סקי אמדה מרץ 2017 - סיכום
-
זהו זה... ארזתי את הנעליים והמגלשיים עם הרבה אהבה בלב על 4 ימי גלישה מעולים, שלשה מהם עם בנותיי והיום סולו כי נתנו לי חופש...
אז היה הכול מהכול...
חופשה שאני מזמין שחזור מבלי לתקן כלום...היום חזרתי למתחם Flachau Wagrain Alpendorf שעשינו עם הבנות ביום הראשון כאשר היה מעונן...
וואוו... כמה יפה במז"א טוב... מתנה...
עשיתי כמה השלמות וכמה מסלולים שחורים לא קשים...סיום מושלם ליום מושלם...
בצילום האווירי של ה-70 קמ גלישה אפשר לזהות את גודל המתחם: https://www.relive.cc/view/898718155
למעלה זה מהפוסט בפייסבוק.
כאן אני מסכם כי זו הייתה הפעם השלישית שלי ב-Ski Amade ועם פרספקטיבה וניסיון של כמה שנים לאחר שני הביקורים הקודמיים הוא אתר מעולה מהטובים באוסטריה וגם באירופה.
המינוס היחידי: נמוך טיפה, דבר שלמזלינו באמצע מרץ לא הפריע וזכינו לסקי משובח.
האתר מתאים לגולשים שלא חייבים ski in ski out ושמסתדרים עם רכב. אהבה לסקי סאפרי מקבלת סיפוק מלא בכל המתחמים השונים שגלשתי.
גלשתי 4 ימי גלישה מלאים (זו הייתה תוכנית החופשה המשפחתית) ב-4 אתרים שונים.
ביום הראשון במתחם
Flachau-Wagrain-Alpendorf
אותו חצינו מפלכאו ועד לאלפנדורף ביום מעונן עם איכות שלג של פאודר בגובה וסלאש מתחת ל-1000 מטר. היה מעולה לחימום המנועים.
ביום השני חצינו את מתחם שלדמינג מ-Reiteralm ועד ל-Haus.
יום בהיר שפינק אותנו עם נוף מדהים. חווית סקי לבנות שלא זכרו שהיו כאן לפני כמה שנים... לך תשקיע בילדים...
יום שלישי לגלישה: חצינו מ- zauchensee ועד ל-Flachauwinkel עד למעלה וגברת סקיבאס אספה אותנו ב-Flachauwinkl.
בפעמיים הראשונות לא חרשתי ככה את המתחם הזה לרבות קצת אופפיסט. אלוהים: כמה יפה!!! הי קצת חם. בעמק כ-8 מעלות ושוב: למעלה פאודר ולמטה סלאשי.
ואתמול חרשתי 70 קמ מפלכאו לאלפנדורף וחזרה על כל השחורים (הלא קשים) ב-Wagrain הפעם בשונה מהיום הראשון במז"א בהיר. כמה יפה!!!
ולכן זה היה שונה לגמרי מהיום הראדון באותו מתחם אך מעונן...
720 קמ של מסלולים כלולים בסקיפאס אמדה ולא הגעתי לאתרי עמק Gastein שהיה בתוכנית.
בחופשה הבאה לאוסטריה אני אתלבט בין עמק צילר, אזור skiwelt וקיצבוהל ובהחלט סקי אמדה נכנס חזק לקטגורית המועדפים…
תודה לכל העוזרים: מיכאל, דורון מקבים והנסיך הקטן
-
שפר מזלך עם המזג אוויר, אדוארדו
️המסלולים בסקי אמדה בכלל ושלדמינג בפרט, הם אכן, לטעמי, מהמשובחים באוסטריה. שלדמינג הפך זה מכבר לאתר הבית שלנו בעיקר מסיבה זו.
יופי של תמונות ויופי של קישור למעקב אחר המסלולים שגלשת, משולב בתמונות.
דורון
-
סקי אמדה הוא אתר הבית מבחינתי.
שמח מאד שנהנתם, אין ספק שזה ניכר בכתיבה שלך.
-
אדוארדו – תרים את הכפפה ותארגן לנו : דורון מיכל לי ולך חופשה בסקי אמדה שנה הבאה
( אני אישית מכיוון כמו כול שנה לתחילת מרץ )
ממני אני מבטיח תקבלו כול אחד סרטון שבחיים לא ראיתם ( כן כזה עם גימבל וגלישה לידכם – מה שספק יצא לכם לראות ) -
חחח... מקסים... אפילו לחרמון אני מוכןלעלות איתך בשביל קליפ כמו שאתה יודע!!!
הייתי בכייף מרים את הכפפה אבל נראה לי שכל אחד מאיתנו יש לו את בת הזוג שלו וטוב לו בשילוב הנוכחי... אבל מחמיא לי שצעיר עם איכות גלישה כמו שלך מזמין זקן כמוני...
-
-
את האמת אבל
בגלל הגלישה שלי - אין לי מלבד אישתי עם מי לגלוש…
ולכן לפעמיים בא לנו לגוון וכן לגלוש עם אנשים אחרים ( סוג של - צרות של עשירים )
-
ארגון חופשה בשנה הבאהאני אגיע בשמחה לגלוש בשנה הבאה יחד בשלדמינג, אפילו בהתראה קצרה.
התנאי היחיד הוא שיהיו תנאי גלישה טובים

.לא צריך לארגן לי כלום. רק לתת תאריכים….

דורון
-
דורון: מה זה "אני אגיע"...?אתה בא עם האישה... אחרת אין דיל...

-
ולסיכום הסיכום... עם יורשה לי לצרף תמונה של המרחב מגובה 20,000 רגל מלפני שבוע וחצי (04/03/17 ) בהנמכה למינכן. במרכז התמונה רואים את שלדמינג ובתמונה השנייה אפשר לזהות את המסלולים של Thalhammer .

-
ברוררררראדו,
זה היה לי כ"כ ברור, שלא עלה בדעתי שיש אופציה אחרת...
היא איתי תמיד
️

ד.
-
אודו… נראה שמתחיל כאן להצטבר לחץ שלא משאיר לך ברירה ולהתחיל לבחוש באינטרנט ולחפש לנו דיל טוב
-
מצאתי!!!יש באוסטריה מתחם מעולה שאולי אתם מכירים: סקי אמדה עם מבצעים מעולים בעיירת Radstadt...

עם כל הכבוד כל אחד שמשתתף בדיון הזה מומחה לאתר, בטח יותר ממני.
אין צורך שאני אארגן... אבל מה שקרה השנה זה שדורון, אני ומיכאל גלשנו שם בקרבת תקופה.
אני לא יכול לזרום עם דורון שהוא ספונטני מידי עבורי ואני תלוי בתאריכי הבנות שלי.
צריך להמשיך להיות עצמאיים ולכוון לתאריל כמו השנה: שבועיים ראשונים במרץ.
כל אחד יזמין מה מתאים לו וניפגש במתחם כלשהו כל יום. נעביר טלפונים בפרטי ונעשה וואטסאפ עידכונים להתקדמות.
יום נפלא לכולם
-
יאלה - יצאת מזה נקי -
זו הזמנה פתוחה?כי קיימת התכנות, שגם אני אסתובב באזור בינואר 2018….
-
הכיוון הוא לתחילת מרץ
-
מיכאל: כאשר כלום לא ידוע... ברור שזו הזמנה פתוחה -
התכוונתי פתוחה מבחינה פרסונלית. לא קלנדרית. -
כל התאריכים מבחינתי פתוחיםרק שתנאי השלג יהיו טובים וכל התאריכים אפשריים מבחינתנו (למעט בלתי צפוי).
אפשר להתחיל לדבר לקראת תחילת העונה בפרטי ובוואטסאפים למיניהם.
ד.