ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על ציוד במזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    1109
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • NewTraveler
      NewTraveler נערך לאחרונה על ידי

יש לי כמה שאלות על ציוד ספציפית למזרח:

1. יש מה להביא לטיול שכולל את קמבודיה לאוס ויאטנם נפאל הודו וסרי לנקה מכנסיים קצרים בנוסף למכנסיים הארוכים שנפתחים באמצע? (מטייל מאםריל עד אוקטובר).

2. לטרקים של עד 4 ימים במזרח, לדעתכם תקין לגב שלי מוצ׳ילה של quechua? חברה לא מוכרת אבל שמעתי שנותנת תמורה טובה למחירץ אמשח לשמוע דעתכם.

3. יש צורך בנעלי הרים עם גור טקס לסביבה של המדינות שמניתי?

4. שמעתי שיש פאוץ׳ נגד גניבות שהוא משבש תדר של קורא כרטיסי אשראי בכניסה ויציאה מחנועות (משהו כזה. מקווה שהייתי ברור). רציתי לדעת אם הוא מומלץ, אם זה חרטה או שזה קורה הרבה במזרח?

תודה רבה לעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

1. אני אישית לא מאוהבי המכנסיים הקצרים (אבל גם לא מהאלו שחייבים את המכנסיים המתקצרות). אולי אתה כן. מכנס אחד של מכנסיים קצרים לא ישנה הרבה בעומס ובמשקל התרמיל. אז מה הבעיה? מה גם שמדובר בחלקם במדינות חמות.
        2. לא שמעתי מעולם על החברה. עדיף לשאול בפורום ציוד. בכל מקרה, תרמיל לא קונים לפי שם של חברה או המלצות בפורום – הולכים ומודדים אותו על הגב. אני בחיים לא אחליף את התרמיל הנהדר שלי שמשרת אותי הרבה שנים, אבל כשאחי ניסה אותו זה היה לו מאוד לא נוח לגב. לכל אחד מתאים משהו אחר לפי מבנה גופו, ולכן קודם כל מודדים פיזית (רצוי עם משקל) ורואים אם הדגם בכלל רלוונטי.
        3. אישית אני בעד נעלי טרקים טובות, שמשמשות אותי גם ביום יום. הן בדרך כלל באות עם גורקטס קומפלט ממילא אז אין ממש התלבטות. אם אתה לא ממש מתכוון לעשות טרקים יותר מאחד או שניים קצרים, אתה יכול אולי להסתפק באיזה נעליים שיש לך ממילא בבית. בכל מקרה, היות וחלק מהמדינות חמות – קח גם סנדלים.
        4. לא שמעתי על זה מעולם. לא על הפאוץ’ ולא שיש איזו בעיה של קריאת אשראי ביציאה מחנויות (?!?!?!). תפעיל את הראש ותשמור על חפציך, זה ימנע את רוב הסיכונים לכרטיס האשראי.
        • ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

Quechua זה מותג הבית של דקטלון לציוד טיולים (כבש אין מצב שלא נכנסת לאחת החנויות האלה בטיולייך הרבים??)

מנסיון שלי איתם, המחירים זולים, האיכות בינונית. קניתי המון דברים שלהם אבל לא קניתי אף פעם ציוד רציני כמו נעלי טרקים ומוצ’ילה, וזאת על אך שאני ממש לא עושה טרקים רציניים בשנים האחרונות, רק טיולי יום.. לא יודעת אם הייתי מהמרת עליהם בטרק.
          בכל מקרה אם יש לך אפשרות למדוד אותם, תנסה. לפחות תראה אם נוח לך.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

הייתי בדקטלון, זו חנות נהדרת לפריטים קטנים ולהשלמות, אבל אפילו לא טרחתי להסתכל על ציוד רציני, אז לא שמתי לב למותג הנ”ל, למרות שכשאת אומרת את זה משהו באמת נשמע מוכר…

קניתי את התרמיל שלי עוד באלף הקודם. הוא נסע לכל יבשות העולם, והבלאי היחיד שיש בו הוא שפשוף זעיר שכמעט לא רואים. בעיניי שווה להשקיע בתרמיל ממש טוב (ואגב, אם מחפשים מבצעים כמו שאני עשיתי זה אפילו לא כזה יקר), ואז הוא נשאר איתכם לשנים ארוכות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון