושה ילדים בגילאי 11,9,4 הבעיה בעיקר פער הגילאים עושה רושם שלקטנה אין ממש מה לעשות שם מלבד לגו לנד שאני מתלבטת עם לנסוע זאת משום שלאחר שישה ימים בלונדון אני עוברצ איתם לשלושה ימים בפריז יומיים יורודיסני ויום סיור פנורמי בעיר.מבחינת כרטיסים של טיסה ורכבת הכל סגור ולא ניתן לבטל.

אשמח להמלצות לשילוב של עניין בין פערי הגילאים.

בנוסף האם הערכה של 1000 שקל ליום כלכלה ללא מלון תספיק לחמישה נפשות

תודה למגיבים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaulb123
        shaulb123 נערך לאחרונה על ידי

העלויות דומות לישראל אבל שתי נקודות למחשבה: מוזיאונים בחינם אך אטרקציות בתשלום יקרות (כמו לונדון איי, מוזיאון מאדאם טוסו, הופעות).

ממליץ על מוזיאון הטבע לכל הגילאים. כמו כן ממליץ לשלב נסיעה ברכבת (שעה) לארמון ווינזדור על הבוקר וללכת לראות את טקס החלפת השומרים שם ולטייל בארמון ואחר כך בכפר.

עוד נקודה למחשבה – לונדון עמוסה בטירוף. צריך לשים לב לילדים כל הזמן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אולי יעזור: טיול בת מצווה - לונדון ופריז - סתיו 2015

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

לגולנד ישעמם למוות כל אחד אחר חוץ מהקטנה. לקחתי לשם פעם ילדה בת 10 והיא חשבה שהיא מבוגרת מדי לפארק…

פער הגילאים אינו כזו בעיה. הרבה אטרקציות יעניינו את כולם במידה כזו או אחרת.

לגבי עלויות – אם מדובר על תקציב להכל חוץ מהמלון, אז העלות תלויה מאוד בבחירות שלכם. יש לזכור שהאטרקציות בתשלום (יש כמובן המון אטרקציות חינמיות אבל השאלה מה אתם בוחרים) יכולות להיות יקרות מאוד. מדאם טוסו למשל, בלי הנחות למיניהם, כרטיס זה 30 פאונד לאדם. גם אוכל, מאוד תלוי בבחירות שלכם – בישול עצמי או מסעדות ואיזה מסעדות וכמה מסעדות. רכבת תחתית, שתי נסיעות למבוגר במרכז בלבד בהנחת אויסטר זה כבר 5 פאונד. התקציב שציינת הוא קצת יותר מ-40 פאונד ליום לכל אחד.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לכולם יש מה לעשות בלונדון

הכל תלוי בראש שלכם.

למשל יש נסיעה באוטובוס קומותיים בין המונומנטים העיקריים, יש הפלגה על התמזה, יש סנאים בהייד פארק קורנר

יש מקומות שמיועדים לקטנים וגם לגדולים במוזיאונים כמו מוזיאון התחבורה או הקומה התחתונה במוזיאון המדע, יש דינוזאורים ולוויתן במוזיאון הטבע.

לקטנה אפילו נסיעה בטיוב יכולה להיות חוויה.

הכל תלוי רק בכם בלי צורך לנסוע עד לגולנד

• אוליב י
                אוליב י נערך לאחרונה על ידי

בעיני הנסיעה ללגולנד מיותרת. זה מתאים רק לילדים ממש קטנים, יתאים רק לקטנה שלכם. 

1000 ש”ח ליום, אם שער הפאונד ישאר כמו שהוא עכשיו ולא יעלה חזרה, זה סכום הגיוני +. אבל תלוי מה תעשו. אטרקציות יקרות.  חלק ניכר מהמסעדות יקרות [שוב, תלוי איפה]. אבל אוכל בסופרמרקטים זול ויש מגוון, ויש הרבה אתרים בחינם. ילדים מתחת גיל 11 לא משלמים בתחבורה ציבורית כך שגם הנסיעות לא אוכלות חלק משמעותי מהתקציב. 

ממליצה לשקול אויסטר, תקרת השימוש היומי בו נמוכה יותר משל חופשי יומי או טראוולקארד. אם כן תרצו אטרקציות בתשלום, כדאי לבדוק מה הטראוולקארד מציע במסגרת מבצעי 1+1 שלו. 

מה שאצלנו תמיד אהבו בגילאים דומים:

קובנט גארדן – בימי ראשון בעיקר, יש הופעות רחוב שהילדים מאד אהבו לראות

מוזיאון התחבורה – נמצא בקובנט גארדן, אמנם בתשלום אבל נהננו בו ילדים בכל הגילאים וגם מבוגרים. 

מוזיאון המדע [חינם, חוץ מתערוכות מתחלפות שהן בתשלום]

מוזיאון הטבע [כנ”ל]

מוזיאון חיל האויר הבריטי – חינם, אצלנו גם הבנים וגם הבנות מאד התעניינו ואהבו. 

ספינת המלחמה HMS Belfast – בתשלום, היה מעניין לכולנו כולל הקטנה שהיתה אז בת 3 [יש הרבה טיפוס וירידה בסולמות, יש בובות בגודל טבעי שעניינו אותה, גם בלי להבין את ההקשר הכללי]

בענייני ספינות יש גם את Golden hinde [בתשלום] שהיא שחזור הספינה המקורית של סר פרנסיס דרייק, ואם מתכננים נכון אפשר להגיע ביום שיש סיור או פעילויות וזה מעניין לילדים

במזג אויר טוב – יש כמה וכמה פארקים גדולים ונחמדים בלונדון, שאפשר לשוטט בהם, לעשות בהם פיקניק, לצפות בברווזים. זה יתאים לקטנה מאד. אם תקנו כדור, היא תוכל לצפות בברוזים בזמן שהשניים האחרים ישחקו. 

פארק המשחקים לזכר הנסיכה דיאנה בגני קנסינגטון – יש שם ספינת פיראטים שהילדים אוהבים לשחק בה

אצלנו, למרות שאנו מגיעים לא מעט ללונדון [משפחה] והילדים מכירים וזוכרים אותה, עדיין עצם הנסיעה בטיוב ובאוטובוס קומותיים היא אטרקציה בשבילם. גם בגיל 11.

ומה עם איזה מחזמר?

אם תכתבי מה מעניין אתכם, בעיקר את הילדים הגדולים, אולי יהיו רעיונות נוספים. [היינו בכל  מיני מקומות אבל כאלו שספציפים לתחומי העניין שלנו, למשל שוק ספרים יד שניה אני לא אמליץ סתם ככה למי שזה לא רלוונטי לו...]

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • מעין ד. 0
                  מעין ד. 0 נערך לאחרונה על ידי

אוליב - תוכלי לפרט לגבי שוק הספרים יד 2 ובכלל שווקים מעניינים ?

סליחה שנדחפת…

אבל בקיץ, אחותי בעלה והילדים נוסעים ללונדון והם (ובעיקר הבעל Smile) מאוד אוהבים שווקיים מיוחדים, יד 2, ספרים וכל מיני פיצ’פקעס…

וכמובן שווקי אוכל.

הם היו כבר מס’ פעמים בעיר ומכירים את השווקים המוכרים, אבל תהיתי לגבי השוק ספרים שהזכרת ואם יש לך המלצות נוספות על שווקים מעניינים ולא שגרתיים.

תודה מראש,

מעין

• אוליב י

שוק ספרים יד שניה

בשמחה

אני מאד מאד אוהבת ספרים. וגם ילדי הולכים בעקבותי. 

לכן אחד היעדים שלי הוא תמיד חנויות ספרים. 

אני מחפשת בד”כ ספרים מארבעה סוגים:

א. ספרים שאני בעצמי רציתי לקרוא במקור [באנגלית כמובן]

ב. ספרי ילדים בכל הגילאים, בד”כ ספרים שאי אפשר להשיג בחנויות של ספרים חדשים

ג. ספרי קומיקס [הילדים שלי מאד אוהבים] כנ”ל בד”כ אי אפשר להשיג בחנויות של ספרים חדשים

ד. ספרי אומנות 

את כל אלו אני בד”כ מוצאת ביד שניה, בארץ וגם בחו”ל. 

אז בלונדון יש שוק ספרים יד שניה חמוד מתחת לגשר ווטרלו. הוא פועל בכל מזג אויר למעט שלג של ממש [אם אין תחבורה ציבורית אז גם אין שוק]. הוא בחוץ, אבל מתחת לגשר כך שיבש שם גם כשיורד גשם. 

קוראים לו riverside walk market הוא נמצא בצד של התמזה ליד תיאטרון הסרטים הלאומי. 

יש שם כל מיני אנשים שבאים ומוכרים ספרים משלהם, וגם סוחרים. 

פתוח רק בשבת וראשון בשעות 10-17.

חלק מהספרים שאני הכי אוהבת, ושהילדים הכי אוהבים, מצאתי שם. 

אצלנו במשפחה אני הפריקית של ספרים יד שניה, בן הזוג בכלל לא מתעניין, והילדים – תלוי בגיל. אז בד”כ מה שעשינו היה שאני לוקחת את הזמן לשוטט שם ולחפור, ובזמן הזה בן הזוג צופה בנהר ובסירות עם הקטנים, או הולך איתם על הגשר הלוך חזור [יש מדרכה, זה בטיחותי], או כל פעילות אחרת באיזור קרוב שמתאימה לילדים קטנים יותר שהתחביב שלי לא מעניין אותם. 

אם תכתבי מה עוד מעניין אותם, אולי אוכל להמליץ. יש המון שווקים קטנים בלונדון, זה בעיקר שאלה של תחומי עניין. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • מעין ד. 0
                      מעין ד. 0 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל תודה אוליב וסליחה על הדיליי בתשובה שלי Smile

שוק הספרים הזה נשמע אותנטי ומדליק.. אני אמליץ להם – גיסי חובב עתיקות ויד שנייה ואחותי קוראת הרבה, השילוב בטח לא יזיק Smile

לגבי שווקים נוספים – הוא אוהב מאוד כל מיני פיצ’עפקס יד 2, אין לי הגדרה טובה יותר Smile הוא לא יקנה לעצמו בגדים שם אלא בעיקר כל מיני קשקושים קטנים לבית וכדומה..

יודעת שיש הרבה שווקים טובים בלונדון והוא גם מכיר את המוכרים סתם חשבתי אם יש לך המלצה על שוק ספציפי אולי פחות מהמוכרים יהיה נחמד לתת לו כטיפ..

תודה!!

מעין

• לימור10
                        לימור10 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על העצות והרעיונות שאלה נוספת האם כדאי להזמין כרטיס

נסיעה אויסטר דרך האתר של רשות הרכבות הבריטית.,הנסיעה שלנו באמצע מאי האם זה יגיע עד אז, זה מאד בעייתי עם דואר ישראל? תודה

• אוליב י

למה צריך לשלוח לארץ?

למה צריך משלוח לארץ?

אויסטר אפשר לקנות בכל תחנת טיוב במכונות לשימוש עצמי, עם או בלי עזרה של אנשי השירות של הטיוב. אפשר גם לרכוש אותו בקיוסקים שונים, גם בשדות התעופה. להטעין אותו אפשר בכל תחנת טיוב או רכבת [מטעינים כמו שמטעינים רב קו]. 

כשמחזירים את הכרטיס מקבלים זיכוי על הכסף שנשאר בו +עלות הכרטיס. 

ממש אין צורך לשלוח לארץ. 

• kanilia
                            kanilia נערך לאחרונה על ידי

הי לימור,

מניסיון שלי גם הליכה בפארק שליד המלון יכולה לעניין ילדים וגם בוגרים במיוחד אם יש שם ברווזים וכאלה. לונדון טובה בעיקר במוזיאונים חינמיים ויש כל כך הרבה דברים בחינם. אנשים מכניסים את עצמם להוצאות מיותרות. גם לשבת סתם על ספסל ולצפות ב”אנגלים” יכול להיות מעניין.

עם הבן שלי כל כך הרבה תכננתי ובסוף ראיתי שהוא נהנה וזוכר את הדברים הפשוטים ביותר כמו רכיבה על סוס פוני בריצ’מונד פארק ועוד.

שווקים הם רעיון טוב, ללכת לטעום ולהתרשם ויש המון כאלה: קמדן טאון, קובנט גארדן ועוד.

ממליצה שתהיה תכנית אבל גם לסטות ממנה אם רואים משהו נחמד בדרך שהילדים אוהבים. תמצאו קודם מה מעניין אתכם ומה אתם יכולים להרשות כלכלית.

לונדון היא כל כך גדולה ואין סיכוי בביקור אחד להיות בכל

המקומות תשאירו קצת לפעם הבאה. יש הצגות לילדים מצוינות ברבע מחיר ממה שתראו במקומות המתוירים. האתר הזה מציע פעילויות שונות לילדים בגילים שונים וגם במחירים שפויים:  

https://www.timeout.com/london/kids/101-things-to-do-in-lond on-with-kids

מוזיאון המדע והטבע תשמרו לימים גשומים הם אף פעם לא מאכזבים.

יהיה להם הרבה “אקשן” בדיסני אז אולי לונדון תהיה החלק היותר רגוע.

והעיקר תיהנו.

• vthomeo
                              vthomeo נערך לאחרונה על ידי

מוסיפה להמלצות הנפלאות שכבר נתנו לך, דברים נוספים שהבנות שלי אהבו-
                              חנות m&m, 
                              חנות הצעצעים “המלי’ס”.
                              לשתיהן הן היו רוצות לחזור פעם נוספת אילו היה לזה זמן.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון