קצת אבודה, אשמח להכוונה
-
שלום רב, מנסה לבנות טיול לחול לאוגוסט הקרוב למשפחתי. אנחנו זוג עם 3 ילדים בגילאי 7,4, ו7 חודשים באוגוסט. קראתי רבות בפורום,מעניין אותנו מאוד הכיוון של טיול בטבע+ציוויליזציה דוגמת האגמים באיטליה, היער השחור והולנד. מחפשים יעד במחיר הכי סביר ושהכי יתאים לתינוק בעגלה. על איזה מקום אתם הכי ממליצים? ואשמח כמובן לרעיונות חדשים.
תודה רבה מראש
גליה.
-
כשהקטנה שלי הייתה בת 7 חודשים טסנו למינכן וטיילנו בגרמניה (לגולנד, פארק פליימוביל) ואוסטריה – אזור זלצבורגלנד. בחלק מהטיולים היא הייתה בעגלה, בחלק במנשא. שאר ילדיי היו בגילאי 9, 7, 5.
לדעתי, גם הולנד וגם צפון איטליה בהחלט מתאימים.
-
תודה רבה על התגובה המהירה! מה מבחינת המחיר, מי מהיעדים הכי זול בסיכומו של דבר?
תודה!
-
אוסטריה
מדהימה ויותר זולה
-
אני חושב שהולנד תתאים.
היא קלאסית לעגלות בגלל שזו מדינה שטוחה, ויש בה המון מה לעשות עם ילדים וגם טבע (לא ברמות של אוסטריה ואיטליה).
אני חושב שכדאי שתקראי קצת סיפורים של אנשים כאן ותראי מה יותר מדבר אליכם.
-
בין שלושת היעדים שציינת השהות הכי זולה היא ביער השחור. לגבי טיסות צריך לבדוק ספציפית לאן ניתן למצוא טיסות יותר זולות.
-
אנחנו מתכננים לקיץ הקרוב טיול למערב התיכון של גרמניה. טיסות זולות עם גרמניה איירליינס לדיסלדורף (לפחות היו מאוד זולות באוקטובר...). צימרים זולים מאוד. כרטיסי אטרקציות שמקבלים מהצימר (כמו הכרטיס האדום של היער השחור).
-
אני חושבת שגם מבחינת טיסות יש סיכוי שהיער השחור יצא הכי זול, בזכות טיסות איזיג’ט לבאזל, ושמעתי איפשהו שאמורות להפתח מתישהו גם טיסות (של חברה אחרת, לא זוכרת איזה) לבאדן באדן.
אבל כדי לתאם ציפיות – אוגוסט הוא החודש הכי יקר מבחינת טיסות. בנוסף, הטיסות של איזיג’ט לקיץ, ממה שראיתי, כבר כמעט הכפילו את מחירן מאז נפתחו באוקטובר.
-
אוסטריה הייתה הכי זולה אצלנו.
אנחנו תמיד נוסעים ביוני – יולי ולא באוגוסט.