ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשת סקי מומלצת לזוג (מתחילים)

פורום סקי וסנובורד
    8
    11
    3084
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Guy_3533602
      Guy_3533602 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

סליחה מראש, מניח שהנושא חזר כאן על עצמו המון, אך משום מה פונקציית החיפוש בפורום לא עובדת.

אנו זוג שמתכנן חופשת סקי במרץ הקרוב, רמת מתחילים (מעולם לא גלשנו קודם לכן).

קיבלנו המלצות על צ’כיה (שפינדלרוב מלין), פאסו -טונלה באיטליה, בולגריה (באנסקו) ואנדורה.

איזה אתר לדעתכם הכי יתאים / מומלץ? וגם בהתחשב בנסיבות הבאות:

1. חבילה כוללת –  סדר גודל עד 1200 יורו.
      2. חשובה לנו איכות ההדרכה ויחס החניכה.
      3. חשוב לנו שיהיה מלון ברמה טובה, וקרוב כמה שניתן לאתר הסקי.
      4. מסיבות, חיי לילה וכו’ – נייס-טו-האב, אך לא קריטי.

תודה רבה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שלגון
        שלגון נערך לאחרונה על ידי

שתי שאלות: 

1. מתי במרץ?
        2. מחיר – האם אתה מצפה ל 1200 יורו לשניכם? או שהמחיר שציינת הוא לאחד
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • jisaacs
          jisaacs נערך לאחרונה על ידי

שאלה נוספת – כמה אתם צעירים,

או

האם קלאב מד מדבר אליכם….

• yarivhar
            yarivhar נערך לאחרונה על ידי

הייתי בוחר אתר גבוה בצרפת באחד ממועדוני UCPA ולוקח חדר זוגי, ההדרכה ברמה מאוד גבוהה, המחיר כולל הדרכה, לינה, אוכל, התנאים די בסיסיים, הדגש הוא על הגלישה ולא על הפינוקים. את ההזמנה אפשר לעשות ב UCPA אנגליה

• Guy_3533602

אהלן,

גילאים 25 ו-30 לא נשואים עדיין ובלי ילדים.. קלאב מד – פחות מכיר את המאפיינים

תודה

• Guy_3533602

אהלן,

הכיוון הוא 10-17.3 יכול להיות שינוי יום לכאן או לכאן.

כוונתי הייתה- 1200 יורו לאדם, אומר זאת על סמך מחירים שראיתי באתרים שונים- כמובן שהייתי שמח להתייעל יותר

תודה

• Timber wolf
                  Timber wolf נערך לאחרונה על ידי

כך בחשבון שהתאריכים הם על חופשת פורים של הילדים וזה מיקר את הדילים משמעותית 

אני ממליץ להקדים בשבוע וזה כניראה יוזיל את הדילים בערך ב 100 יורו (הדילים הזולים הדילים היקרים גם יכולים להגיע ל 300 – 400 ואף יותר ) 

אני ממליץ ללכת על בנסקו מעולה לחופשה ראשונה וגם מאד זול 

המחיר 700 – 800 אירו בפורים שזה מחיר טוב לתאריכים האלו ביחס לאתרי סקי אחרים 

חיי לילה סבבה לגמרי זה לא אוסטריה אבל יש אחלה פאבים ויש אפרה סקי נחמד ( ממליץ על ה ‘’ההפי אנד’’ הוא ליד הגונגולה )

דרך אגב בקשר לחיי לילה בימיוחד בחופשה הראשונה אתם תיראו שתיהיו תפוסים לגמרי ותרצו ללכת לישון ב 8, אם תיסעו לסקי השנה תבינו 

בכל מיקרה אני לא ממליץ לכם להיתחשב בחיי הלילה בחופשה הראשונה 

יש שם מלונות מעולים ++ בדילים של ה 700 יש גם מלונות מעולים יש גם דילים של 1000 שהם במלונות הכי טובים אבל זה מיותר 

אני ממליץ להיסתקל  האתר הזה הוא נחשב לאחד מהאתרים הטובים והזולים לדילים לבנסקו

http://www.bg-tours.co.il/bansko

יש לך כל מיני רמות של מלונות יקרים יותר ופחות אני ממליץ לך ללכת אל מלון Astera שבו אני הייתי  אבל גם שאר המלונות טובים מאד 

אם אתה בכל זאת רוצה את הדיל של פורים יש מה 9 עד ה 16 טסים ב 19.30 בערב וחוזרים ב 18.30 בערב והוא עולה 800 יורו כולל הכל 

אלו הדילים של פורים : 

http://www.bg-tours.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%91%D7%A4%D7 %95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%A8%D 7%99%D7%94

אם אתה רוצה לדעת עוד משהוא אתה מוזמן לישאול 

• שלגון
                    שלגון נערך לאחרונה על ידי

על פי המחיר שציינת, האופציות שעומדות לרשותך הן כדלהלן.

1. בנסקו, בולגריה. עדיפות ראשונה בגלל המחיר, ב 1200 יורו לשניכם ביחד! אתם יכולים להכניס את כל החופשה כולל הדרכה. הבעיה היא התאריך, אמצע מרץ נחשב כבר לסוף עונה ולא בטוח שיהיה שלג. עוד בעיה (שתחזור על עצמה) היא שזה נופל על פורים ואז המחיר יכול להשתנות לכיוון למעלה. 
                    2. אנדורה. אמנם יותר יקרה מבולגריה אך עדיין זולה יחסית לשאר אירופה. אותן הבעיות כמו בבולגריה.
                    3. אוסטריה. לדעתי הפתרון הרצוי. רוב האתרים סוגרים בתחילת אפריל אז לא צריכה להיות בעיית שלג. לפחות לא למתחילים. אוסטריה יחסית זולה מצרפת, שוייץ ואיטליה ונותנת תמורה לא פחות טובה. אם לא יותר.
                      היתרון באוסטריה הוא שניתן להוזיל עלויות על ידי תפירת עצמית של החבילה. פשוט מוצאים כרטיס טיסה זול ומחפשים דירה בעיירה שמעוניינים בה. הדירות באוסטריה טובות, מרווחות ויש מהן מבחר. כמובן שיש את כל סוגי המלונות למי שהתקציב מאפשר לו.
                      סה”כ התקציב שלכם לא נמוך כל כך ולדעתי גם תוכלו למצוא חבילות מספקים בארץ במחיר המבוקש (רוב החבילות לצירטל הן למאירהופן). 
                      אתרים מומלצים – 
                      1. צילרטל .להתמקם בעיירה קלטנבאך ולגלוש במתחם הסקי שצמוד אליה, מעולה למתחילים.  אפשרות נוספת היא להתמקם בעיירה מאירהופן או באחד מישובי הלויין שלה (רמסאו, היפפך).
                      2. זולדן, יותר מתאים לסוף מרץ מכיוון שהאתר יותר גבוה ונסגר רק בתחילת מאי. אך המחירים שם קצת יותר יקרים מהצילרטל. אם אתם מוצאים חבילה במחיר שמתאים לכם, זולדן בתקופה הזאת יהיה עדיף על הצילרטל.
                      3. יש עוד הרבה אתרים. אשמח להרחיב אם יש צורך.

הייתה כאן המלצה על מועדון UCPA בצרפת. אכן המחירים זולים אך מדובר על אכסניה בה חולקים חדר עם עד 8 אנשים (זרים) וגם השירותים והמקלחות משותפים. לצרפת תיסעו כשתדעו לגלוש טוב ותוכלו לנצל את המרחבים שם.

• רונימי
                      רונימי נערך לאחרונה על ידי

נפלה ההחלטה?

אני מתלבט באותו מצב אשמח לשמוע מה החלטתם.

ואם כבר נסעתם שתפו איך היה?

ואגב שלגון,

האתר פתוח עד סוף אפריל ומפורסם שישנם תותחי שלג על 100% מהמסלולים. אני מתכנן נסיעה לסוף מרץ האם אכן יש סיכוי לאין שלג???

אשמח לתגובתכם תודה

• עופר21
                        עופר21 נערך לאחרונה על ידי

בנסקו ממש אחלה רק שאת השיעורים שמציעים בדילים כדאי לשפר בשיעורים פרטיים שטובים וגם לא יקרים

לגבי אנדורה אני לא מסכים זה אתר הרבה יותר קרוב למערב אירופה מאשר למזרח אירופה ברמה ובגודל ובמה שהעיירות מציעות 

אם מוצאים דיל טוב שכולל הדרכות זה פתרון מושלם 

• funaro
                          funaro נערך לאחרונה על ידי

יצא לי להיות בשלושה מתוך ארבעת האתרים שהזכרת, אז אמנם קיבלת בינתיים המלצות (טובות) על מקומות אחרים, אבל כדי שתהיה לך עוד אינפורמציה, להלן תשובותי לשאלותיך:

עלויות: בנסקו ושפינדל בצ’כיה – זולות יותר (לדוגמה: בבנסקו ניתן לקבל חבילה דרך סוכנות בפחות מ- 900 יורו, שכוללת גם הדרכה)

איכות ההדרכה: בבנסקו היה הכי פחות מוצלח (למתחילים בקבוצה) אבל מצד שני הכי זול שם לקחת שיעורים פרטיים.

מערכת הרכבלים ומגוון המסלולים למתחילים בפסו-טונלה – הם הטובים ביותר מבין שלושת האתרים הנ”ל.

מלון:  אם לא השתנה בינתיים – בשפינדל המלונות די מרוחקים מהרכבלים שעולים להר וכל בוקר מתחיל ב”מסע” קטן…אבל לעומת זאת היא הכי יפה ורומנטית מכל השלוש!

בפסו-טונלה הכל קרוב יחסית כי זו עיירונת שמורכבת למעשה בעיקר ממלונות.

בנסקו גם ניתן למצוא בקלות מלונות קרובים, זולים אך מפנקים.

חיי לילה: לא ממש דגמתי כמו שצריך, אבל התרשמתי שבבנסקו, שהיא העיר הכי גדולה מבין השלוש – יש הרבה יותר חיים ואפשרויות בילוי. 

והכי חשוב ולא הזכרת: מצב השלג

דווקא כאן לפסו-טונלה יש יתרון, מכיוון שהאתר גבוה יותר ועם סיכויים טובים לשלג טוב גם בתאריך הנ”ל.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון