ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול באמזונס

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    2343
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alexnimo
      alexnimo נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני ובת זוגתי נטייל בברזיל בחודש מאי.אחד היעדים שלנו הוא האמזונס.

ממה שהצלחנו להבין ניתן לרכוש חבילות לפי מספר הימים שבהם שוהים באיזור.

אנחנו נוחתים במנאוס והחלטנו שנקדיש לאיזור 4 ימים, לא כולל יום הנחיתה. סה”כ 4.5 ימים.

התחלנו לחפש חבילות וכאן באות השאלות:

• האם לקחת שייט או לינה בלודג’ים, האם יש שילוב של שניהם, האם קיימות אופציות נוספות?
      • מה הן הפעילויות המומלצות הנוספות( כגון שייט עם דולפינים)
      • מי הן החברות המומלצות שדרכן כדאי להזמין. האם לסגור מראש או שעדיף לסגור ברגע שנגיע למנאוס?
      • האם קיימים טיולים טובים שלא צריך בשבילם משכנתא….

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaelmif
        yaelmif נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו במרס שנה שעברה.

הזמנו דרך AMAZON GEROTOURS. אני ממליצה עליהם בחום. התכתבתי איתו במייל וכל מה שנאמר התקיים, ומעבר. ובמחיר ממש לא יקר, בלי שום מקדמה מראש. אתה יכול לראות באתר שלו את מגוון הטיולים לפי מס’ הימים שלוקחים. (תבקשו את בילי כמדריך!)

השהיה היא בלודג של החברה שממוקם באחד מיובלי האמזונס (הגעה קצת מורכבת). הלודג בסיסי מאוד (אין מיזוג/מים חמים) . אבל החדר היה נקי ועם שירותים וטוש צמודים. והחבילה כוללת 3 ארוחות ביום. 

לקחנו חבילה של 2 לילות . הייתי ממליצה על 3 . כאשר הטיולים מתבצעים מהלודג, בסירת קנו עם מנוע, מוקדם בבוקר, ואחה”צ, כי באמצע היום ממש חם. במהלך הטיולים ראינו המון דולפינים, כך שאני לא יודעת אם מומלץ לקחת טיול נפרד.

אחד מהימים היה חצי יום של טרייק בגונגל. והיה מדהים.

מנאוס מאוד מיוחדת. אבל בערב לא נעים להסתובב, מעבר לאיזור בית האופרה.

ביום א’ מתקיים בה שוק מקסים משעות הבוקר המוקדמות, של דוכנים של עבודות יד, טקסטיל, אוכל . במחירים מצחיקים, ואווירה מאוד מיוחדת. נסו לסדר את התכנית כך שתסיימו את הטיול באמזונס בשבת, או תתחילו בשני. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • alexnimo
          alexnimo נערך לאחרונה על ידי

תודה על המידע המפורט!

בדיוק רשמתי לו מייל אתמול.

• chenchen1234
            chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו יצאנו עם Amazon Tarzan ומאוד ממליצים, היה לנו מדריך מצוין בשם שון. התכתבתי איתם במייל מראש, ללא מקדמה. בזמנו כתבתי טיפ בנושא.
            מעבר לכך שהחברה היא אחרת, התגובה שלי היא מילה במילה כמו של יעל.

כמה הערות:
             – אם לא תראו דולפינים במהלך הימים בסיור, אתם יכולים לנסות לבקש מהמדריך לקחת אתכם לאזור בנהר בו הם נמצאים יותר, ואף לטבול ולשחות איתם. אנחנו עשינו את זה.
            - כאמור, השייט בקאנו הוא חלק בלתי נפרד מהטיול. כשאמרת “חבילות שייט” אולי התכוונת לשייט של כמה ימים על האמזונס עצמו – זה משהו אחר לגמרי, לא סיור טבע אלא “סתם” שייט לאורך הנהר הארוך הזה. 
            - אני לא יודע איך המחירים של החבילות כאשר מזמינים כבר במנאוס עצמה. אנחנו כאמור לא רצינו להתעסק עם זה...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון