פארק קרוגר
-
שלום אשמח לעזרה בתכנון הטיול בפארק קרוגר. אנחנו נגיע לפארק אחרי הלופ הפאנורמי, ומתכננות להמשיך מהפארק לסוואזילנד.
בפארק נשהה 4 ימים.
היכן כדאי להזמין מקומות לינה?
האם את הסיורים עם הראנג’רים צריך להזמין מראש, אם כן היכן מזמינים?
מה המסלול שכדאי לנו לעשות בפארק?
תודה
עירית
-
באופן כללי לגמרי:
ספארי הוא כמו קזינו. לפעמים זוכים בגדול ולפעמים מפסידים הכל.
מסיבה זו לא אוכל להמליץ על ‘מסלול’. אתם פשוט תבחרו על איזה כביש או דרך עפר לנסוע ומה שתראו, יהיה ‘המזל’ שלכם.
דבר נוסף: בתור מבקרים בקרוגר בפעם הראשונהת הייתי ממליץ לכם לא לנסוע צפונה ממחנה LETABA
בנוסף וללא קשר לקרוגר. הייתי ממליץ לכם ‘לוותר’ על סוואזילאנד. (אני מניח שהיא אצלכם ‘על הדרך’ לקוואזולו-נטל)
-
גם אני אשמח לדעת כיצד ומתי מזמינים את טיולי הזריחה והשקיעה עם הריינגרים.
אנו נהיה בפארק באמצע מאי השנה עושים את הפארק מדרום לצפון במחנות האלו.
לילה ראשון בלואר סאבי,שני ושלישי ב סאטארה ורביעי באולופאנטס.
-
צפריר תודה
- מדוע לוותר על סוויזילאנד? (היא בדרך)
- לאילו מחנות כדאי להזמין מקום?
- איך להזמין סיורים עם הרנג’ארים בקרוגר?
תודה
-
הי
דעתי לגבי סוואזילאנד, ידועה לקוראים כאן ואיני עומד לחזור עליה. אישית, הייתי ‘מוותר’. הייתי חוסך זמן על ידי עיקוף מהיר מדרום עד לעיירה פרייהיד. סוואזילאנד היא ‘בדרך’ על המפה, אבל…… קחי בחשבון שלא כולם יסכימו איתי ואני ממליץ לך לקרוא את סיכום המעבר בסוואזי שרחל עשתה לפני כמה חדשים. הכנסי כאן באתר לבלוג שלה והתרשמי.
למבקרים פעם ראשונה בקרוגר, אין לדעתי משמעות לבחירת המחנה. אתם תתלהבו מכל מחנה. הנקודה תהייה ‘זמינות’ ו’נתיב’. נוסעים מדרום צפונה או הפוך ובסדר הזה קובעים את המחנה שבו תלונו שביניהם מרחקי נהיגה סבירים. (וכמובן שיש בהם לינות מוזמנות ((כלומר אינם ‘מלאים))
ברוב המחנות שבהם תלונו (לפחות הגדולים שבהם) יש אפשרות להזמין סיורים עם ריינג’רים במשרד המחנה.