ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על בודפשט והאי מרגיט

פורום טיולי משפחות
    6
    14
    2506
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sagi1984
      sagi1984 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מעוניין לסגור מלון לחודש יוני באי מרגיט Danubius Grand Hotel Margitsziget.

אני יודע שיש שם עבודות כרגע שאמורות להסתיים ביוני (מקווה שבהונגריה זה לא כמו בישראל וזמנים זה זמנים).

השאלה שלי כמה האי הזה רחוק ממרכז העיר?

והכי חשוב תחבורה, אם אני נשאר בעיר נגיד עד השעה 00:30 האם יש לי דרך להגיע חזרה למלון או שיש “שעת עוצר” שאין תחבורה למלון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

1. אם לא הולכים בגלל הספא של המלון אין כל טעם ללון שם.
        2.  אוטובוס 26 נוסע בתדרות 10 דקות, עם החלפה כ-30 דקות  עד מרכז העיר.
        3. אפשר לקחת גם מונית, כ-30₪.
        • אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

גיסתי,הייתה שבועיים במלון. למטרות טיפולים וספא..

יש הסעות לאורחי המלון לעיר בשאטלים..

אבל,אם מטרת השהייה במלון אינה למטרת הספא והטיפולים...באמת פחות רואה סיבה ללון בו במיוחד.

• ענתנת
            ענתנת נערך לאחרונה על ידי

אני שהיתי במלון באי (במלון השני, טרמל) פעמיים בנסיעות משפחתיות. סבתא שלי בזמנו מאד אהבה לבוא לשם ונסעה כל שנה, וההורים שלי התאהבו במקום בעקבותיה. זה היה מאד כייף אבל התחבורה לעיר לא נוחה, אלא אם מחליטים מראש שהולכים על מוניות. 

אם רוצים נופש עירוני (שילוב של נופש ומנוחה אבל עם גיחות לעיר), זה אחלה מיקום. אם רוצים לחרוש את בודפשט, עדיף מקום אחר.

מבחינת שעה – מוניות תמיד יש.

• סיון רביבו
              סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

מה המשמעות שיש עבודות באי עד יוני? יש טעם לבקר באי בחודש הבא או לוותר ?

• lbd
                lbd נערך לאחרונה על ידי

לוותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • sagi1984

פשוט היה מבצע טוב באתר של AGODA שזה שבוע ב2400 ש”ח, שזה נראה מחיר נחמד לשבוע (מתכננים לשהות שבוע שלם בבודפשט, ובבקשה בלי השטויות של “אין מה לעשות שבוע בבודפשט” כי אפשר להגיד שאין מה לעשות יומיים בישראל), זה טיול זוגי והנוף נראה משם ממש טוב עם הפארק והכל, ולא עירוני לגמרי, אם יש מלון עם נוף ובמחיר הזה אז סבבה אבל בנתיים זה נראה אחלה של מקום.

והבנתי שמה שעושים זה ניקוי של הנהר באיזור ולא במלון עצמו.

לגבי תחבורה קראתי שיש חופשי שבועי בעלות של 60 שקל לאדם שזה כולל מטרו + אוטובוסים 

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

באוי אסכם את “אין מה לעשות שבוע ב..”

לי תמיד יחסרו עוד יום יומיים.גם לשבוע וגם לשבועיים..

היינו בבודפשט 4 פעמים..בכל פעם 5.5-7 ימים..

הבן שלי,שצחק על אימא ובודפשט,חזר עכשיו עם חברתו..משבוע מלא בעיר.

וסיכמו,שלכאן אנו עוד חוזרים.לא הספיקו הרבה,לא רצו,נהנו מאוד,מהכול..גילו מקומות חדשים,ואפילו לא יצאו מחוץ לעיר..לא הספיקו..

אז שבוע לעיר הוא זמן מצויין.

לגבי האי..בביקור הראשון מאוד אהבנו,היינו בסוף אפריל.

לפני שנה ביולי,חברה בזוג+3 מאוד אהבה.היה בו פארק מים ובקושי הצליחו לגרור את הילדים משם וגם את עצמם.

המראות היפים של העיר,הם מהגשר שחוצה את הנהר ומוביל לאי..

יש גם חשמלית 2 שמגיע לתחילתו של הגשר..חשמליות 6/4 שעוצרות על הגשר..משם ברגל פנימה..תלוי במזג האוויר והכושר..

המלון,שניהם...בדרך כלל זולים יותר ממלונות ספא אחרים.גלרט למשל.

שהוא מלון ספא ממוקם נהדר,וקל להגעה..אבל..כניסה לספא רק פעם אחת חינם והיתר ב50% הנחה.טיפולים בגלרט יקרים יותר.

החבר’ה הרוסים לרוב מעדיפים את מלונות האי בזכות הספא והטיפולים.

מלונות במחירים שפועים בעיר לא חסר..השאלה מה אתם מעדיפים,זאת חופשה שלכם..

זכותכם ללון ולהיות היכן שבא לכם..

• איריס ס.
                      איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו במלון שבוע שלם בפסח הקודם.

כתבתי גם טיפ על השהות במלון.

לא היו שאטלים אבל היה קל להתנייד העירה עם קו 26 והוא בא בתדירות גבוהה אחכ היינו מחליפים לחשמלית. קנינו כרטיס שבועי.  כרטיסים בודדים לנסיעה הראשונה אפשר לקנות בחנות המלון .

הספא של המלון יפה ונעים , המרחצאות טובים.  ההורים שלי לקחו טיפולים  אנחנו לא.

כמו שציינו המיקום אידאלי אם רוצים לשלב מנוחה וטיול , לא כל כך מתאים אם המטרה רק לחרוש את העיר.  

הבעיה היא השיפוצים שיפגעו להבנתי בתנועה של קו 26 .  למרות שהמרחק הרגלי לגשר ארפד ממש לא נורא.  עשינו אותו פעמיים .

איריס

• sagi1984

תודה רבה איריס, כבר חשבתי על ביטול, ועכשיו בטוח יותר בבחירה שלי (רוצה נופש משולב גם טיולים קניות ונוף עירוני , אבל גם להרגע ולנוח).

ביקשתי חדר סטנדרט עם נוף לים, ובאתר בחרתי חדר שקט ללא עישון בקומות עליונות נקווה שיתחשבו בכל זה למרות שזה לא קריטי.

מבחינת ישראלים לא ראיתי שזה מלון שמלא בישראלים (משווה את זה לבולגריה שהייתי שנה שעברה והמלון היה דובר עברית)

אגב מרפסת זה תוספת תשלום? כי הבנתי שיש כמה חלקים?

תודה רבה על כל העזרה בפורום הנהדר הזה !!!

• אמה
                          אמה נערך לאחרונה על ידי

אתר תחבורה ציבורית מאוד נוח.

כנסי ללוח התחבורה.

על קו אוטובוס 26 יש סימן קריא!

כשנכנסים רואים מה ההסתייגויות לגביו.

לפי האתר הקו לא פעיל עד 30.3

Home Share to Facebook Share to Google Plus Share Twitter
                          Valid:
                          September 2016 Thursday, 01 plants from the start - 30 March 2017, Thursday üzemzárásig
                          (Revised: 10/10/2016 15. 01 pm)

Details for the next flight (s), transportation of construction shall be amended as follows:
                          The 26 bus runs between M West Railway Station and not Zenélőkút.
                          flight (s) involved:
                          26 Margaret Island, Zenélőkút
                          Árpád bridge M
                          Note: Due to the Margaret Island works the way your spine completely closed, it runs from the No. 26 bus route shortened, Árpád Bridge and M Zenélőkút. From the Margaret Bridge can be reached only on foot on the island.

• lbd
                            lbd נערך לאחרונה על ידי

גם בזמן השפוצים יש תחנה של אוטובוס 26 לא רחוק מהמלון ומגיע עד התחנת המטרו של גשר ארפאד.

• איריס ס.
                              איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

הי

יש חדרים עם מרפסת.  הם נחשבים מעט יותר יקרים אבל אם יהיה פנוי ותבקשו  , מאמינה שיתנו.

אנחנו  הוזמנו 4 חדרי סטנדרט. 3 זוגיים ואחד לשלישיה. 

2 חדרים היו לכוון הפארק  , חדר אחד ( לשלושה) היה ממש ענק לכוון הנהר

ועוד חדר עם מרפסת בצד של הבניין . אפשר  היה לראות מהמרפסת שלו גם את הנהר וגם את הגן.  היינו בשבוע גשום ובכלל לא יצאנו למרפסת . 

כל החדרים היו נעימים.  היות וזה מלון די ותיק בחדר אחד היו קצת בעיות אינסטלציה ( סתימה חוזרת בשרותים )

היו עוד מספר זוגות ישראלים אבל ממש לא היה עמוס בישראלים.  יותר ישראלים היו במלון טרמל הסמוך.  הספא של המלונות משותף.  

טרמל נראה לי  קצת יותר חדיש.  אם המחיר זהה הייתי בוחרת בטרמל.  כאשר אנחנו התארחנו טרמל היה יקר באופן משמעותי מהמלון ההסטורי . 

איריס

• סיון רביבו
                                סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

תודה Ibd

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון