השכרת רכב בJFK
-
שלום לכולם, אודה לחוות דעתכם בנושא.
אנחנו מגיעים בתחילת אפריל לניו יורק. מטיילים לכיוון דרום שבועיים ומסיימים ב5 ימים נוספים במנהטן.
מאלמו קיבלנו הצעת מחיר של 1200$ ל18 יום.
ומאלבר ישראל קיבלנו הצעת מחיר של 870$ השכרה בDOLLAR עם אפשרות להחזיר במנהטן ללא עלות.
קראתי פה חוות דעת חיוביות על דולר אז זה נוסח בי יותר בטחון להזמין מהם (למרות שאנחנו מכירים את אלאמו והיינו מאוד מרוצים מהשירות שלהם פעם קודמת)
בגלל שמדובר בפער מחיר גדול, אני רוצה לוודא איתכם האם הכיסוי הביטוחי שרשום לי בהצעת מחיר מספיק ושלא פיספסתי משהו…
Voucher Covers: Unlimited Mileage, LDW, SLI, CFC, HSF, Taxes & Fees, one additional driver 25 and over APT CONC RECOV FEE,CONCESSN REC SRCHG,Add'L Driver,AA AMERICAN AIRLIN,Rental Tax,State Tax,TRANS FACILITY CHG,SUPPL LIAB INS,LOSS DAMAGE WAIVER,SUPP LIAB PLUS UMP
All additional services not covered by the agent's voucher (Extra days, Gasoline, Taxes, Drop Off ),will be charged directly to the client at local tariff. Quotation is valid for the same business day.
-
הייתי מזמין בדולר.
-
הביטוחים בסדר.
ממליץ לדרוש מאלבר שירשמו (או להקליט שיחה) שאין קנס DROP FEE על החזרה במנהטן.
-
אלמו לא מחזיקים אתר במנהטן לעומת דולר שמחזיקים שנים או יותר. בכל מקרה הפער מספיק גדול כך שגם אם תהייה חייב להחזיר בשדה התעופה תוכל לחזור משדה התעופה לעיר בלימוזינה ועדיין ישאר לך עודף.
אתה יכול גם לבדוק באוויס שמחזיקים מספר אתרים במנהטן ובוודאות לא גובים דמי החזר בין קנדי למנהטן
-
aviprsלפני שאתה כותב, תבדוק !
לאלמו יש לפחות שני סניפים במנהטן.
מה ? אתה עושה פרסומת לאייוויס ?
-
מאיפה הבאת את זה? אני החזרתי רכב לאלמו במנהטן, והיו לפחות 3-4 סניפים לבחירה. החזרתי באיזור רחוב 38 עם השישית אם אני לא טועה.
חבל שאתה מטעה.