ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מטורנטו למפלי הניאגרה

פורום צפון אמריקה
    5
    9
    1230
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sbh555
      sbh555 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו אמורים לנחות בטורנטו וללון באזור מפלי הניאגרה ומשם להמשיך לוושינגטון וניו יורק.

היות וזה בעייתי לשכור רכב בצד הקנדי ולהחזירו בארה”ב, רציתי לדעת האם מישהו ממליץ על דרך אחרת להגיע למפלי הניאגרה ומשם, מהצד האמריקאי לשכורת רכב. אולי רכבת? או אופציה אחרת? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

זאת שאלה שעלתה פעמים רבות בפורום זה.

למיטב זכרוני, כמה מהגולשים שכרו רכב באייוויס והחזירו בבאפלו, בתשלום “קנס” של 50 או 100 דולר (לא זוכר במדויק את הסכום) ובבאפלו שכרו רכב אחר להמשך הטיול בניו יורק.

הדרכים האחרות – לדוגמה בתחבורה ציבורית – קצת יותר מורכבות ומסובכות.

אני ממליץ לפנות טלפונית לכל הסוכנויות הר”מ ולבדוק את האפשרות של לקיחה בטורונטו והחזרה בבאפלו:

ALAMO.CO.IL

HERTZ.CO.IL

AVIS.CO.IL

MEMSI.CO.IL

OFRAN.CO.IL

SHLOMO.CO.IL

TRAVELJIGSAW.CO.IL

RENTALCARS.COM

RENT.ALBAR.CO.IL

AUTOEUROPE.CO.IL

ISSTA.CO.IL

BUDGET.CO.IL

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • eyahalom
          eyahalom נערך לאחרונה על ידי

כמה אנשים אתם? איזה רכב שוכרים? 

האופציות משתנות על פי גודל הרכב. 

בגדול, מיניוואן ומעלה אין אפשרות להחזיר בארה"ב, למעט אם אני זוכר נכון אלמו שמאפשרים להחזיר בבאפלו תמורת drop fee מכובד. Full size ומטה אפשר להחזיר במיקומים מרכזיים במזרח ארה"ב בחלק מהחברות. 

• sbh555
            sbh555 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 2 זוגות.

הבנתי שבכל מקרה הקנס שמשלמים על החזר הרכב בארה”ב הוא בין 200 דולר קנדי (למחזירים בבאפלו) ו-300 דולר קנדי (למחזירים בוושינגטון).

אין אפשרות להחזיר את הרכב במנהטן למשל.

מצד שני, חשבתי להגיע במונית או ברכבות משדה התעופה למפלים, אבל לצערי אני לא מוצאת שום שירות מוניות או חב’ הסעות שמוכנה להסיע משדה התעופה בטורנטו למפלי הניאגרה. 

תודה

• eyahalom

נכון לשנה שעברה, אפשר היה באלמו להחזיר את הרכב בשדות התעופה של ניו יורק (לא במנהטן) עד דרגת full size. הבדיקה שלי היתה לגבי השכרה בשדה"ת טורונטו. אכן אין אפשרות להחזיר במנהטן. 

בסופו של דבר שכרנו מיניואן מאוויס, עברנו את הגבול לבאפלו, שכרנו רכב בשדה"ת, חזרנו עם 2 הרכבים לניאגרה והחזרנו את הרכב הקנדי בתחנת אוויס בניאגרה. לא ממליץ אם יש חלופה אחרת, הבלאגן גדול מדי. 

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

משדה התעופה בטורונטו לניאגרה אולי בלתי אפשרי, אבל מהעיר טורונטו עצמה יש אפשרויות להגיע. אולי שווה לכם לבדוק נסיעה משדה התעופה לעיר ומשם בתחבורה ציבורית למפלים. עם זאת, במקומכם הייתי שוכרת רכב לבאפלו  ומשלמת את 200 הדולר, נסיעות בתחבורה ציבורית ל4 אנשים גם הן עולות כסף ובנוסף בטיול גם זמן שווה כסף.

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

כמו שהזכירו לפני – חשוב לזכור לא רק עלויות, אלא גם זמן.

לא יודע מה הטיול כולו, כמה זמן, איפה מסיימים וגם לא כמה זמן תכננתם באיזור הניאגרה.

הכי פשוט זה לשכור את הרכב בשדה התעופה ולהחזיר אותו בסוף הטיול.

אבל אכן ל-4 מבוגרים מומלץ על מיניואן שאותו בעיה להחזיר בארה”ב (אם כי כמו שכתבו לכם – אפשר).

אפשר לשקול להחליף רכב בבאפולו. במקרה כזה אפשר לנסות להצטופף ברכב פול סייז לימים הראשונים, ואז להחליף למיניואן. או לשכור שני רכבים קטנים יותר בתחילת הטיול (פעמיים דמי החזר) ואז להחליף.

ההחלפה עצמה תגזול סדר גודל של שעה וחצי עד שעתיים כולל הסטייה מהדרך

ברור שיש תחבורה ציבורית לסוגיה. חיפוש גוגל פשוט העלה כמה אפשרויות. חפשו משהו בסגנון from toronto airport to niagara falls

באופן דומה אפשר למצוא גם מהניאגרה לארה”ב (באפולו?) לשכירת רכב שם.

גם לתחבורה ציבורית יש בזבוז זמן משלו. אם זה ההמתנה לאוטובוס, הלוגיסטיקה (שלוקחת זמן), שוב המעבר בבאפולו לשכור רכב וכו’. למעשה אני מניח שתחבורה ציבורית (או אפילו מונית) תיקח יותר זמן מהחלפת רכבים. לגבי עלות – תבדקו לבד.

• eyahalom

אני לא חושב שמונית או אובר היא פתרון וולידי. גם לי הציעו אותו בזמנו, בדקתי וראיתי שהמחירים מטורפים. שדה"ת באפלו נמצא משהו כמו 30 - 40 דק' נסיעה ממעבר הגבול. 

וזה לא כולל את הזמן במעבר הגבול. 

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לפי כמה אתרים שראיתי מדובר על סביבות ה-100 דולר למונית מהמפלים לשדה בבאפולו. אפילו אם מדובר על 150 דולר זהפתרון מאד ראוי בעייני.

אני לא חושב שיש אפשרות שלא תעלה הרבה כסף.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון