ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברות ברשתות בוגאס- MGM , CEASAR'S

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ari0252
      ari0252 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל חברי הפורום!

הקיץ בע”ה אהיה שוב בלאס וגאס אהובתי.

האם כדאי לדעתכם להיות חבר באחת או בשתי הרשתות ולאיזה  הטבות ניתן לצפות?

בתודה מראש !

ארי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

כדאי בשתיהן כי ממילא זה חינם וללא כל התחייבות, ללא צילום, ללא טביעות אצבע, ללא מאגר ביומטרי laugh

מקבלים איזה ספר קופונים, אולי 5 או 10 דולר חד פעמי להמר, הנחות לאיזה שהם בופטים של הרשתות ו/או למופעים של הרשתות וכיו”ב.

• ari0252

היי אני לא רוצה להיות “משביתת שמחות” ,אבל…..

אם הבנתי את סיזרס  ,אז הם מחזירים לחברים משהו כמו חצי אחוז. למי שהגיע לדרגת פלטינום   יש חנייה חינם  .למי שבדרגה הגבוהה ביותר  7 כוכבים  ששורף כספים בכמויות ברמה של 150 אלף דולר? ? (אולי לא הבנתי….) הוא  יכול לקבל חדר חינם בהתראה של יומיים.

מגמ היו עמומים למדי.

השאלה היא אם זה לא מפתה לבזבז ולהמר יותר ממה שהתכוונו מלכתחילה.

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ממש לא שווה לבזבז יותר אלא אם אתם פנסיונרים כמוני שטסים לארה”ב לפחות פעמיים בשנה למשך כ-90 יום בסה”כ.

מי שהולך לוגאס לעתים רחוקות לפרקי זמן של ימים, עדיף שישמור על הכסף אצלו.

להשיג דרגת פלטינום ב-Total Rewards צריך לבזבז (לעתים רחוקות יש מזל וזוכים) כמה אלפי דולרים בשנה. 

כ”כ, מניסיון אישי, בשנה, שנתיים או שלוש שנים הראשונות הרשת “לומדת” אותך ואת כוונותיך, רק אחרי שהרשת מרוצה מהההשקעות שלך בהימורים, מתחילה להציע צ’ופרים שווים.

כ”כ, בתוכנית של Total Rewards הניקוד שמקבלים הוא גבוה במכונות Slots ונמוך בשולחנות. ברשת MGM במועדון MLIFE מקבלים ניקוד קצת יותר גבוה מזה של מועדון טוטל רווארדס אלה שמהמרים בשולחנות.

הכי טוב והכי בריא, לפי הניסיון שלי, להימנע עד כמה שאפשר מלהמר סכומים גבוהים, ממליץ בחום להירשם במועדונים – כפי שציינתי רישום חינם – ואולי מקבלים פה ושם כמה צ’ופרים, לדוגמה: הנחות ללינות בבתי המלון, קופוני הנחה למופעים וכיו”ב. למיטב ידיעתי במועדון MLIFE של MGM אפשר להירשם באינטרנט.

כ”כ, ממליץ לעקוב באינטרנט – אחרי הרישום במועדונים – על מבצעים והצעות שהרשתות שולחות לנרשמים.

אני לעתים מקבל אפילו הצעות ללילה אחד או שניים חינם בוגאס במלון MGM למרות שאני בכלל לא מהמר, מזה כמה שנים, בבתי הקזינו של רשת זאת. אז כפי שאמרתי, להירשם זה לא עולה כסף. להמר כן זה עולה.

• ludar
              ludar נערך לאחרונה על ידי

אני מצאתי כרטיסים ל- KA במחיר זול (יחסית) דרך החברות ב- MGM

לא ראיתי הטבות מיוחדות למלונות.

דווקא למלון New York New York מצאתי את המחיר הכי מוצלח באתר של Hyatt (או שאני מפספס משהו או שיש להם טעות באתר…)

• ari0252

תודה רבה!

נראה לי שאמשיך לשלם במזומן.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון