דירה דרך airbnb
-
אנחנו משפחה בת 6 נפשות מחפשים דירה לשבוע בלונדון ביולי. ההיצע הדי גדול באתר airbnb מבלבל…
עד כמה האתר אמין וממה עלי להיזהר?
שאלה נוספת: מצאנו 2 דירות שנראות מעולה
אחת: באזור
Pimlico tube station (Victoria line) is a 5 minute walk from the flat.
השניה:
flat in zone 1 (Kensington & Chelsea) London.
מי מכיר ויכול לעזור לנו בבחירה? האם אלו אזורים נוחים לאתרים?
תודה
-
אם תחפשו AIRBNB בפורום תמצאו הרבה שירשורים בנושא עם המון מידע.
-
לא מכיר דירות בלונדון אז לא אוכל להמליץ
אבל על האתר עצמו אוכל לומר שיצא לי להשתמש בו כמה פעמים והוא בסדר גמור.
מה שכן, כמו בכל התעסקות עם אנשים באינטרנט (כלומר אנשים שאיננו מכירים באמת) צריכים להיות זהירים.
כשאתם מחפשים דירה ב airbnb השתמשו בכל הדרכים שהאתר מספק לכם כדי להבין אם האדם אמין או לא.
- כמה זמן הוא רשום באתר?
- האם יש לו פרופיל מאומת? (אני די בטוח שלמשכירים חייב להיות כזה פרופיל אז לא בטוח שיש צורך לבדוק אפילו אבל רק לוודא)
- האם יש לו יותר מדירה אחת שהוא מציע באתר?
- כמה ביקורות יש לו? והאם התגובות טובות? האם הביקורות מהזמן האחרון? (לפעמים קצת מטיש לקרוא הרבה תגובות אבל זה יכול להציל לכם את השהיה למקרה שאדם אחד אפילו רשם משהו שרלוונטי לכם)
- אותם אנשים שהגיבו, האם יש להם פרופיל אמין? (ז”א אומרת לבדוק כמה זמן רשומים, האם הם אימתו את הפרופיל, ואם רוצים ממש להיות חוקרים אז לחפש אותם ברשתות חברתיות אחרות)
לא יצא לי להשתמש, אבל לדעתי גם יש סוג כלשהו של אחריות של האתר עצמו למקרים של תקלה או אי הסכמה עם המשכיר. שווה לבדוק את זה.
-
כדאי לבדוק איך מקבלים את המפתחות ואיך מחזירים אותם. לא יודעת אם כבר יש לכם טיסות אבל אם כן אז זה חשוב על אחת כמה וכמה ותצטרכו גם לדעת זמנים.
בהקשר הזה זה טוב לשלוח בודעה לבעלי הדירה כי תוכלו גם להתרשם כמה מהר הם עונים והאם הם נשמעים נחמדים ושירותיים. זה מאוד חשוב למקרה שתהיה בעיה עם הדירה בזמן השהיה.
מה עוד לדעת? אתם משלמים לאתר במועד ההזמנה אבל הכסף עובר לבעל הדירה רק אחרי הלילה הראשון כדי לראות שבאמת הכל התנהל כמו שצריך. כמו כן, צפו תוספות כמו 10% עמלה לאתר ועלויות ניקיון בדירה.
גם פימליקו וגם קנסינגטון הם סבבה.
-
אנחנו הזמנו דרך האתר דירה בגארדה והיינו מאוד מרוצים.
המפתח חיכה לנו מתחת לשטיח ולא פגשנו בכלל את בעלת הדירה.
צריך להקפיד לעשות את כל ההתקשרות דרך האתר .
דירות שמצויין על גבי התמונות מספר טלפון שיש להתקשר לצורך תיאום – צריך להזהר ממנה.